התפקדות חודש דצמבר

kelly7i

New member
עוד לא

יו יו מלחיץ=| ומדאיג אוית הקטע של הלהוריד בגדים.. מהחקירות שלי אפשר מכנסים קצרים.. אבל לא רוצ הלהשאר עם חזיה, אפשר עם טופ, משו כזה מעל..? וכבר הייתה לי מתקפת עצבים על הנושא הזה של הצבא, מי הם שיבקשו ממני להוריד בגדים? זה הגוף שלי! ><

butbut

New member
תיראי...הם לא יכולים לבקש ממך להוריד ממש הכול

אם הם בודקים רק את הבטן-נכון? כאילו אני לא מתכוונלת להישאר בשום חזיה ותחתון...אני לא החשפנית של אף אחד שם. אני נארת בחולצה,ואני פשוט ירים אותה עד הקטע של החזיה.. ואם בודקים את הבטן בשביך מה צריך לראות שוקיים? שיקפצו לי. זאת זכות הפרט-ואין להם זכות להכריח אותנו.

kelly7i

New member
הם בודקים גב-עקמת או משו כזה

וזהו זה זכותנו>< תגידי לי שאת חוזרת מה היה

N e r d y

New member
אוקי אני הייתי לפני חודש בערך ו..

רופא בדק אותי, עכשיו כל אחת יכולה לבקש רופאה אם לא נוח לה עם רופא אבל זה מזה שטויות, באמת זה ממש בקטנה:] בהתחלה הוא מדבר איתך ושואל שאלות וכל הבולשיט הזה ואז הוא/היא אומר/ת לך להכנס מאחורי וילון להוריד חולצה ומכנסיים ולקרוא לה שאת מוכנה.. זה בידיוק 2 דקות הבדיקה עצמה, בהתחלה שוכבים על הגב והוא בודק את הבטן ואח"כ בעמידה הוא מבקש להתכופף כדי לבדוק עקמת.. קצת לא נעים והכל, אבל באמת זה מזה לא נורא... אני באתי עם טופ כזה כי לא רציתי להשאר עם חזיה ואת יכולה גם לבוא עם בוקסר אם לא נעים לך תחתונים.. אבל רציני אל תלחצי מזה זה ממש בקטנה:] וואי איך חפרתי... חחחחח ונדחפתי לשיחה

kelly7i

New member
עם מכנסון כזה אני יבוא

וטופ יהיה אפשר? *עכשיו יש לי להשיג אחד, כין אין ליXD*

N e r d y

New member
טופ אפשר

כי בתכלס הוא לא בודק שום דבר באזור הציצי^^ חחחחחחחחחח בטוח יש לך, אני הייתי עם כזה של היינס קולר כזה והוא לא אמר לי כלום

kelly7i

New member
חח אני יודעת מה יש לי, וטופ אין לי

ולמה לא ביקשת רופאה? פחות מפדח!=|

butbut

New member
יש בעיה אם אני אשאר עם טטייטס?..אפשר

לראות שומנים גם מעבר אליו. כאילו..אני יכולה גם להישאר בבוקסר..אבל אין לי כוח..XD

בעקרון את אמורה להישאר עם תחתון..או..

עם בוקסר קצר כזה... אני הייתי עם בוקסר קצר אבל תאמינו לי שזה מזה לא מרגש בלי שתשימו לב כבר הכל נגמר ותהיו לבושות בחיי. אני גם ככה נלחצתי ואחריי שנגמרה הבדיקה הבנתי שזה ממש שטויות. הוא נוגע קצת בבטן להרגיש אם יש בעיות אתן יודעות שקשורות ליציאות שלכן...:/ וזהו ואתן לבושות ואחריי הבדיקה..חוץ מזה שאתן לא תהיו בת לבד עם הרופא בחדר אתן תהיו עם עוד איזה 5 או 6 בנות והן כולן איתכן בבדיקה אז זה בסדר.. רק שיעבור היום בהצלחה ואל תעשו שטויות כי מה שעושים שמה משפיע אח"כ על השירות הצבאי שלכן אז תיזהרו בננות! (וואו כל כך חפרתי ועוד נשמעתי כמו מורה מחנכת!..)

butbut

New member
נן-זה בדיוק הקטע!..אולי אני קצת קטנונית בקטע

הזה.. אבל זה בהחלט מפריע לי!. אני לא חושבת שהוא יכול הלכריח אותי להוריד את הטייטס אם הוא בסך הכול צריך לבדוק גב-ובטן. ואני כן אשמור על הזכות שלי להיות לבושה בחלק התחתון-כי בהחלט נגמרה לי השעווה-ובהחלט אין לי כוח להוריד שיערות ברגליים XDDD

חחחחח זה בסדר...גם אני הגעתי ...

