גרררר אתה מהמם! ואל תסתפר!! בנים עם שיער ארוך זה שליטה! אתה בי"א או י"ב?
D danduuu New member 19/5/06 #171 גרררר אתה מהמם!../images/Emo99.gif ואל תסתפר!! בנים עם שיער ארוך זה שליטה! אתה בי"א או י"ב?
T The legendary DuDe New member 19/5/06 #229 ממ תודה../images/Emo9.gif אני אוריד קצת שבוע הבא, ואז אולי מתישהו שוב שנה הבאה, ואז הכל לפני הגיוס. ואני בי"א
ממ תודה../images/Emo9.gif אני אוריד קצת שבוע הבא, ואז אולי מתישהו שוב שנה הבאה, ואז הכל לפני הגיוס. ואני בי"א
I Itamar Levy12 New member 19/5/06 #129 חדש פה ../images/Emo13.gif שם:איתמר לוי גיל:16 מאיפה בארץ:אילת שיר אהוב של גאנז:Welcome to the jungel תמונה שמתחשק לי לשים:
חדש פה ../images/Emo13.gif שם:איתמר לוי גיל:16 מאיפה בארץ:אילת שיר אהוב של גאנז:Welcome to the jungel תמונה שמתחשק לי לשים:
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 19/5/06 #141 DDDDDD:: מזל"ט לנו! שם: סאפיר גיל: 14.8 מאיפה בארץ: גזר שיר אהוב של גאנז: Dont cry תמונה שמתחשק לי לשים:
DDDDDD:: מזל"ט לנו! שם: סאפיר גיל: 14.8 מאיפה בארץ: גזר שיר אהוב של גאנז: Dont cry תמונה שמתחשק לי לשים:
D danduuu New member 19/5/06 #191 אקסלללללללללל1!!../images/Emo99.gif התמונה הזאת מזכירה לי מישהו שאני וחברה שלי ראינו במועדוןן גאד כל הערב רדפנו אחריו וקראנו לו "אקסל" חחח
אקסלללללללללל1!!../images/Emo99.gif התמונה הזאת מזכירה לי מישהו שאני וחברה שלי ראינו במועדוןן גאד כל הערב רדפנו אחריו וקראנו לו "אקסל" חחח
1 14האחת והיחידה New member 19/5/06 #145 ................. שם:לוטם גיל:עוד פחות מחודש 15 מאיפה בארץ:קרית אתא=חוררר שיר אהוב של גאנז:נראה לי DON'T CRY תמונה שמתחשק לי לשים:הסולן של אליס אין צ'יינס
................. שם:לוטם גיל:עוד פחות מחודש 15 מאיפה בארץ:קרית אתא=חוררר שיר אהוב של גאנז:נראה לי DON'T CRY תמונה שמתחשק לי לשים:הסולן של אליס אין צ'יינס
I I am Cornholio New member 19/5/06 #155 סוף סוף תמונה של אדם שווה... חוץ מהתמונות של סלאש... אליס יש לך אולי תמונה של מייק (הבסיסט)? פשוט אין לי כוח לחפש בגוגל, אין לי עכבר והמחשב שלי סאקס...
סוף סוף תמונה של אדם שווה... חוץ מהתמונות של סלאש... אליס יש לך אולי תמונה של מייק (הבסיסט)? פשוט אין לי כוח לחפש בגוגל, אין לי עכבר והמחשב שלי סאקס...
I I am Cornholio New member 19/5/06 #173 *ששווה הודעה משום מה זה לא נכתב לי... ולגבי התמונה של מייק, זה בסדר הסתדרתי, אני פשוט עושה עליו עבודה באנגלית...
*ששווה הודעה משום מה זה לא נכתב לי... ולגבי התמונה של מייק, זה בסדר הסתדרתי, אני פשוט עושה עליו עבודה באנגלית...
G Ghost Of Perdition New member 19/5/06 #164 מותק, הוא לא ה"סולן של". זה פאקין ליין סטיילי (ז"ל). אחד המשפיעים היותר גדולים עליי מבחינה וקאלית.
T The legendary DuDe New member 19/5/06 #168 "הסולן של אליס אין צ'אינס"?!?!?!??! זה ליין סטיילי זכרונו לברכה שמדובר בו הוא הרבה יותר מסולן של, הוא אחד האנשים החשובים מוזיקלית.
"הסולן של אליס אין צ'אינס"?!?!?!??! זה ליין סטיילי זכרונו לברכה שמדובר בו הוא הרבה יותר מסולן של, הוא אחד האנשים החשובים מוזיקלית.
I I am Cornholio New member 19/5/06 #174 דרך אגב, מישהו יכול להגיד לי את תאריך פטירתו? סתם רוצה לדעת.