10 דברים שלא ידעתם על חברי הפורום

הקטע של הפאנפיקים כ"כ מוכר...

אחח כמה פאנפיקים יש לי שלא סיימתי אבל בראש הם כבר גמורים ומתוקנים XDD איך את חיה עם עוד 11 אנשים בבית? אנחנו 6 ועוד שתי חיות ואני מתפגרת =\

rachel malasa

New member
חחח האמת היא

שלא כולם גרים בבית.. אנחנו 6 בנים ו-4 בנות.. יש לי אח בן 20 (בספטמבר הקרוב...) והוא בגבעתי והוא מגיע כל שבועיים, עוד 2 אחים שלי לא גרים בבית (אחד נשוי והשני עם חברה) אחי הבכור מגיע לביקורים( גר בבית.. אבל לא נמצא בו רוב הזמן..) וזהו פחות או יותר... לא מרגישים את זה ביום רגיל.. אבל בסופ"שים ממש כיף למשל לאכול בשבת עם כל המשפחה ובחגים.. :)

That McGirl

New member
10 דברים עליי :) [זהירות חפירה ענקית!!!!]

1) עשיתי בגיל 13 צניחה חופשית 2) לצערי אני לוקחת דברים ממש ללב .. כאילו לא ריבים או שפוגעים בי כאילו דברים שאני רואה ואני לא יוצאת מהם נגיד אם אני שומעת שמישהו שאני לא מכירה מת מוות טראגי אני ממש לוקחת את זה ללב ולא מפסיקה לחשוב על זה או שנגיד קראתי כתבה בעיתון (אם מענין את מישהי זה על אורן אלמוג) ויש לו סיפור חיים ממש עצוב ולא ישנתי איזה שלושה ימים ורק בכיתי! ואני מעריצה אותו למרות שהוא בגיל שלי D: .. 3) אני עולה שנה הבאה ליב ואני מרגישה שהחיים שלי עומדים להגמר
חחחח כאילו אני פשוט לא רואה מה אני יעשה אחרי בצפר אני מתה על הבצפר שלי וממש עצוב לי שעוד שנה הכל הולך להגמר
4) אממ בניגוד להרבה בנות פה אני מתה על ארץ ישראל ואני בחיים (בלי נדר) לא אעזוב את הארץ למרות הכל תאכלססס אין לנו ארץ אחרן! למרות שהייתי מלא פעמים בחול ואני מקווה שאני יהיה עוד הרבה פעמים אבל רק טיולים בחיים לא אעזוב
5) אמממ בטח רובכן יודעות הייתי בהופעה של מקפליי
ואני מתכונת לעשות את זה שוב והפעם גם לפגוש אותם בכל מחיררר
6) אמממ יש לי תחביב משונה אני אוהבת להרוג יתושים!
זה פשוט הדבר הכי כיף שקיים וזה אפילוו מספק כזה חחחחחח לראות שהרגת מלא יתושים זה פשוט גאווה ובכלל אם יוצא לי להרוג זבוב זה פשוט גאוה++++ D: 7) אממ למרות שאני כבר לא כזה מעריצה להקות וכל זה מקפליי תמיד יהיו הפייב שלי וגם אם אני אראה עליהם כתבה אני התלהב חחח למרות שאני כבר לא אובססיבית
8) אפעם לא הייתי מהסתומות האלה (ניראלי) או משהו כזה אבל פעם אשכרה הייתי בטוחה שאני הולכת להתחתן עם דאגי באיזשהו שלב בחיי .. חחחחח כאילוו לא שאמרתי את זה לכולם פשוט בלב שלי ידעתי שזה יקרה חחחחחחחחחחח
9) אני יכולה להנות מכל זאנרים אבל בכל זאת אני ממש ביקורתית בנוגע לסרטים וסדרות [אני ממש אוהבת לראות הכל] 10) אני ממש אוהבת לקים בצבעים ..

אורן אלמוג איתי בכיתה..חח איזה אירוני

כאילו היה איתי בכיתה, עכשיו סיימתי בצפר.. הוא ידיד די טוב שלי, הוא ממש נחמד וכיף לדבר איתו
וסבתא שלו גרה איתי בבניין חח ואנחנו גם ביחד במגמת קולנוע, ואני לא יודעת אם ראית את הכתבה בערוץ 2 עליו אבל הסרט שהוא מביים השנה זה על הסיפור שלו וממה שראיתי במשמרות עריכה המשותפות שהיו לנו, הולך לצאת להם אחד הסרטים הטובים והמרגשים...בדוק כל האולם הולך לבכות. ;(

