10 דברים שלא ידעתם על חברי הפורום

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני לא חושבת...

כעיקרון זה בגלל הרגישות יתר... הכול מגיע בצורה של "יותר מדי". אז זה יותר מדי צחוק, יותר מדי כעס, יותר מדי בהרבה דברים, וזה מגיע ונעלם מהר מדי...

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח וואו!

אני ממש מצטערת על אח שלך
אבל זה אחרת שלא הכרת אותו.. הפרפקציוניזם שלך מלחיץ.. חחח ומה שרוני שאלה מעליי נשמע קצת הגיוני..

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכן, זה אחרת ממה שיש כשלא מכירים אותו..

אבל במידה מסוימת זה יכול להיות גם יותר קשה... יש לי תמונה בחדר של שני האחים שלי (זה שטבע וזה שעדיין בחיים) כשהם בני שנה ושנתיים עם אימא שלי, ולפני שנה בערך, כשתליתי אותה, ראיתי שאימא שלי מחייכת חיוך ענקי כזה.. והתחלתי לבכות כמו משוגעת כשהבנתי שבחיים לא ראיתי אותה מאושרת כמו שהיא בתמונה ההיא... זה ממש קשה לדעת שהיה אמור להיות לי אח שהיה אמור לשמור עליי ולעזור לי והוא לא פה.. בגלל המקרה הזה ביני לבין האחים שלי יש קשר ממש לא טוב, כי אנחנו לא מסוגלים לדבר ולהיקשר.. זה מסובך להסביר
חחחחחחחחח כן זה פרפקציוניזם מוגזם
אבל אני לא בדיוק יודעת לשנות את זה...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשלי שלי שלי../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

1.כשהייתי בת 10 פתחתי את המצח שלי בגלל אפצ'י מסכן שעשיתי על המשענת של הכיסא בשולחן אוכל
2.אני שותה רק מים, לא אוהבת שום דבר אחר, קולה ממש מגעיל אותי, לא מבינה איך אתם שותים את זה. גם לא אוהבת לשתות אלכוהול, ילדה טובה שכמותי. 3.אפעם לא עשיתי גבות. אני בת 21 למי שתהתה חחח 4.אני בוכה כמעט מכל דבר, כשצועקים עליי, מסרטים ממש עצובים ומשירים שאני מקשרת אותם לדברים מסויימים. וסתם כשאומרים לי כל מיני דברים גם אם זה בצחוק, חבר שלי יודע טוב מאוד על מה אני מדברת
5.אני מדברת עברית ואנגלית שוטף.. כשפת אם חח וספרדית אני בדרך כי המשפחה שלי ספרדיה. 6.הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם אמריקאי
בגיל 17. 7.החבר הכי טוב שלי נהרג ברעידת האדמה שהייתה ב-1999, אולי שמעתם על זה, קראו לו אריה פרנקו. 8.עברתי 11 עקירות והיה לי גשר במשך שנה אחת בלבד. [למזלי]. 9.בצבא הייתי... איך לומר, בחורה נורא משוחררת.. מכיוון שכשהייתי קטנה לא היו שמים עליי והייתי נורא ביישנית ובצבא נפתחתי הרבה יותר, ואם כבר להיות משוחררת פה, פעם ראשונה שעשיתי סקס הייתה במיטה צבאית עם מישהו שהכרתי רק שבועיים וחצי. [וברוב טיפשותי הייתי בטוחה שאני מאוהבת בו. טעות!!!!] עכשיו הכל בסדר יש לי חבר עוד חודשיים שנה
10.מוזיקה היא חלק נוראנורא חשוב בחיים שלי, אני לא יכולה בלעדיה, יש לזה המון משמעות וזה עוזר לי בכל דבר ובכל יום רע ויום באסה ומשפר לי עוד יותר יום טוב ונהדר

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאיך אפשר לשנוא קולה? :-O

זאת השתייה שאני הכי אוהבת בעולם! אני אשכרה משתכרת מקולה! מוזיקה זה החיים שלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמאז שהייתי קטנה חינכו אותי

לשתות רק מים, שזה הכי בריא וקולה זה לא בריא, וזה באמת ככה.. קולה זה אסון... בן דוד של חבר שלי בן איזה שנתיים וכבר מעכשיו שותה קולה, זה הורס ת'שיניים לאללה... וככה אני אחנך גם את הילדים שלי, אין מצב שהם יגעו בקולה בחיים!

Serena16

New member
גמאני אף פעם לא עשיתי גבות! היי פייב!../images/Emo6.gif

מוזיקה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגבות אני יכולה להבין...

