10 דברים שלא ידעתם על חברי הפורום

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifדיי כל כך כיף לך שאת יודעת ספרדית!

אני כבר שנים מבקשת מאימא שלי לקחת שיעורים (ואני מוכנה אפילו לשלם עליהם מהכסף הפרטי שלי) והיא לא מרשה לי
מכירה את הקטע של השינוי עיניים... היו לי עיניים כחולות והיום הם מן ירוקות-אפורות כאלה
חחחחחחחחחחחחחח את בהחלט היחידה שחושבת שקסיאס והארי דומים
למרות ששניהם מושלמים פשוט

Serena16

New member
למה היא לא מרשה לך מורה?

דקדוק למדתי לבד.. זה לא כזה בעיה, אחר כך היתה לי מורה לאוצר מילים :) וזה כזה מעצבן! אני עדיין אומרת לאנשים שיש לי עיניים ירוקות והם כזה "לא אין לך" ואז אני צריכה להסביר להם שהיה לי וזה...
ואני מצטערת אבל הם דומים... לפחות מזכירים אחד את השני יש בהארי משהו שמזכיר לי את קסיאס אבל לא קסיאס לא מזכיר לי את הארי ...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהיא אומרת שאני לומדת כבר יותר מדי

ושאין לי זמן לקחת על עצמי עוד משהו ללמוד... כששואלים אותי איזה צבע עיניים יש לי אני כבר לא יודעת להגיד
לא יודעת... אני לא מצליחה לראות דמיון ביניהם... אולי משהו במבט ובדרך שהם מחייכים

Serena16

New member
אהה.. חבל ../images/Emo4.gif

אבל את יכולה גם ללמוד לבד.. זה לא בעיה, ספרדית זאת אחת השפות היותר קלות ללמוד... ויש להם מן ווייב דומה כזה חחח לא יודעת להסביר ... אולי החיוך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחח יאו גם עלינו!

עליי ועל אחי, תמיד חושבים שאנחנו זוג, פעם אחת הלכנו לאכול שאוורמה והמוכר אומר כזה: "מה יש, תשלם עליה, חברה שלך מה קרה??"
והוא קטן ממני ב-3 וחצי שנים... לפחות הוא חתיך חחח

Serena16

New member
וואו אתם בכלל לא דומים ../images/Emo2.gif

אני גם מחשיבה את אח שלי בתור אחד שנראה טוב אבל אני שונאת שה קורה...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחח ראשונה שאומרת!

תמיד אומרים שאנחנו דומים.... אולי פנים מול פנים אפשר יותר לראות..
תמונה ישנננה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אתם באמת לא דומים.. חחח

גם אני ואחותי לא דומות בשיט תמיד חושבים שאנחנו חברות.. אני לא יודעת אם זה מחמאה בשבילי שחושבים שאני בת 17 גדולה לגילי חחח או שאחותי נראית גדולה לגילה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif פורטוגזית? ווא מגניב../images/Emo218.gif

גם לקרוא וזה? או רק לדבר? חחח הסיפור על הנשיקה מצחיק ביותר, אבל זה גם סיפור מקורי במיוחד לנשיקה ראשונה קמת בגיל 15 עם קעקוע?!?!? מה????
אני חייבת לשמוע את הסיפור הזה.. חחח

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכמה טוב לחזור לפורום!../images/Emo23.gif