That McGirl

New member
דיי את לא רצינית ממש אירוני

יווו הכרתי אותו [לא אישית] לפני שנתים הוא היה מנחה באיזה אירוע התרמה של עמותת אתגרים ומאז הוא פשוט לא יוצא לי מהראש אין לי מושג למה! אני הייתי מתנדבת בעמותה אני מקווה שיהיה לי זמן עכשיו שוב וגם אני מקווה שיצא לי לפגוש אותו סתם בשביל שאני יראה איך הוא מתמודד עם כל הבעיות שלו .. באמת שאני מרגישה האבלה אבל הוא מזה נכנס לי ללב והוא באמת נשמע ילד סבבה חחחח ידעתי שיש מלא בנות שגרות בחיפה אבל הרגשתי מפגרת לשאול אם הוא עם מישהי בבצפר
אה וכן אני גם ממש מחכה לראות את הסרט אבל ניראלך שהסרט יתפרסם ?

בטוח הסרט יתפרסם

מבחינת המגמה שלנו, זה נחשב הסרט עם הכי הרבה ציפיות, ובטוח הבצפר הולך לשלוח אותו לפסטיבלים וכאלה. גם יום אחרי הכתבה בערוץ 2 היינו במגמה והטלפון שלו לא הפסיק לצלצל (לא שהוא אי פעם מפסיק
) והתקשרו אליו כל מיני אנשים ששאלו אם הוא צריך עזרה בהפצה של הסרט וכאלה. הוא ממש מקושר ומסודר מהבחינה הזאת תהיי בטוחה..
הוא אחלה ילד באמת, נראלי שהוא גם היה דלוק עליי מתישהו השנה חחחח

That McGirl

New member
דייי איזה קטע שאת אשכרה מכירה אותו

חחחחחח והוא היה דלוק עליך
כן הוא נשמע ליי מזה חמוד ואני ממש מקווה שיצא לי לפגוש אותו ואני אצליח להוציא אותו מהראש .. אהה ודרך אגב אם כבר אמרת שהוא דלוק עליך חחח יש\הייתה לו חברה או משהו? וגם איך הוא הסתדר בבצפר כאילו היה איתו מישהו שיעזור לו ? לא קשה להסתדר בבצפר רגיל? חחחח סורי שאני חופרת לך הוא פשוט מענין אותי

חחח בכיףף..

פעם דיברנו על זה הוא אמר שיש לו מדי פעם סטוצים עם בחורות למיניהן, ובכתבה בעיתון הוא אמר שהייתה לו חברה אבל כבר הרבה זמן לא היה לו קשר רציני. היה כתוב "כן תכתוב שם שאני פנוי להצעות"
חחח איזה מלך הוא. בבצפר שתדעי שהוא אחד התלמידים הטובים, הכל אצלו מתבסס על זיכרון ושמיעה בעיקרון. רוב הזמן הוא לא למד בכיתה עצמה אלא עם מישהו שעוזר לו בכל המקצועות והם לומדים בחדר פרטי כזה בבצפר. הוא סיים 4 יחידות מתמטיקה עם 100 לדעתי, הוא היה הכי טוב בכיתה...חחח ובכללי הוא פשוט תותח בכל המקצועות כי גם יש לו ידע כללי ממש גדול וגם לא יודעת, הוא חכם חח הוא למד במגמת מזרח תיכון ולמרות שהיה לו 100 הוא פרש מזה
והבצפר שלנו הוא קמפוס ממש גדול כזה שאפשר בקלות ללכת בו לאיבוד גם אם אתה לא עיוור, אז כל הזמן חברים הלכו איתו ועזרו לו והוא כמעט אף פעם לא לבד. והוא מעשן. חחח ולא יודעת מה עוד

That McGirl

New member
דייי איזה שפיץץ הוא!!!../images/Emo23.gif

פנוי להצעות הוא אומר
אם חס וחלילה היה קורה לי משהו דומה אני בטוחה שבחיים לא הייתי משתקמת כמהו .. באמת שהוא מודל לחיקוי! והוא גם ממש חתיך
יאא איזה קטע שאת מכירה אותוו חחחח תודה על המידע וזה

חחחח את ממש מצחיקה אותי../images/Emo3.gif

הוא באמת השתקם בצורה מדהימה, לא יודעת איך הוא עושה את זה בתכלס. בבקשה! ^^

That McGirl

New member
חחחחחחחחח כע אומרים לי את זה לפעמים ../images/Emo6.gif

אבל למה מצחיקהXD?

סתם הסיטואציה מצחיקה כזו חחח

שאת כזה ממש מעריכה אותו וסוג של מעריצה גם...ומבחינתי זה פשוט אורן

That McGirl

New member
חחחחחחחח כע זה באמת מצחיק ..

