דיון

Leb Die Sekunde

New member
חפירה לא לקרוא!*דמיינו כותברת נחמדה ביותר*

1.איך הכרת את טוקיו הוטל?דרך אחות של חברה שלי,אח של ילד מהשכבה שלי. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? האמת בהתחלה אהבתי את DDM ולא אהבתי אותם שהם גדולים כי לא חשבתי שאלה אותם הבנים שאהבתי את השיר שלהם.. ובסוף הבנתי וממש אהבתי אותם!!! ובהתחלה אהבתי את גוסטב ולא שמתי לב לביל עד שיותר ויותר משו משך אותי בו משו שתמיד נראה לי מוזר ומכוער ולא יודעת השתנתי!! וממש אהבתי אותו! 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה?ביל כי הוא יפה וכי גם האופי שהוא מצייר לעצמו בראיונות ממש מרים הוא פשוט מושלם כל כך ואני לא רוצה להשמע מתלהבת אבל הוא באמת ככה גם אופי וגם יופי! 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה?כן בוודאי המוזיקה טובה לא קשור לבנאדם אני מניחה שפחות כי עדיין הוא הסולן אבל נראלי שכן 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל?אני לא יגיד דרך חיים כי זה נשמע מושפע אבל כן זה מה שזה כששמעתי אותם השתנתי באמת שכן תשאלו את חברות שי נהייתי אופטימית ולוקחת הכל בפרופציות ולא נעלבת מכל דבר אפשר להגיד שהתבגרתי גם בגלל הגיל אבל גם בגללם. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה?שפרינג נישט המסר שזה מעביר פשוט מקסים לדעתי... גם את Lass Und Hier Raus Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei Wo Sind Eure Hande 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים?כמה ספיציפים מתוך הרבה Fall Out Boy 30 STM My Chemical Romance Simple Plan Panic! , At The Disco נראלי מספיק? 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? לא כלום! לדעתי אין להם ז'אנר תמיד מנסים לשים אותם בקבוצה כלשהי והם מגנים כל דבר אין להם ג'אנר? ז'אנר? לאדעת קיצר הם אמרו אפילו שאין להם סוג מסויים הם מגמנים מהלב מה שבא הם מלחינים מה שעולה להם בראש.עם היו מכריחים אותי עם רובה צמוד לרכה ומאיימים להרוג את הסוסה שלי[טפו טפו טפו חס וחלילה ישמור השם!] הייתי אומרת פאנקרוקפוםבלדההיפהופ[טוב נו לא היפהופ]פסטיגלימטאלדיכי הכללל כל מה זטוב חוץ מדכי בעע זה הםXD 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?המסר שלה בדר"כ מדבר לילדים,נערים ולדדעתי כל שיר מדבר על מצב אחר בחיים עם זה פרידה,אושר,געגוע,אהבה תמיד זה באור טוב אלא עם כן כמובן זה פרידה נגדית כאילו נפרדו ממך או עשו משו לך כמו איש בראש אווס או פרוינדה בליבן.. בקיצור המסר שלהם תמיד נוגע אליי לא במובן שהשירים נכתבו בול עליי אבל זה שירים שתמיד אפשר להתחבר אליהם. טובב חפרתי מספיק מקווה שמי שקרא את זה הבין מה רצתי[[לאלאלאלאאא אל תקראו]] או שמאוחר מידי? מי שקרא סורי=] שזה ארוך ביי ביי אהה כן ציירתי את ביל אבל עם יהיה שרשור יצירות אני ישים את זה חב לעל הזמן יצאא אני לא מתלהבת מכל דבר עבדתי על זה שניםםם וסימתי=]הוא לא מעודכן איל אית הקעקוע החדש כאילו ניסיתי אותו ובגלל שזה עם מכחול הוא יצא פחות יפה אז מחקתי אותו בגלל זה היד קצת יותר כהה ממה שהיא צריכה להיות... סורי=]] ביי ביי

דיי זה מדהים!!!!!!!

אולי תסרקי אותו או משהו?!? הוא ממש ממש יפה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cuttie Cat

New member
עונההההההההה :)

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? מממ ראיתי תמונות שלהם קצת באיזה פורום אבל אל כל כך עניינו אותי... ואז פעם פתחתי אם טי וי בול כשהתחיל מונסון ופשוט נדהמתי מהשיר ומביל כי חשבתי שהוא בת ממש מיוחדת ...חחחחח.. ואז שכחתי מהם ואז שוב פעם הופיע מונסון ואז הלכתי למחשב וחיפשתי עליהם חומר וזה ומשם זה התגלגל להתמכרות קשה :) 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? מונסון נכנס לי ללב חזק =/ חחח שמעתי אותו שבוע בלי הפסקה ואז הורדתי עוד שירים שלהם ולאדעת אני מתחברת... 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל... כי הוא בן אדם מדהים . 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני חושבת שכן. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה בין הכי אהובות עליי.. ניתן להם מקום שני חח 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה?monsoon באנגלית.. דבר ראשון זה השיר הראשון שלהם ששמעתי והוא פשוט השפיע עליי.. ואני אוהבת את ביל שם חחח 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים?בלאק אייד פיז מקום ראשון אצלי :) ואז לאדעת עוד מלא בעיקר רוק... 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ?הם לא מוגדרים כל כך... פאנקרוק נראלי 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? הם מדברים בעיקר על החיים של בני נוער על בעיות אהבה וכאלה...

