עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif
1.איך הכרת את טוקיו הוטל? נמממ.. הייתי באיזה צ'אט אחד ומישהו שם קישור לשיר Durch den Monsun ושעה רק ניסיתי לזהות אם ביל בן או בת... ואז שמתי לב שהוא בן ושממש רואים שהוא בן (בהתחלה הוא תמיד נירא כמו בת אבל אם יראו עוד ועוד תמונות שלו יראו כמה הוא בן וכמה שהוא שקסי
) ואחר כך המשכתי וחיפשתי שירים שלהם ביוטוב ותמונות בגוגל.. וניכנסתי לכול אתר טוב בהתחלה גם חשבתי שביל הומו ושהוא ביכלל חבר של טום ואז גיליתי שהם תאומים וכול זה
אממ אפשר להגיד שאני מעריצה את טוקיו הוטל חודש בערך היתאהבתי בהם ממבט ריאשון
2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אני לא כול כך יודעת למה 0_0 פשוט ביל שר מדהים! והמוזיקה שהם עושים אעהאעהאעה מושלמת! כול כך מרגש! אפילו בשיר הכי צעקני שלהם כמו סקרים אני מסוגלת ליבכות! 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? בילעע
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני לא יכולה לדמיין את ביל בלי טום או את גוסטב בלי גאורג או טום בלי גאורג או גוסטב בלי ביל או ביל בלי גאורג או טום בלי גוסטב! 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? מלון טוקיו [?] להקה שעושה את המוזיקה הכי מושלמת שקיימת
7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? הכול כולל הכוללל 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? *Fall Out Boy
*britney spears
*Avril Lavigne
*Simple Plan
*Evanescence
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק פופ פעם חשבתי שהם מנגנים פאנק רוק >< 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לא יודעת