../images/Emo248.gif../images/Emo27.gif10 דברים שלא ידעתן עליי../images/Emo8.gif
1-כשהייתי בת שנה בערך חליתי במחלה נדירה מאדמאד (היו אולי 4 כאלה בארץ?) שנקראת קווסאקי. ואמא אמרה שהייתי נפוחה כמו כדור פורח ורופאים מכל הארץ באו לבקר אותי בבית חולים על מנת לחקור את התופעה
2-לאחרונה התחלתי לראות סדרות קוריאניות ולשמוע מוסיקה קוריאנית ואסייתית בכללי, כי חברה שלי מיכרה אותי לזה,אני מרגישה מחוברת לזה ברמות...ובכללי לתרבות למוסיקה ואפילו לאוכל למרות שרובו אם לא כולו בכלל לא כשר ואני שומרת כשרות...בקיצור אני ממליצה בחום
3-אני מ-א-ד אוהבת לשיר...וחלק גם אומרים שאני עושה את זה מעולה ואומרים לי ללכת לכוכב נולד וכאלה,אבל אני מרגישה שאני עדיין לא טוב מספיק וזאת הסיבה לזה שאני לא הולכת חח .
4-הייתה תקופה של שנה בערך שכל לילה , אבל כל לילה הייתי חולמת על מקפליי , היו חלומות שחזרו על עצמם היו חלומות שונים ....... ופשוט בשלב מסוים התרגלתי לזה ובשלב מסוים זה נעלם.
5-יש לי התמכרות אדירה ואובססיה מטורפת לאקססוריז,אני חושבת שרוני יכולה להעיד על כך .. אנשים יודעים בכל מקום שהחנות האהובה עליי זה אקססוריז לונדון וישלי פשוט אוסף אדיר מהחנות הזאת,המוכרות בקניון חיפה מכירות אותי כבר בעלפה עם שמות והכל והן אומרות לי שאיך שמגיע גיל 18 הן מקבלות אותי לעבודה שמה ! חחחחחחחחחח יאי 10% הנחת עובד!!
6-עד גיל 8 חשבתי שאילת זה בחו"ל D:
7-המקומות שאני הכי רוצה לבקר בהם אלה בעיקרון הרבה,אבל אלה שממש בוער לי עליהם זה דרוםקוריאה,אנגלית וצרפת(בגלל דודים שנמצאים שמה)
8-אני ממש רגישה לאחי הגדול ... אם אנשים מסוימים מדברים עליו לרעה לידי אני ישר יקפוץ להגנתו והקטע זה שאם ידברו על ההורים שלי או על אחותי לידי זה יהיה הרבה פחות..הוא באמת הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם!
9-שהייתי קטנה היה מקרה מצחיק עם ההורים שלי , ההורים שלי ישבו לראות חדשות ושהחדשות הסתיימו הם שמו לב שאני הולכת אל מאחורי המזנון שעליו מונחת הטלויזיה ואני מסתובבת שמה כזה , אז אמא שאלה אותי : "שני מה את עושה שמה?" ואני עניתי לה :" אמא נו באמת אני מחפשת את האנשים שמאחורי הטלויזיה!! " וזה היה מצחיק .
נדמה לי שסיפרתי את זה פה כבר חחח
10-יש לי בערך כמעל 10 פריטים עם סמלים של לונדון ואנגליה עליהם 2 תיקים,קלמר,עט,מחברת, מיני פנקס,שרשרת,מדבקות,חולצה,פוסטר,סיכות לתיק ועוד.D: