התפקדות חודש דצמבר

Sharon Kez

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שרון גיל: 14 וחצי כיתה: ט' מקום מגורים: חיפה עדיין שביתה: אכן.. הדבר הכי טוב החודש: החבר, והידיעה ששוב בחופש הגדול הקרוב אני הולכת לעבוד בעבודה הכי שווה בעולם חח שיר שעשה לי את החודש: שום דבר ספציפי.. למה מחכה בחודש הבא: ממ שתגמר השביתה חחחח מסר לאומה: בסוף יהיה טוב =]

screamin pittas

New member
../images/Emo183.gifאני../images/Emo183.gif

שם:לילך. גיל:13. כיתה:ז'. מקום מגורים:איזור חיפה.. עדיין שביתה:יאפ=] הדבר הכי טוב החודש:יומולדת לדאגי
שיר שעשה לי את החודש:Town Bike-Dougie [טוב נו.. לא זה אבל גם><] למה מחכה בחודש הבא:אמ..חנוכה? מסר לאומה:B Cool Stay At School [לא מאוד מקורי אבל גאוני
] אוה כן וגם
תפוזבלל!

tzuf jones

New member
עעונה D:

שם: צצוף שקד גיל: עוד חודשיים 13 DDDDD : כיתה: ז' מקום מגורים: נהריה הדבר הכי טוב החודש: היומוללדת ששל דוגגגעאעאעא ההשקס. שיר שעשה לי את החודש: don't wake me up ששליטה :) למה מחכה בחודש הבא: יומוללדדדתת ללציקק הכוססע D: חחח דידי ממזל"ט ההאן . מסר לאומה: שביתה זה הכי, אחי
סתכלו על התמונה --> חחחח זה חרוש אאבל בקקטנה XD

lovemcfly1

New member
אני אני אני אני !!!

שם: נועם גיל: 15 (בקרובב...) כיתה: ט' מקום מגורים: מרכז עדיין שביתה:לא שובתים... :( הדבר הכי טוב החודש:קניתי שתי דיסקים חדשים של MCR שיר שעשה לי את החודש: the way you make me feel! אעאעא שיר מדהייים... למה מחכה בחודש הבא:חנוככהה מסר לאומה:זה לא ממש מסר אבל זה דו שיח שלי ושל חברה שלי... ספרתי לה ששמעתי שיר ממש יפה ואז רציתי להגיד אלוקים אבל יצא לי כזה "אלוקים אתה יכול להשתגע!" אז היא אמרה לי "תודה על האישור" וזה היה ממש ממש מצחיק.. XD

tzuf jones

New member
חחחח כן ללא ייצא יישר מי יודדע ממה ..

היד שלי לא שם בכלל .. אני צילמתי. זה הידיים של האחים העקומים שלי ועדי ועדן [ הבלונדה ] אני
אותך יותר ((( : אוףף באא לי כבר שתבואוווווו D :

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif אנוכיי הצועלת D: ../images/Emo108.gif ../images/Emo215.gif ../images/Emo41.gif

שם:דוריתוס,דורה,דוקי,דורי,דוריתוש,דולה,דודו,דוסי,דוש דוש או כל מה שבאלכןXD. גיל:14 ועוד מעט חמישה חודשים D: . כיתה:ט2' ויאלה באלגן!
מקום מגורים:ראשון
עדיין שביתה:כה..אבל אנחנו לומדים כל יום עד 12 וחצי =\. הדבר הכי טוב החודש:אמ.. היומולדת של דאאג ו.. הרבה דברים לא יודעת.. שיר שעשה לי את החודש:אאין משו ספציפי אבל אני חושבת שבעיקרון זה איגנורנס
. למה מחכה בחודש הבא:אמ.. לא יודעת.. החופש[חנוכה
].... היומולדת של אחשלי :] וו..ה ובנתיים O.O. מסר לאומה:יום רביעי הרבנים אומרים שתיהיה רעידת אדמה חזקה ויגמר העולם O.O להאמין או לא ? זאת השאלה .. אני הימנית

McFly rullz

New member
די אני משותקת פה מהמסר לאומה שלך!><

תגידי לי שזה לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן ומי אמר לך?
תגידי לי שזה לא נכון. אם זה נכון אני אשבע שאני אפסיק לדבר על דאגי ומקפלי ועל כל מיני דברים לא מתאימים

lovemcfly1

New member
זה לא נכון!! (זהירות חפירה למי שהקשיבה בתנ"ך)

