../images/Emo119.gifכמה טוב לחזור לפורום!../images/Emo23.gif
כעיקרון הייתי אמורה לחזור רק בתחילת החודש, אבל החלטתי שתחילת החופש זה אותו דבר... 10 דברים שלא ידעתם עליי 1. אח שלי טבע כשהיה בן שלוש וחצי (בזמן שאימא שלי הייתה בהיריון שלי) ואימא שלה התאבדה באותו חודש, מה שגרם לי להיוולד הרבה יותר מדי מוקדם ולכך שאני סובלת עד היום מרגישות יתר שגורמת לי להרגיש כל דבר חזק יותר, בין אם זה מנטלי בין אם זה פיזי. ובגלל הטביעה אני די מפחדת מבריכה וים, למרות שאני יודעת לשחות ואני שונאת לשמוע על אנשים שטבעו או כמעט טבעו כי אני נזכרת באח שלי... 2. אני פרפקציוניסטית ברמה הזויה, אז אמרו לי שאני צריכה הארכת זמן במתמטיקה כי חצי מהמבחן אני עסוקה בדרך שמספר כלשהו יצא כתוב ומוחקת את כל התרגיל או בלהעתיק את הסרטוטים בגיאומטריה לגודל ענקי. 3. אני אוהבת מישהו שאני לא מכירה כמעט וזה מטריף אותי כל יום מחדש 4. בגלל הרגישות יתר שלי הכול אצלי מגיע בצורה של "יותר מדי", ואני יכולה תוך רבע שעה לעבור ממצב כפית (שאי אפשר להפסיק לצחוק) לכעס ובכי כאילו מישהו מת, לכוח על מה אני כועסת ובוכה בזמן שאני עדיין עושה את זה ולחזור לצחוק כמו משוגעת (והכול ברבע שעה...) 5. יש לי פחד לא מוסבר מלעלות לאוטובוס מלא באנשים שאני לא מכירה, ושנה שעברה ממש חטפתי התמוטטות עצבים כשהייתי צריכה לעלות להסעה לבצפר ולא הכרתי בה אף אחד 6. יש לי טונות של איפור, בשמים, תכשיטים, קרמים, וכל מוצרי הקוסמטיקה שאפשר להעלות על הדעת, אבל אני שונאת להשתמש בהם. אני תמיד עם אותה שרשרת, אותם עגילים, אותו בושם ובלי איפור. 7. אני מתעבת מתעבת מתעבת ג'ינסים ומכנסיים למיניהם, אז אני הולכת איתם לבצפר וברגע שאני מגיעה הביתה אני מחליפה לחצאית/פיג'מה 8. מכיתה א' עד כיתה ח' (כל שנות היסודי של בעצם) לא היו לי חברים, חוץ מחברה אחת שהייתה מכיתה ו'-ח', ובגלל זה למרות שיש לי עכשיו מלא (מרגע שעברתי לתיכון והבצפר גדל פי ארבע) אני לא סומכת על אחרים ואף אחד לא באמת יודע מה עובר עליי בחיים וכנראה לא יידע. 9. השפה שאני הכי רוצה ללמוד היא פלמית (וכמובן שגם ספרדית, צרפתית, איטלקית, יפנית, רומנית ועוד מלא...) 10. בזמן האחרון אני תלויה בכדורי ויטמינים כדי לעבור את היום בלי להתעלף/להתייבש/להקיא כי התזונה שלי לא מכילה ויטמינים כמעט וואו. אני חופרת!