כעיקרון הייתי אמורה לחזור רק בתחילת החודש, אבל החלטתי שתחילת החופש זה אותו דבר... 10 דברים שלא ידעתם עליי 1. אח שלי טבע כשהיה בן שלוש וחצי (בזמן שאימא שלי הייתה בהיריון שלי) ואימא שלה התאבדה באותו חודש, מה שגרם לי להיוולד הרבה יותר מדי מוקדם ולכך שאני סובלת עד היום מרגישות יתר שגורמת לי להרגיש כל דבר חזק יותר, בין אם זה מנטלי בין אם זה פיזי. ובגלל הטביעה אני די מפחדת מבריכה וים, למרות שאני יודעת לשחות ואני שונאת לשמוע על אנשים שטבעו או כמעט טבעו כי אני נזכרת באח שלי... 2. אני פרפקציוניסטית ברמה הזויה, אז אמרו לי שאני צריכה הארכת זמן במתמטיקה כי חצי מהמבחן אני עסוקה בדרך שמספר כלשהו יצא כתוב ומוחקת את כל התרגיל או בלהעתיק את הסרטוטים בגיאומטריה לגודל ענקי. 3. אני אוהבת מישהו שאני לא מכירה כמעט וזה מטריף אותי כל יום מחדש 4. בגלל הרגישות יתר שלי הכול אצלי מגיע בצורה של "יותר מדי", ואני יכולה תוך רבע שעה לעבור ממצב כפית (שאי אפשר להפסיק לצחוק) לכעס ובכי כאילו מישהו מת, לכוח על מה אני כועסת ובוכה בזמן שאני עדיין עושה את זה ולחזור לצחוק כמו משוגעת (והכול ברבע שעה...) 5. יש לי פחד לא מוסבר מלעלות לאוטובוס מלא באנשים שאני לא מכירה, ושנה שעברה ממש חטפתי התמוטטות עצבים כשהייתי צריכה לעלות להסעה לבצפר ולא הכרתי בה אף אחד 6. יש לי טונות של איפור, בשמים, תכשיטים, קרמים, וכל מוצרי הקוסמטיקה שאפשר להעלות על הדעת, אבל אני שונאת להשתמש בהם. אני תמיד עם אותה שרשרת, אותם עגילים, אותו בושם ובלי איפור. 7. אני מתעבת מתעבת מתעבת ג'ינסים ומכנסיים למיניהם, אז אני הולכת איתם לבצפר וברגע שאני מגיעה הביתה אני מחליפה לחצאית/פיג'מה 8. מכיתה א' עד כיתה ח' (כל שנות היסודי של בעצם) לא היו לי חברים, חוץ מחברה אחת שהייתה מכיתה ו'-ח', ובגלל זה למרות שיש לי עכשיו מלא (מרגע שעברתי לתיכון והבצפר גדל פי ארבע) אני לא סומכת על אחרים ואף אחד לא באמת יודע מה עובר עליי בחיים וכנראה לא יידע. 9. השפה שאני הכי רוצה ללמוד היא פלמית (וכמובן שגם ספרדית, צרפתית, איטלקית, יפנית, רומנית ועוד מלא...) 10. בזמן האחרון אני תלויה בכדורי ויטמינים כדי לעבור את היום בלי להתעלף/להתייבש/להקיא כי התזונה שלי לא מכילה ויטמינים כמעט וואו. אני חופרת!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifסטסס!! גם אני התגעגעתי אלייך!../images/Emo23.gif

חחחחחח הסיבה שלא היו לי חברים היא בעיקר שלא רציתי להתחבר עם הילדים מהשכבה... כולם פרחות וערסים - אני עדיין לא בקשר עם אף אחד מהם

חחחחח גם אני באותה בעיה

אבל עדיין כולם ערסים ואני שונאת את כולם בשכבה שלי... חחח ולי חוץ מכמה חברים אין לי יותר XD אני חסרת חברים בעליל!! XD

Serena16

New member
פלמית?

רומנית? למה שתרצי ללמוד את השפות האלו?
ואני ממש מכירה את זה תאמיני לי.. אני הייתי מאוהבת שנה במישהו שאני בקושי הכרתי והוא לא שם עליי בכלל והיום הוא החבר שלי כבר שנתיים וחצי. אז אל תתייאשי!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifפלמית כי זאת שפת האם של יותר מחצי

מהמשפחה שלי ואני ממש רוצה להיות מסוגלת לדבר איתם... רומנית כי אני רוצה לדבר עם חלק אחר של המשפחה שמדבר רומנית... חחחח הבעיה היא שזה שאני אוהבת לא גר קרוב או משהו.. אנחנו בכלל לא בקשר. אני בספק אם אני אראה אותו עוד פעם...

Serena16

New member
סיבה דווקא טובה

בגלל זה גם שאני אסיים עם הפורטוגזית, אני רוצה ללמוד גרמנית

למעלה