דיון

lotem levi

New member
מממממ

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? דרך חברה אחת בבצפר שאהבה אותם..אבל שנאתי אותם בהתחלה עד שהתחלתי לשמוע שירים.. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? היה קליפ אחד באם טי וי של השיר רדי,סט,גו..או איך שלא קוראים לו בגרמנית..והשיר היה יפה, אז אח"כ כשהגיע הדיסק שלהם לארץ קניתי אותו והיו שם שירים יפים. 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? את המתופף...אני חושבת שזה גוסטב אם אני לא טועה..הוא מוכשר ברמות ואפשר לשמוע את זה במיוחד בשיר break away ובכלל בכל השירים. 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כן, עדיין הייתי שומעת אותם. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה עם שירים יפים. אני לא מאלה שיגידו OMG טוקיו הוטל זה החיים שלי! כי הם לא=\ הם רק להקה, להקה סבבה. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? rescue me, הוא שיר מרגש ופשוט כיף לשמוע אותו. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? מקפליי, גוד שארלוט, פול אאוט בוי, סאם 41, דה יוזד, אבריל, אוונסנס, פאניק!..., פארמור, סנואו פטרול. 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? ממ..רוק אני חושבת 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? כל מיני דברים...וואי אני ממש גרועה בשאלונים כאלה =\

SpongBobit

New member
כל זה גוסטב המתופףD:

וגמאני ממש גרועב שאלונים,לא יודעת איך להתבטאותXDטוב זה תמיד.....

dorkiflitz

New member
גמאני..

אני התבטאתי בצורה הכי נוראה בעולם בשאלון הזה.. אני מרגישה כל כך טיפשה XD

SpongBobit

New member
גמאני,הרגשתי שיצאתי מזה מטומטמת.

ואני יכולה להגיד על עצמי,שאני לא כזו..

LiHiLuSh

New member
../images/Emo47.gifעונה במהירות../images/Emo129.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל?אממ ממיזמןן ראיתי איפו שהוא שיר או קליף שלהם ושמעתי לא זוכרת ממש 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]?כי אהבתי את המוזיקה חח +(ביל) 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה?כולם אבל ביחוד ביל וטום כי בי הוא הסולן חח וגם יש לו אישיות ממש ממש מיוחדת חח אני אוהבת את האישיות שלו ובכללי הוא ממש נחמד ממה כול מה שראיתי ושמעתי וקראתי (הקבנה שמעתי זה אותו ברעיונות)וטום מנגן ממש יפה קישרוני^^ 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה?כן 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל?ננממממ אין לי ממש זמן להרחיב בפעם אחרת חח אבל בחפיף אממ טוקיו הוטל בישבילי ממש הרבה אין לי ממש מילים לתאר את זה כרגע. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה?יש בעיה חח אני ממש אבל ממש אוהבת את כולםם וגם בשתי השפות לא יודעת למה אבל אינ אוהבת בנתיים את כול השירים שלהם 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים?וואי הרבה אמ גרין די הילארי דאף פולל אווט בוי ויש עוד הרבה 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ?אין להם הגדרה הם משהו מיוחד
אלב הקיוון זה רוק פופ 10.מה לדעתך המסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?המסר שלהם זה על החיים כי כול מה שהם רושמים זה קשור למשהו שקורה להם ולאנשים אחרים שנגיד שולחים להם דברים הם רושמים את מה שהם חושבים ומרגישים וככה יש השראה האמת(נירא לי שעניתי על הכו לביחד חח) ^^

lid15

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo125.gifעונה כנסו באמאשלכם! ../images/Emo23.gif../images/Emo125.gif