וממש מוזר
חחחח שאת מכירה אותו וזה רק אורון אני באמת מרגישה ממש אהבלה אבל באמת לא ישנתי כמה לילות ובכיתי:S אסור לי לקרוא עיתונים באמת שאסור

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gif10 דברים שלא ידעתן עליי../images/Emo8.gif

1-כשהייתי בת שנה בערך חליתי במחלה נדירה מאדמאד (היו אולי 4 כאלה בארץ?) שנקראת קווסאקי. ואמא אמרה שהייתי נפוחה כמו כדור פורח ורופאים מכל הארץ באו לבקר אותי בבית חולים על מנת לחקור את התופעה
2-לאחרונה התחלתי לראות סדרות קוריאניות ולשמוע מוסיקה קוריאנית ואסייתית בכללי, כי חברה שלי מיכרה אותי לזה,אני מרגישה מחוברת לזה ברמות...ובכללי לתרבות למוסיקה ואפילו לאוכל למרות שרובו אם לא כולו בכלל לא כשר ואני שומרת כשרות...בקיצור אני ממליצה בחום
3-אני מ-א-ד אוהבת לשיר...וחלק גם אומרים שאני עושה את זה מעולה ואומרים לי ללכת לכוכב נולד וכאלה,אבל אני מרגישה שאני עדיין לא טוב מספיק וזאת הסיבה לזה שאני לא הולכת חח . 4-הייתה תקופה של שנה בערך שכל לילה , אבל כל לילה הייתי חולמת על מקפליי , היו חלומות שחזרו על עצמם היו חלומות שונים ....... ופשוט בשלב מסוים התרגלתי לזה ובשלב מסוים זה נעלם. 5-יש לי התמכרות אדירה ואובססיה מטורפת לאקססוריז,אני חושבת שרוני יכולה להעיד על כך .. אנשים יודעים בכל מקום שהחנות האהובה עליי זה אקססוריז לונדון וישלי פשוט אוסף אדיר מהחנות הזאת,המוכרות בקניון חיפה מכירות אותי כבר בעלפה עם שמות והכל והן אומרות לי שאיך שמגיע גיל 18 הן מקבלות אותי לעבודה שמה ! חחחחחחחחחח יאי 10% הנחת עובד!! 6-עד גיל 8 חשבתי שאילת זה בחו"ל D: 7-המקומות שאני הכי רוצה לבקר בהם אלה בעיקרון הרבה,אבל אלה שממש בוער לי עליהם זה דרוםקוריאה,אנגלית וצרפת(בגלל דודים שנמצאים שמה) 8-אני ממש רגישה לאחי הגדול ... אם אנשים מסוימים מדברים עליו לרעה לידי אני ישר יקפוץ להגנתו והקטע זה שאם ידברו על ההורים שלי או על אחותי לידי זה יהיה הרבה פחות..הוא באמת הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם! 9-שהייתי קטנה היה מקרה מצחיק עם ההורים שלי , ההורים שלי ישבו לראות חדשות ושהחדשות הסתיימו הם שמו לב שאני הולכת אל מאחורי המזנון שעליו מונחת הטלויזיה ואני מסתובבת שמה כזה , אז אמא שאלה אותי : "שני מה את עושה שמה?" ואני עניתי לה :" אמא נו באמת אני מחפשת את האנשים שמאחורי הטלויזיה!! " וזה היה מצחיק .
נדמה לי שסיפרתי את זה פה כבר חחח 10-יש לי בערך כמעל 10 פריטים עם סמלים של לונדון ואנגליה עליהם 2 תיקים,קלמר,עט,מחברת, מיני פנקס,שרשרת,מדבקות,חולצה,פוסטר,סיכות לתיק ועוד.D:

חחחחחחחחחחח שאן../images/Emo23.gif

אקססורייז שליטה
בקשר ל10 - אני אותו דבר ככה רק עם הלו קיטי ויש לי בערך 50 פריטים שלה (ריכזתי בחדר את כולם ביחד וזה היה ממש ורוד ומפחיד
) כשהיית קטנה היית מצחיקה חחחחחחחחחח

../images/Emo248.gifכן גם אצלי היה ככה עם הלו קיטי

אם את זוכרת , אבל התחלתי לחלק דברים.D: כי אני כבר לא שמה.. את היקרים שבניהם שמרתי..כמו בובה שעון ו2 תיקים חח וכן גם אני צחקתי על עצמי שסיפרו לי את זה אח"כ

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחח הקטע עם הטלוויזיה הרג אותי ../images/Emo6.gif

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifוואו סיפורים של הורים על איך היינו

כשהיינו קטנים זה הדבר הכי מצחיק שיש

למעלה