היי אנשים, חזרתי !! ../images/Emo24.gif../images/Emo252.gif
שלוום לכולם! אני מצטערת אל הנטישה
, פשוט שחכתי את הסיסמא שלי, וכל הזמן שחכתי לשנות אותה T____T אבל חזרתי
אז ככה, 10 דברים שלא ידעתם עליי!!! 1. נולדתי בישראל, ואז המשפחה שלי נסעה לשליחות במקסיקו, ככה שחייתי שנתיים שמה, וידעתי ספרדית ועברית שוטפת כבר בגיל שנתיים! (ניראה לי XD) כמובן שאני לא זוכרת עכשיו בכלל ספרדית כי הייתי ממש קטנה
אבל לפעמים אני מבינה כי סבתא שלי תמיד מתבלבלת ומדברת איתי בספרדית כי היא שוכחת שאני לא יודעת XD 2. ההורים שלי התגרשו לפני שעליתי לכתה א', ולמזלי בגלל שאני גרה בקיבוץ, אז החלוקה הייתה שאני חצי שבוע אצל אמא שלי וחצי שבוע אצל אבא שלי.. (10 דקות הליכה מבית לבית
) ועכשיו אבא שלי גר בכפר סבא ואני רואה אותו בחופשים וכאלה... אני גרה עם אמא שלי בקיבוץ..
3.כשהייתי קטנה הייתי סובלת לפעמים מהצקות ועכשיו אין לי הרבה חברות.. אבל מסתדרים XD 4.הייתי בהתעמלות קרקע 3 שנים, ועכשיו שנתיים בהתעמלות אומנותית, אני מאוד מאוד אוהבת את זה וכל הזמן מנסה להשתפר כמה שיותר :] בעצם זה אומר שאני בחוגי התעמלות כבר 5 שנים וגם השנה הצטרפתי לחוג ריקוד... 5. למדתי 4 שנים פסנתר עם שתי מורות שונות, פרשתי לפני שנתיים (או שנה אני לא זוכרתXD) ובשנה הבאה אני ממשיכה עוד פעם בחוג :] 6. אני מאוד אוהבת לשיר, ואפילו הייתי במקהלה שנתיים והופעתי מול כל האיזור ביום העצמאות ! ואני גם מאוד אוהבת יצירה, לצייר וליצור בפימו (בחופש אני מתכננת למכור) 7. החיות שהיו לי: במקסיקו כניראה היו לי חיות אני פשוט לא זוכרת כי זה היה מזמן, מאז היה לי כלב ושמו ג'אז שמצאתי אותו כשהייתי ממש ממש קטנה(ז"ל) חתולה שהייתה בהריון (ניראה לי היא מתה כי היא לא ממש הייתה שלנו רק נתנו לה אוכל..) חתול ושמו שון (שהיה פורץ לבתים ופותח להם את המקררים
) שהוא נעלם מתישהו.. חתולה שקראו לה סוקי שמאוד מאוד אהבתי ומתה ממחלה כלשהי...
שתי חתולות ושמן ג'בקה וג'וני ג'וני עברה לפרדס חנה וג'בקה עדיין בקיבוץ, ועכשיו יש את מגי הכלבה המתוקה שלי :]
אה וגם היה לי צב ושני אוגרים בתקופה כלשהי בחיים XD 7. אני צמחונית, ואני מאוד מאוד אוהבת בעלי חיים, כשאני רואה ציפורים חולות, או צולעות אני מנסה להציל אותן, ובשבוע שעבר קברתי גור חתולים מתוק שכנראה אחד הכלבים שיחק איתו ובסוף.. הרג אותו
ואני מאוד רגישה כשזה קשור להתעללות בבעלי חיים- היי גם להם יש רגשות!!!!!!!!!!!!!!
8.היו לי שני טיוליי בת מצווה (סבים מצד אבא וסבים מצד אמא
) וטיילתי בלונדון, אמסטרדם ופעמיים פריז, ובלונדון הייתי בהופעה של Green day! היה כל כךךךך כייף! :] 9. וואו מה עוד?... XP בבית ספר שלנו יש יום עבודה פעם בשבוע, שבו יש יום שלא לומדים ועובדים בקיבוץ (חדר אוכל, רפת, גן ילדים ועוד) מכתה ח'.. אני עבדתי בחוות סוסים טיפולית
10.אני מאוד אוהבת ערפדים!!! ודמדומים בכללי.... ואת רוברט פטינסון
אה ובכלל צריך להזכיר שמקפליי זו הלהקה האהובה עליי?!?!?!?
חחח סורי על החפירה :]
שיר ♪♫♪