שרשור הכרות

boazgilad

New member
אממ

how many ears must one man have" Before he can hear people cry? Yes, 'n' how many deaths will it take till he knows That too many people have died?"

לפי מה שאני יודעת זה ב-05.04.2002

מצאו את הגופה שלו ב-19.04 והרופאים שיערו שהוא מת ב05.04 אז זה כביכול התאריך פטירה שלו

everynormal

New member
טוב, כל מי שאוהב אליס אין צ'יינס

מוזמן לפורום אליס אין צ'יינס בהיידפארק וכנ''ל למי שאוהב נירוונה גם מוזמן לפורום בהיידפארק. בקשר למה שנאמר פה על קורט וליין אני אחת ששתי הלהקות הכי הכי הכי אבל ממש הכי אהובות עליי זה נירוונה ואליס אין צ'יינס לא אבחור לי צד, אבל אני חייבת לומר שגם אם חלק מכם חושבים שקורט הוא לא מוכשר וכל זה, לא חייבים לבוא ולהתחיל לכתוב בפורום שהוא מפגר כי כמו שאמרו פה, תנו כבוד למי שמת, וגם יש פה מעריצים של נירוונה שיכולים להיפגע מזה ואז סתם יתחילו להיפתח פה ריבים. והתאריך שבו משוער שליין מת זה ה-05/04 2002 ומצאו אותו ב-20/04 ובקשר למישהו פה שאמר שגראנג' זה חרא, אולי כדאי שתשמע עוד להקות גראנג' ואז תשפוט.

אני כל כך מסכימה איתךךךך

כי בתכלס שניהם היו אומנים טובים ואין צורך לשפוט ולהשוות מי יותר טוב זה סתם יהיה דבילי... וכמו שאמרו קודם זה לא ייתן להם כבוד כי בכל זאת הם כבר לא חיים

YEHOB

New member
אממ..תמונה שלי.

מאחר שראיתי שיש בקשות לתמונות של חברי הפורום אז הנה תמונה שלי. הפרטים שלי רשומים בהתחלה.

danduuu

New member
חחח כן גמאני שמתי לב שרוצים לשים

יותר את התמונות של חברי הפורום אז הנה שלי
ואתה יפיוווףףף

eran377

New member
חבר'ה זה מדהים...

הפורום עומד 24 שעות ותראו איך שהוא התמלא בהודעות וחברים חדשים. תמשיכו ככה

Beautiful Scar

New member
הוא שליי!! אני ראיתי אותו קודם XD