אבל למה לא רגליים?! חחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחח יש לך מזל אבל מאוחר

יותר כשיהיה לך חבר, תורידי!! חח כי אפילו אם זה בלתי נראה, עדיין מורגש אני בטוחה..

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח מיקי י'שובבה! ../images/Emo98.gif

אני לא הייתי מדברת לדבר על דברים כאלה על גביי הפורום.. למרות שיש על מה לדבר...
איזה תמונה יפה
ואיזה מוזר שלא עשית גבות! אז את כאילו מנקה לעצמך כל הזמן?
חחח וואיי הייתה רעידת אדמה חזקה ב-99'? אני אל זוכרת את זה אפילו.. איך הוא נהרג?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנו יאללה בקטנה

חחחחח אין לי במה להתבייש
אממ איזה מנקה.. לא נוגעת בזה מאיפה אני יודעת לנקות
הרעידת אדמה שהייתה בטורקיה... הוא נהרג כי הוא נמחץ תחת קיר כבד שנחת עליו ואחותו הייתה מולו כזה אבל היא ניצלה, זאת הייתה אחותו התאומה. אבא שלו, סבא שלו וסבתא שלו נהרגו, רק אמא שלו ואחותו ניצלו.

shirkiflotz X3

New member
היי אנשים, חזרתי !! ../images/Emo24.gif../images/Emo252.gif

שלוום לכולם! אני מצטערת אל הנטישה
, פשוט שחכתי את הסיסמא שלי, וכל הזמן שחכתי לשנות אותה T____T אבל חזרתי
אז ככה, 10 דברים שלא ידעתם עליי!!! 1. נולדתי בישראל, ואז המשפחה שלי נסעה לשליחות במקסיקו, ככה שחייתי שנתיים שמה, וידעתי ספרדית ועברית שוטפת כבר בגיל שנתיים! (ניראה לי XD) כמובן שאני לא זוכרת עכשיו בכלל ספרדית כי הייתי ממש קטנה
אבל לפעמים אני מבינה כי סבתא שלי תמיד מתבלבלת ומדברת איתי בספרדית כי היא שוכחת שאני לא יודעת XD 2. ההורים שלי התגרשו לפני שעליתי לכתה א', ולמזלי בגלל שאני גרה בקיבוץ, אז החלוקה הייתה שאני חצי שבוע אצל אמא שלי וחצי שבוע אצל אבא שלי.. (10 דקות הליכה מבית לבית :p) ועכשיו אבא שלי גר בכפר סבא ואני רואה אותו בחופשים וכאלה... אני גרה עם אמא שלי בקיבוץ..
3.כשהייתי קטנה הייתי סובלת לפעמים מהצקות ועכשיו אין לי הרבה חברות.. אבל מסתדרים XD 4.הייתי בהתעמלות קרקע 3 שנים, ועכשיו שנתיים בהתעמלות אומנותית, אני מאוד מאוד אוהבת את זה וכל הזמן מנסה להשתפר כמה שיותר :] בעצם זה אומר שאני בחוגי התעמלות כבר 5 שנים וגם השנה הצטרפתי לחוג ריקוד... 5. למדתי 4 שנים פסנתר עם שתי מורות שונות, פרשתי לפני שנתיים (או שנה אני לא זוכרתXD) ובשנה הבאה אני ממשיכה עוד פעם בחוג :] 6. אני מאוד אוהבת לשיר, ואפילו הייתי במקהלה שנתיים והופעתי מול כל האיזור ביום העצמאות ! ואני גם מאוד אוהבת יצירה, לצייר וליצור בפימו (בחופש אני מתכננת למכור) 7. החיות שהיו לי: במקסיקו כניראה היו לי חיות אני פשוט לא זוכרת כי זה היה מזמן, מאז היה לי כלב ושמו ג'אז שמצאתי אותו כשהייתי ממש ממש קטנה(ז"ל) חתולה שהייתה בהריון (ניראה לי היא מתה כי היא לא ממש הייתה שלנו רק נתנו לה אוכל..) חתול ושמו שון (שהיה פורץ לבתים ופותח להם את המקררים
) שהוא נעלם מתישהו.. חתולה שקראו לה סוקי שמאוד מאוד אהבתי ומתה ממחלה כלשהי... :( שתי חתולות ושמן ג'בקה וג'וני ג'וני עברה לפרדס חנה וג'בקה עדיין בקיבוץ, ועכשיו יש את מגי הכלבה המתוקה שלי :]
אה וגם היה לי צב ושני אוגרים בתקופה כלשהי בחיים XD 7. אני צמחונית, ואני מאוד מאוד אוהבת בעלי חיים, כשאני רואה ציפורים חולות, או צולעות אני מנסה להציל אותן, ובשבוע שעבר קברתי גור חתולים מתוק שכנראה אחד הכלבים שיחק איתו ובסוף.. הרג אותו
ואני מאוד רגישה כשזה קשור להתעללות בבעלי חיים- היי גם להם יש רגשות!!!!!!!!!!!!!!
8.היו לי שני טיוליי בת מצווה (סבים מצד אבא וסבים מצד אמא
) וטיילתי בלונדון, אמסטרדם ופעמיים פריז, ובלונדון הייתי בהופעה של Green day! היה כל כךךךך כייף! :] 9. וואו מה עוד?... XP בבית ספר שלנו יש יום עבודה פעם בשבוע, שבו יש יום שלא לומדים ועובדים בקיבוץ (חדר אוכל, רפת, גן ילדים ועוד) מכתה ח'.. אני עבדתי בחוות סוסים טיפולית
10.אני מאוד אוהבת ערפדים!!! ודמדומים בכללי.... ואת רוברט פטינסון
אה ובכלל צריך להזכיר שמקפליי זו הלהקה האהובה עליי?!?!?!?
חחח סורי על החפירה :]
שיר ♪♫♪