עם קצת שערות על הרגליים תאמיני לי שביום הארוך הזה הוא רואה כל כך הרבה דברים מוזרים בגוף האישה שהוא בטוח לא יזכור מי כן עשתה רגליים ומי לא

tzuf jones

New member
את באמת אימו XD

אבל זה מאאגניב. לי כולם קוראים פריקית בכיתה ויורדים עליי בגלל זה . / = ואני דווקא לא כ"כ ... S : טוב, הפעם אני חפרתי.
בקיצור - אהבתי ת'תמונה P :

butbut

New member
../images/Emo221.gifמי שיורד עלייך הוא ילד מ=ע=פ=ן!!

את לא צריכה להתייחס. אני סובלת את זה כול יום-ואני בכלל לא מחשיבה את עצמי כפריקית. אבל בגלל שהאופי שלי הוא שאני לא שמה על אף אחד[למזלי] אז זה אפילו לא מפריע לי. זה גורם לי לצחוק. :] ותודה=]

tzuf jones

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

גם אנני לא מחשיבה את עצמי לפריקית. ולמדתי להתעלם כבר מההערות של כולם.. שיקפצו לי P : ו.. חח בכיפ =] אמרתי ת'אמת .. את מהממת :)

butbut

New member
../images/Emo221.gifמי שיורד עלייך הוא ילד מ=ע=פ=ן!!

את לא צריכה להתייחס. אני סובלת את זה כול יום-ואני בכלל לא מחשיבה את עצמי כפריקית. אבל בגלל שהאופי שלי הוא שאני לא שמה על אף אחד[למזלי] אז זה אפילו לא מפריע לי. זה גורם לי לצחוק. :] ותודה=]

lotem levi

New member
מתפקדת

שם: לוטם גיל: 14 כיתה: ט מקום מגורים: נהריה עדיין שביתה: אכן הדבר הכי טוב החודש: ... שיר שעשה לי את החודש: הרבה למה מחכה בחודש הבא:- מסר לאומה: אל תיפלו במדרגות, זה מאד מסוכן.

O0NoNi0O

New member
מתפקדת=]

שם:נעם גיל:13 כיתה:ח' מקום מגורים:ירושלים. עדיין שביתה:יאפ. הדבר הכי טוב החודש:כולמיניD: שיר שעשה לי את החודש: Smashing kelly walk in the sun למה מחכה בחודש הבא:לחנוכהD:::: מסר לאומה:כואבות לי הרגליים.

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif כאן המפקד! ../images/Emo195.gif

שם: אלמוג אבל אני דורשת רייבן!
כיתה: י'
מקום מגורים: הוד השרון
עדיין שביתה: אהא
הדבר הכי טוב החודש: יעל וסאמר באו להתנחל
שיר שעשה לי את החודש: The Veronicas - When It All Falls Apart
למה מחכה בחודש הבא: מפגש פורום!@#$%^&*
מסר לאומה: אני כבר מחכה לראות את כולן
תמונה

שוליטה

New member
מתפקדת ../images/Emo98.gif

שם:עלמה
כיתה: אפשר לקרוא לזה ח'
מקום מגורים: רעות D:
עדיין שביתה: כן...
הדבר הכי טוב החודש: לא זוכרת ><
שיר שעשה לי את החודש: Elliot Minor - The White One Is Evil ו-don't wake me up
למה מחכה בחודש הבא: מפגש פורום, DVD של מושן, נסיעה לבת דודה שלי, שופינג
(והרבה XD)
מסר לאומה: כסף הוא סבל. תנו אותו לי ואני אסבול במקומכם

The Psycho Girl

New member
מתפקדת

שם: אורלי גיל: 17 כיתה: יב מקום מגורים: אשדוד עדיין שביתה: לצערי כן אבל השביתה כנראה נגמרת היום הדבר הכי טוב החודש: טיול שנתי וגדנע היה חודש אדיר שיר שעשה לי את החודש: mcfly - Don't Wake Me Up למה מחכה בחודש הבא: חנוכהההההההההה מסר לאומה:קיבלתי 82 בבוחן במתמטיקה ! אני יודעת אנליטית !!!! אני גאווון

למעלה