.איך הכרת את טוקיו הוטל? טוב חברה באה אליי, והיא אמרה לי שחברה שלה הכירה לה להקה ממש נחמדה, אז היא השמיעה לי את רטה מך ואני ישר צעקתי עליה לסגור כי זה גרמנית 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אחרי שהיא הלכה שמעתי את זה שוב, ואז שוב ושוב ושוב ושוב ושוב!!! והתאהבתי :p 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל: כי יש לו כ"כ הרבה אומץ, עצם העובדה שהוא יודע מה תיהיה התגובה של החברה כיראו אותו בצורה שהוא רואה בה הכי טוב לבטא את עצמו ( שיער וכאלה) ולא אכפת לו מה אומרים ואומרים המון, והוא מאמין בעצמו כ"כ והוא מגשים את החלומות שלו, הוא המודל לחיקווי שלי. 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כן, כי יש להם שירים טובים :] 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? טוקיו הוטל, זה בשבילי השינויי הכי גדול שהיה לי בחיים, רק בזכותם הצלחתי להבין מה אני אוהבת, והם כ"כ עודדו אותי עם כל השירים האלה, ובאמת שזו הייתה שנה ממש קשה בשבילי כי הלכתי נגד הזרם אצלנו שכולם שם פרחות וערסים, התחלתי לאהוב דברים אחרים אם אתן מבינות.. וכל פעם שחשבתי שאני נשברת וכבר עברו לי מחשבות נוראיות בראש פשוט הייתי שומעת את sprig nicht וזה היה מרגיעה אותי או כל שיר אחר שלהם.. פשוט הקול של ביל מרגיע אותי. וגם זה קשור להאמין בעצמך כי בסוף אני הייתי היחידה שאהבה אותם מהשכבה שלי ולא היה אכפת לי מה אומרים עליי. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? rette mich: קודם כל זה היה השיר הראשון שאהבתי שלהם, וגם הוא כ"כ מיוחד, ואני גם יודעת לנגן אותו על פסנתר וגל גיטרה XD חח סתם זה פחות חשוב אבל הוא פשוט כ"כ עמוק.. ונעים.. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? אני מאוד אוהבת את סילברסטיין, ולינקין פארק (במיוחד החדשים, מאוד ממולץ באמת!) ואת יודעת כל מיניי XD חח 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? אני לא אבחר באף אחד, כי הם פשוט מיוחדים מידיי, אי אפשר להגדיר אותם. חוץ ממדהים 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? להאמין בעצמך ולא לתת לשיפוטיות של החברה שלנו להשפיע עלייך ועל הטעם שלך. ( בכל מקרה ככה הם השפיעו עליי)

lid15

New member
למה יש לי מסקנות כ"כ עמוקות ומוזרות על דברים

:| אני מוזרה ובסוף זה יהיה שרק אני חושבת ככה חח

crazysapir

New member
אויי לידר בושי לך אני לא

סוטה ...למה לי להכינס באמא שלי
אבל קראתיD:

i panic

New member
אוקי הסברה

קודם כל ...עם אני הבנתי תא זה את מוזרה>< כי בדרך ככל אני לא מבינה דברים...עזבי לא מנשה.. נכון כתבת למעלה *עונה כנסו באמאשלכם* אז ספיר אמרה או יותר נכון כתבה *בושי לך למה שאני יכניס לאמא שלי * אבוי איזה מילים... ח..קיצר....הבנת?!

PerfectSP

New member
אז אני...../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל?אמ.חח,לא זוכרת
2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]?אה...בטח שמעתי איזה שיר והורדתי...:) 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה?טום
אבל גוסטב כי הוא הבסיסט
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה?ברור.אני שומעת בגלל המוזיקה 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל?מוזיקה:) 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה?הממ...איש בין נישט' איש...לא יודעת למה...:) 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים?הוו...רוצים שאני אתחיל?!ניתן דוגמית
Simple Plan,Lostprophets,Evanescence,Good Charlotte,My Chemical Romance.Within Temptation,Madina Lake,Fall Out Boy,Funeral For A Friend,Alesana,Escape The Fate,Linkin Park,Senses Fail,Plain White T'S,Son Of Dork,The Enemy,Brand New,Sum41,Blink182,Saosin,Sonic Syndicate,Avril Lavigne,Boys Like Girls, וכולי' וכולי',אין לי כוח לחשוב על השאר:) 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ?רוק-פופ 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?חיים
על מה שמוזיקה בדר"כ מדברת...לפחות מוזיקה מהסגנונות האלו:)

PerfectSP

New member
אה,כן, |שט|

באתי לרשום גיאורג,אבל היה לי תקוע בראש גוסטב,אז קבלו תיקון

i panic

New member
אאעאעאע!!

את מפורום סימפל פלאן....אר....איזה כיף!!! אמ..ראית שגנבתי משהו מהפורום...?