Serena16

New member
פשש צמחונית..

ניסיתי פעם וזה לא עבד, אני אוהבת בשר יותר מדי
ומגניב שהיית בהופעה של גרין דיי

shirkiflotz X3

New member
../images/Emo168.gifסתם כי התחשק לי לשים גיטרה../images/Emo69.gif

חח אכן צימחונית.... אני בעיקרון צימחונית רק מהשנה, וזה לא היה כל כך קשה, כי גם לא הייתי אוכלת הרבה בשר לפני זה..
וכן. זה באמת מגניב שהייתי בהופעה שלהם
חחח

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אומאגד כמה חיות! חחחח

בחיים לא הייתה לי אפילו חיה אחת חחח וח"ח על הצמחוניות
ותאמיני שכמה חברות קרובות זה הכי חשוב ולא צריך להקיף את עצמך בכ"כ הרבה.. מה שטוב לך ומרגיש נכון זה מה שחשוב

rachel malasa

New member
עליי :)

1. אני סיימתי כרגע 6 שנים של לימודים באולפנא (צפירה, למתעניינות), מתוכן 5 שנים בפנימייה. (ואני לא כ"כ דתייה..) 2. אני בת מספר 7 למשפחה עם 10 (!!) אחים :) וזה שיא הכיף, פלוס הורים זה יוצא 12. 3. אני לא אוכלת ירקות. בכלל, ממשפחת הירקות אני אוכלת רק תפו"א ותירס (זה ירק?!
), ואני מתה על פירות!!! 4.אחד החלומות שלי זה להסתובב בעולם.. ממש בכל יבשת.. ולגור באנגליה\ארה"ב (עם עדיפות לארה"ב).
5.המוזיקה נורא עשתה אותי למי שאני היום.. אני מאמינה שאם לא הייתי נמשכת לכל הזרם הזה של מקפליי אבריל פארמור וכו' אז ייתכן והייתי בן אדם אחר. 6. נולדתי ב-23 לנובמבר.. והתברר לי שהרבה סלסב נולדו בתאריך הזה.. (מיילי סיירוס, ההוא מהיי סקול מיוזיקל ששיחק את אח של שארפיי..זוכרות?! 7.רשמתי פאפניק על מקפליי בעברי בפורום (I WANNA HOLD YOU) ואני הפסקתי באמצע עקב לחץ בלימודים.. ואני תמיד ממשיכה אותו בראש לי.. אני פשוט צריכה מישהו שיכתוב אותו.. אם אפשר היה לעשות שמחשבות יירשמו מעצמן זה היה חוסך לי המון.. כנראה שאני פשוט מתעצלת. 8.הבטחתי לעצמי שאני אטוס לאנגליה ואהיה בהופעה שלי מקפליי.. אני פשוט צריכה למצוא את הזמן...והכסף..
9.אני מתייגסת שנה הבאה.. וזה-90% שאני אעשה בסיס סגור (שזה סופ"ש בלבד בבית) וזה די מוזר לי כי הפנימייה שהייתי בה אז לא הרגישה לי כמו מקום שאני תמיד רוצה להיות בו... חחח (קראנו לה כלא.חח) ולחשוב שאני שוב אהיה רחוקה מהבית קצת מצחיק אותי. 1. נראה לי שבכיתה ח' הייתי מאוהבת בדאגי. חחחחח

למעלה