הדיון השובעי

SpongBobit

New member
קעקוע שיזכיר לו את ישראל?XDDD

חח כזה על הגב קעקוע ענק של מגן דוד,אפשר לתאר את זה. חח.לא.

אגנסקעXD

New member
לא לזה התכוונתי...

נכון הוא מגיעה פעם ב... זה לא קורה תמיד.. אז כזה בקטנה... נו כמו... השם שלו בעיברית על הכתף או המילה ישראל באנגלית.. ככה שיסכיר לו.. אותנו...

LiHiLuSh

New member
כול המילים נכונות פשוט מגעילים ממש רציתי

אהא לכוות שראיתי את זה חח ידידה שלי שמה את זה והיא לא אוהבת אותם והיא לא בדיוק ידידה שלי אבל שהיה ואז רשמתי לה מכוותת!!!!!!!!!!!!!!111 אהא רועה לב

dorkiflitz

New member
כאילו שמישהו באמת קורא.. XD

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? לא רק.. 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. התסרוקת ברטה מיש!!!!
ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כי זה פשוט מהמם!! זה כל כך התאים לו! 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? אמממ.. לא יודעת.. ממש יפה לו איפור. אבל אם לבחור.. אז קצת להפחית את הכמות.. 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] אמממממ.. את האמת אני לא יודעת. כי הם מפורסמים בעיקר בזכות זה שלביל יש תאום, והשוני של ביל והביטחון שלו והכל.. אז לא יודעת להגיד. 5.תמונה אהובה של ביל--> באמת שאנלא יכולה לבחור.. יש כל כך הרבה.. ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? בשיר IN die nacht FH VUT כי הוא פשוט נכתב מהלב שלו אל טום.. רואים כמה שהוא אוהב אותו וכמה הוא קשור אליו.. הוא מביע את עצמו פה בצורה טובה. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] השם הראשון שעולה לי בראש זה כריס
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] הווווווווא חייייב להסתפר!!! זה עצוווום! איך הוא ישן בלילה?!?! איך הוא לא דוקר את טום או משהו!? אני הייתי רוצה שיעשה חלק.. שיגזור קצת מהנפח שלו ויחליק.. 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לללא! למרות שלא התרגלתי לקעקוע החדש ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לא.. שלא יוסיף. זה כזה יהיה מוגזם. ד.רעיון לעוד קעקוע? לא עוד קעקוע! אבל אם כבר.. אז שיקעקע איזה "דור" בתוך לב כזה על התחת.. נשמע לי מעולה
10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? כן תרבה הצלחתך כקופסאות הצלליות השחורות שביבזבת עד עכשיו! 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי.. 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." אוכלוסיית הבנות הייתה נעלמת מהעולם עקב התאבדות המונים! 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? שכחתי להגיד לכם שאני מפורסמת... אז.. חח סתם אממ. אני אומרת זאתי מהארי פוטר.. אמה ווטסום אנערף.. איך קוראים לה? היא ממש מתאימה לו לדעתי! 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא את האמת שלא XD מישהו קרא?

LiHiLuSh

New member
כן כן אני קראתי עכישו תיקראי את שלי../images/Emo6.gif

אהבתי "אוכלוסיית הבנות הייתה נעלמת מהעולם עקב התאבדות המונים!"

LiHiLuSh

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif חחח מה רק האמת יוצאת מפי חחח../images/Emo6.gif

זזתי למקלחת כלום חח
איזה הודעה חשובה חחח לא לידעוג אני יחזור ב 22:40 ככה חחח

YuviR

New member
עונהנהנהנה

בכל מקרה בטח לא יקראו, אבל משעמם לי אז אני אמלא. 1. ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? אכן! 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. עם הכובע! זה כזה חמוווווווווד ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? לא יודעת, כי כל כך חמוד לן כובעים והשיער של חלק כזה שם 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? תלוי מתי. על הבמה ברור שעם איפור, אבל גם בלי הוא חמוד כמו לא יודעת מה 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] נראה לי שפחות כי לביל יש המון נוכחות. 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אני חושבת שמונסון... כי לא יודעת, קלאסיקה :p 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] חח סורי אבל... אי אפשר להגיד על מישהו שקוראים לו בשם מסוים שהשם הזה לא מתאים לו אחרי שנאי מכירה אוות בתור ביל!! כאילו, בהתחלה חשבתי, זה קצת שם משונה... אבל עכשיו אני רגילה!! 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] הממ. 2 צמות XD חח סתם. אני מקווה שלא משהו מכוער. אולי חזרה לכמו ברטה מיכ? 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? אני חושבת שהם יפים ומץאימים לאישיות שלו ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לא ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? איפה שבא לו, זה הגוף שלו XD ד.רעיון לעוד קעקוע? המ. לא יודעת. משהו על הרגל 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? את כל הטוב וההצלחה שבעולם... 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אנג'לינה
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." הייתי בשוק לכמה זמן אבל הייתי גם מכבדת אותו על כל החלטה שהוא מחליט... זה החיים שלו 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אף אחת
14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא לא יודעת... חח זה לחשוב על משהו שלא קיים "אם זה ההי ככה וככה אז זה היה ככה וככה.." אני לא טובה בזה. לביל מתאים להיות ביל!

animfanatic

New member
עונה ושואלת שאלה בקשר לתמונה ששמתי

זה ביל או סתם מישהו שניסה להיות הוא???? 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? כןןןןןןןןןןןןןןןן 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כשהשיער חלק, כי הוא הכי חמוד ככה
3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לאאאאאאאאא, רק עם איפורררררררררר. 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל? או פחות? או יותר? ולמה? פחות כי הוא מושך את כל תומשת הלב, אלא אם כן תום היה מתנהג כמו ביל (האיפור וכל הקטע). 5.תמונה אהובה של ביל--> התמונה שגרמה לי לנצח ולפתוח שירשור כי העיניים שלו מדהימות שם. 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? יש הרבה אני לא יכולה לבחור, כולם קליטים ונתקעים בראש. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל [נו תתאמצו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...]...הממממממ, תום???? חהההה
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] 9.א.מה דעתכם על הקעקועים של ביל? מהממים, מתאים לווווווווו ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לא להוריד כלום. ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לא להוסיף. ד.רעיון לעוד קעקוע? את השם שלי...חה חה חה 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שימשיך להצליח עם הלהקה הם תותחים! 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה?אנג'לינה. 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." - שיהיה לו בהצלחה, הוא בכל זאת ישאר אותו ביל סקסי וחמוד 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? הממממ...למה מפורסמת ולא מישהי מהמעריצות (כמוני למשל...חחחח)...סתם איזו מפורסמת? אולי את מי שהוא חושב שהיא יפה, נגיד אשלי...למרות שהן קצת מעצבנות. 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? מאודדדדדדדדדדד, אבל אין כמו להיות זמר...יש לו קול מדהים זה בדם שלו (רואים את זה).

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif עוד פעם התמונה הזואתי

זה חיקויי
עם אנ ילא טועה ואני לא טועה!

למעלה