PerfectSP

New member
הרגע ראיתי../images/Emo98.gif ../images/Emo190.gif

אני אדומה,וממש קשה שלא לראות אותי
באמת
יאי!אני לא מאמינה שמישהו אשכרה נכנס ואכפת לו מהפורום!
חחחחחחחחחחחחח פורום כל כך,מיוחד

i panic

New member
למה הוא לא יבש

אני רואה שמיצטרפים.. ואיך קוראים לך דאמט!!

i panic

New member
עונה+חזרתי;)

חח..לא היתיי פה הרבה זמן :) ודי יתגעגעתי...למרות שאני לא אוהבת כ כך את טוקיו הוטל בגלל שישיש להם הצלחה כל כך גדולה שכבר פאקאצות ופרחות אוהבות אותם (לגדוגמא "בילייקקק השקסי שלי (תחשבו שפרחה אומרת את זה ))קיצר......................אמ..חזרתי :) אז...לענות?! 1.איך הכרת את טוקיו הוטל? אמ..אז ככה...ניכנסתי לשין של פיר(קייזיספיר) וראיתי אותם ברקע ואגם שמעתי את השיר ברקע... ואמרתי לעצמי"וואלה להקה טובה" ואז ניכנסתיל יוטיוב גוגל ויקיופדיה תמונתו וכו' וזהו .. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אמ..לא יודעת...יתחברתי לזה כזה...ואני לא כמו הפרחות ה@#%$%&%%$% "בגלל ביליק!!" 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל וקצת את גוסטב ועשיו למה.. ביל"בגלל שהוא שר ממש יפה..גם בלי כל הפלייבקים האלה והיא לא גם יופי מיוחד כזה..(אני לא פרחה ><) ו..לאיודעת הוא זמר מיוחד כזה אין את הקול שלו אצל הרבה אנשים (עזבו לא תבינו) גוסטב:הוא כישרוני הוא מנגן מעולה והוא גם איש ממש יפה לדעתי ומאוד ומאוד ומאוד כישרוני!!!!!!!!!!! הואמנגן מגיל קטן!! 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אמ.......היתי שומעת את השירים הישנים עם ההרכב יותר טוב.. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? בשבילי היא להקה מיוחדת וקצת רגילה.. מיוחדת:בגלל שתיתסתכלו טוקיו הוטל התחילו ליפני המון שנים (2001 לא?) ועכשיו היא זכתה בלהקה הכי טובה בעולם וכל זה...וזה ממש הצלחה ויש להקות שהם להקה המון זמןן ולא הגיעו להצלחה כזאת אבל היא גם להקה רגילה ויש לה דברים שדומים למי כמיקל רומאננס (כתבתי תא זה טוב?!) בגלל שפאקצתו ופרחות שמנסול להיות משהו ....אז הם שמועות אותם.....וגם זנ די נימאס לי שרק ביל באמצע זה פשו נימאס ואני לא מבינה איך גיאורג או גוסטב לא אכפת להם שכל התצומת לב ולכת לתאומים עם אני הייתי גוסטב או גיאורג (הלוואי שהייתי 3>) אז הייתי נילחמת הזה כי הלווווווו אני גם פה!! וגם עם אומרים טוקיו הוטל אין את גיאורג או את גוסטב יש את טומביל !! וזהו ץ... 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? love is deade ==> כתבתי תא זה לבד *מחיאות כפיים* בגללל זה ממש יפה המילים והמנגינה והקט שרק ביל אומרת את "i'ts killing me" שזה ממש יפה .. זה משמ יפה וגם הביצוע של השיר אהבתי .. ו.. "sacred" שיר משמ יפה ורואים ששביל ייתן הכל לחברה שלו...ויהיה לו ממש אכפת ממנה.. "you break the ice when you speak" 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? פאניק אט דה דיסקו ..אא.ר...סקסים..וספיר הם לא להקה אתיופית!!!!!!!!!!~!!!!! וכל מיני להקות אימו )3>>) 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק פופ 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? היא על אהבה על איך צריך לישמור עליה...ואיך צריך ליתיחחס אליה כי שמתי לב שהם מדברים המון על אהבה..3>

למעלה