מדיינת

.איך הכרת את טוקיו הוטל? חברה שלי השמיעה לי אוצם... בהתחלה אמרתי "איכס" כי הם מגרמניה אלב אז התמכרתייי 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי התמכרתייי לשיר מונסוןןן ואז הורדתי עוד שירים וכמעט כולם מצאו חן בעייני.. וגם טום מצא חן בעייני ומשם היסטוריה... 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? טום.. אמממ קודם כל בגלל החיצוניות כי בתכלס את האופי שלו אני לא מכירהההה (ולא של אפחד מהבנים) אבל הוא נראה אחד מצחיקן שלוקח הכל בקלוותתתת וזורם עם מה שהוא ואני מתה על אנשים כאלה(גם ביל כזההה וגם אותו אני אוהבת) 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כה 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? זו להקה מדהימה עם 4 בחורים מוכשרים בטירוף!!(פאקק כבר מגיל 9 להופיע) שמראים לעלולם את הכישרון שלהם והולכים עם ה"אני" שלהם עד הסוף 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה?ready set go קוםד כל בגללל הקצב שלא שהוא מטורף ונקלט לאללה.. וגם בגלל המשמעות שאתה צריך לפרוח בקצב שלך לעשות מה שבראש שלך עם הלב לך וההרגשה שלך בלי לשים פס על העולם.. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? פול אאוט בוי ובכללי אני אוהבת את נלי פוטרדו, אבריל לאבין, פרגי והכייי מיקהההההה 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק

עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? נמממ.. הייתי באיזה צ'אט אחד ומישהו שם קישור לשיר Durch den Monsun ושעה רק ניסיתי לזהות אם ביל בן או בת... ואז שמתי לב שהוא בן ושממש רואים שהוא בן (בהתחלה הוא תמיד נירא כמו בת אבל אם יראו עוד ועוד תמונות שלו יראו כמה הוא בן וכמה שהוא שקסי
) ואחר כך המשכתי וחיפשתי שירים שלהם ביוטוב ותמונות בגוגל.. וניכנסתי לכול אתר טוב בהתחלה גם חשבתי שביל הומו ושהוא ביכלל חבר של טום ואז גיליתי שהם תאומים וכול זה
אממ אפשר להגיד שאני מעריצה את טוקיו הוטל חודש בערך היתאהבתי בהם ממבט ריאשון
2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אני לא כול כך יודעת למה 0_0 פשוט ביל שר מדהים! והמוזיקה שהם עושים אעהאעהאעה מושלמת! כול כך מרגש! אפילו בשיר הכי צעקני שלהם כמו סקרים אני מסוגלת ליבכות! 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? בילעע
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני לא יכולה לדמיין את ביל בלי טום או את גוסטב בלי גאורג או טום בלי גאורג או גוסטב בלי ביל או ביל בלי גאורג או טום בלי גוסטב! 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? מלון טוקיו [?] להקה שעושה את המוזיקה הכי מושלמת שקיימת
7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? הכול כולל הכוללל 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? *Fall Out Boy
*britney spears
*Avril Lavigne
*Simple Plan
*Evanescence
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק פופ פעם חשבתי שהם מנגנים פאנק רוק >< 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לא יודעת

X Slider

New member
עונה ../images/Emo68.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? - מישהו המליץ על מונסון, עוד שהיה רק בגרמנית, ולא כל כך אהבתי בגלל השפה. ואז כמה חודשים אחרי הכירו לי אותו באנגלית, ממש לפני הפרסום הגדול והתאהבתי
. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? - מה זה מדוע? כי זאת אחלה מוזיקה
3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? - טום
כי הוא הכי יפה דה... 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? - שאלה טובה, בכנות לא נראה לי. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? - להקת רוק בנים?
7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? - אני אוהב הכל, אבל כמו שאמרתי כרגע אני הכי דבוק לReady set go. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? - הרבה, וממש לא בסגנון של ט"ה אז חבל לפרט
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? - רוק 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? - מסר? אני צריךל עוד להתעמק בזה...

karyn

New member
עונה

1.איך הכרת את טוקיו הוטל?דרך טבעת אחת בישראבלוג 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]?כי אני אוהתב גרמנית ^^ 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה?גיאורג כי הוא הכי הכי לא צריך סיבה 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה?ברור למה לא? 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל?להקה O_O 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה?אממ its so hard to live 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? מלאא אןי לי אפילו כוח לפרט 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ?רוקפופ 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?אממ יש רק שירים מסוימים עם מסר

GiTaN

New member
../images/Emo9.gif

אני.. 1.איך הכרת את טוקיו הוטל? בזכות ילדה מהחווה.. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? בגלל שהמוזיקה שלהם יפה לדעתי.. ואני מתחברת אליה (אל המוזיקה..). 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל <כמו כולם..> בגלל שהוא הכי בולט, הכי חתיך, והוא שר מדהים... הוא מושלם
.. 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני חושבת שכן.. בגלל שאני לא אוהבת את טוקיו הוטל רק בגלל ביל.. אלא בגלל המוזיקה שלהם.. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? הלהקה הכי טובה.. (?)
7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? אני אוהבת את כל השירים... אני ממש לא יכולה לבחור.. אז אני אכתוב את האלו שאני הכי אוהבת.. Übers Ende der Welt,Beichte,Durch den Monsun,Frei Im Freien Fal,Freunde Bleibe Gegen Meine Willen,Ich Bin Nich' Ich,Lass Uns Hier Raus,Reden,Schrei,Stich Ins Glück, Wenn Nichts Mehr Geht,rette mich,spring nicht. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? מיי כימיכל רומנס, אוונסנס.. 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק פופ.. תלוי איזה שיר.. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? וואו.. שאלה קשה.. לדעתי המוזיקה של טוקיו הוטל לא מדברת על משהו מסוים.. כי כל שיר מדבר על משהו אחר.. למרות שיש שירים עם נושא דומה, עדיין כל שיר מדבר על משהו שונה..

למעלה