עונה ושואלת שאלה בקשר לתמונה ששמתי
זה ביל או סתם מישהו שניסה להיות הוא???? 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? כןןןןןןןןןןןןןןןן 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כשהשיער חלק, כי הוא הכי חמוד ככה
3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לאאאאאאאאא, רק עם איפורררררררררר. 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל? או פחות? או יותר? ולמה? פחות כי הוא מושך את כל תומשת הלב, אלא אם כן תום היה מתנהג כמו ביל (האיפור וכל הקטע). 5.תמונה אהובה של ביל--> התמונה שגרמה לי לנצח ולפתוח שירשור כי העיניים שלו מדהימות שם. 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? יש הרבה אני לא יכולה לבחור, כולם קליטים ונתקעים בראש. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל [נו תתאמצו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...]...הממממממ, תום???? חהההה
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] 9.א.מה דעתכם על הקעקועים של ביל? מהממים, מתאים לווווווווו ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לא להוריד כלום. ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לא להוסיף. ד.רעיון לעוד קעקוע? את השם שלי...חה חה חה 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שימשיך להצליח עם הלהקה הם תותחים! 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה?אנג'לינה. 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." - שיהיה לו בהצלחה, הוא בכל זאת ישאר אותו ביל סקסי וחמוד 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? הממממ...למה מפורסמת ולא מישהי מהמעריצות (כמוני למשל...חחחח)...סתם איזו מפורסמת? אולי את מי שהוא חושב שהיא יפה, נגיד אשלי...למרות שהן קצת מעצבנות. 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? מאודדדדדדדדדדד, אבל אין כמו להיות זמר...יש לו קול מדהים זה בדם שלו (רואים את זה).