אתם לא זוכרים?! בפרשת נח?! למה יש קשת?! בגלל שאלוקים כרת אתנו ברית שהוא יותר לא יחריב את העולם הזה ולא את האנשים שבו... לא שאני יכולה לחלוק על רבנים... אבל אני יכולה לספר לכם את מה ששמעתי בגן... XDD...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת ^^;

שם:אריאל גיל:14 וחצי כיתה:ט' מקום מגורים:הרצליה עדיין שביתה:לא ;; הדבר הכי טוב החודש:לאדת שיר שעשה לי את החודש:השירים של המורדים וקטנטנותXD למה מחכה בחודש הבא:חופש חנוכה ^__^, שופינג בת"א מסר לאומה:כרגיל, פלטצ'ר דו איט בטר

Yu vi

New member
מתפקדת D:../images/Emo85.gif

שם: יובל. גיל: 14 ו10 חודשים D: כיתה: ט'. מקום מגורים: ראשלצ
עדיין שביתה: אין לי שביתה!!! ]; הדבר הכי טוב החודש: אמ... בריל וחבריי הטובים באו לבקר אותי [כפרעלייכם
]. ויש שיפור עם הגיטרה! D: שיר שעשה לי את החודש: Don't wake me up [Mcfly], Wear me down [Son Of Dork], Better than this [Busted]. שלושת המלכים
למה מחכה בחודש הבא: תל אביב! D: מסר לאומה: Fletcher do it Better.
*מעתיקה מבריל
* ^^

Shir Girl XD

New member
היי היי אני פה!!

שם:שיר\סאמר\שוגה בוגה\בובי\שירצ'\שירקי ועוד..
כיתה:י'
מקום מגורים:חור שמנודה מהארץ אבל הוא ליד הוד השרון וכפר סבא [בהכחשה]
עדיין שביתה:לא הייתה.. בי"ס מטומטם!!
הדבר הכי טוב החודש:מגמת מוזיקה "שליטה"
שיר שעשה לי את החודש:The Way You Make Me Feel
למה מחכה בחודש הבא:חופש מעבודה, גדנ"ע בערבית ועוד..
מסר לאומה:בחורף קר אז תלכו עם ככפות. ותתלבשו חם כי אפשר להיות חולים.. XP תודו שזה אחלה מסר לא?

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

אוקיי זה כבר מתחיל להפחיד אותי! לפני שנייה קראתי את ההתפקדות של סיוון ובדיוק שמעתי את שיר החודש שלה, ועכשיו אני קוראת לתומי את שלך ושומעת לי בנחת את TWYMMF אמא, אני חושבת שאני אפסיק לקרוא עכשיו! XD

just orr

New member
אוו.. נגמר נובמבר ../images/Emo12.gif

שם: אור / כל שם אחר שבא לכן, אני פתוחה להצעות XD
כיתה: י'
מקום מגורים: מושב במרכז ^^
עדיין שביתה: חצי שביתה. ><
הדבר הכי טוב החודש: אני מניחה שגשם? חח.. בכללי היה חודש בסדר, לא זוכרת דברים ספציפיים ממש ^^
שיר שעשה לי את החודש: תחילת החודש- Busted- 3AM, אמצע-סוף החודש- Arctic Monkeys- Curtains Closed
למה מחכה בחודש הבא: אילתתת D: ובכלל, חופש חנוכה
מסר לאומה: אין :X שיהיה לכן חודש מקסים

../images/Emo196.gifמתפקדת ^^

שם: דרור
כיתה: י'
מקום מגורים: מושב נידח ליד הוד השרון.
עדיין שביתה: לא בדיוק. הולכת לבצפר, אבל יום הלימודים יותר קצר.
הדבר הכי טוב החודש: הייתה לי יומולדת P: ובכללי חודש סבבה ^_____^
שיר שעשה לי את החודש: הרבה, אין לי כוח לפרט D:
למה מחכה בחודש הבא: חנוכה? לא יודעת, נחכה ונראה טחח
מסר לאומה: תסמכו רק על עצמכם.
וכמובן,
Happy Birthday to Dougie
DDD;

למעלה