הדיון השובעי

Leb Die Sekunde

New member
אני יודעת

יש לי את כל הסט וגם בפריז וגם עם הרגע הכחול.. וגם עם הרקע של הבנינים אבל זה לא שרשור תמונות ואף פעם לא פותחים כאן שרשור תמונות

rocket

New member
עונה !

ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? האמת שכן. מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך ולמה| מבחינתי, הלוק הכי טוב שהיה לו עד עכשיו זה הקרה. כמו בקליפ של rette mich. פשוט , קלאסי וממש ממש הולם אותו. גם הארוך חלק עם פסים יפה לו, אבל לא כמו התסרוקת ההיא. את המנופח אני לא אוהבת. לא מתאים לו וגורם לו מראה של בובה ולא של בן אדם וחבל
הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? אני מאמינה שהאיפור זה חלק ממנו וממה שהוא מרגיש נכון לעשות. אני חושבת שיפה לו איפור. יש בנים שלא נראים טוב עם איפור, והוא כן. אז אני חושבת שאני מעדיפה אותו עם, למרות שלא ממש יצא לי לראות אותו בלי. היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? קודם כל זה בלתי נמנע שביל יהיה המפורסם ביותר. אם ביל, בדיוק איך שהוא היה נגיד המתופף, הוא היה אפילו לא חצי מפורסם ממה שהוא עכשיו. בלהקות שמים המון דגש על הסולן ופחות על הנגנים. הסולן תמיד מקדימה, תמיד מראיינים אותו וכו'. קשה לקבוע את מידת ההצלחה של הלהקה ללא ביל. כי אחרי הכל ביל מביא ללהקה שני דברים מאוד חשובים שזה א. הקול שלו ב.השירים שהוא כותב. קשה לומר האם הלהקה היתה מצליחה אילו היתה נשמעת אחרת ושרה שירים שמישהו אחר היה כותב.. תמונה אהובה של ביל--> אין לי תמונה "אהובה", אז שמתי תמונה מתקופת התספורת הכי מחמיאה שלו. ובכלל , אני אוהבת יותר את התמונות ה"טבעיות" האלה, איפה שלא מנסים לסחוט ממנו לעשות פוזות. ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אני חושבת שאני הכי אוהבת את rette mich. כי זה שיר נוגע כזה ... אבל זה בטח ישתנה מחר. לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל גם אני חושבת שלא מתאים לו להיות "ביל". אני חושבת שהוא צריך להיות טום. מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD? אני מקווה שהוא פשוט ימשיך לגדל את השער וישאיר אותו חלק. א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? נחמדים ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? הייתי מורידה את הכוכב. כי הוא הכי "חסר משמעות" ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? נראה לי ששלוש זה מספיק. ד.רעיון לעוד קעקוע? אין לי XD מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שימשיך להיות עצמו. שימשיך לכתוב שירים משלו ולבצע אותם. שלא יגרר אחרי ההצלחה ויאבד את הקסם שלו. טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? ברור שאשלי ! תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." תכלס, בכייף. איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? ~מוותרת על השאלה~ נכון נכון נכון נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? האמת שכן. אני יכולה לדמיין אותו עם גיטרה. אבל עם גיטרה קלאסית. הייתי שמחה לשמוע אותו שר ומלווה את עצמו בנגינה.

florgirl20

New member
אממ תורי? ../images/Emo27.gif../images/Emo104.gif

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? כןכןכןכןכןכןכןכןכןכן
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. האמת היא שאני אוהבת את ביל בכל מצב,אבל אני בעיקרון הכי אוהבת את ביל עם התסרוקת שיש לו עכשיו
וגם ברטה מיש הוא נורא חמוד ^^ ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כי זה מבגר,שונה וסקסי P: 3.היית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? האמת אין לי בעיה שהוא עם איפור,זה רק מוסיף לו.
4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] אוי זאת שאלה מעניינת. אני חושבת שביל מוסיף הרבה ללהקה ^^ והוא גם הסולן אז ככה ש... אי אפשר להיות טוקיו הוטל בלי ביל .
5.תמונה אהובה של ביל--> חיחי. זאת לא באמת התמונה האהובה שלי. אבל לא יכולה לבחור. יש יותר מדי!! ולמה את אוהבת אותה:=] כי יש לו תחת שקסי P: 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אוי יש לו המון שירים עם מילים יפות וחזקות. אני בדרך כלל אוהבת את כולם. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אי אפשר לדמיין אותו עם שם אחר >< 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] אין לי מושג,מה יהיה הטירוף הבא שלו ! >< 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? הם סקסיים
ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לא! ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? אני לא חושבת שצריך עוד להוסיף. יש מספיק! ד.רעיון לעוד קעקוע? זה תשאלו אותו. 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? אם אני אתחיל אני לא אסיים. אז נסכם את זה במזל טוב
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? ברור שאנג'לינה. היא האישה הכי יפה בעולם! 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." הייתי מתאבדת. 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל?
14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט???

batel12345

New member
עכשיו אני../images/Emo29.gif

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? כןןןןןןן. 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? שיער כמו עכשיו. 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? עם איפור כי זה יותר מתאים לו. 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה? פחות כי ביל הוא המרכז בכל הלהקה הוא ששולט שם. 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אי אפשר להחליט. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אההההההההה לא יודעת אולי ניר חחח לא יודעת. 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא]
9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? הכי יפים. ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ממש לא. ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? גם לא להוסיף עוד. ד.רעיון לעוד קעקוע?לא מה שיש לו זה מתאים לו והאו לא צריך להוסיף. 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת?מזל טוב מכל הלב ןשיצליחו חח יותר מאכשיו. 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה?אשלי. 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." לא הי משנה לי כי הוא חתיך אפילו שהוא לא אוהב בנות. 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? לא ממש יודעת. 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? כן ממש מתאים לו.

אני :] ../images/Emo192.gif

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? יאפ 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. אוברס =] ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כי זה יפה ^^ 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לא הוא הכי יפה אם איפור D: 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? אם ביל לא ישיר מי כן? אני חושבת שהיא הייתה מצליחה פחות :O ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] כמו שאמרת ביל הוא המפורסם בינהם... 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] כי יש לו פרצוף תמים כזה *ורואים את הקעקוע שדרך אגב הוא מתאים לו D: * והשיער שלו מהמם 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אל תיקפוץ כי המילים ממש מרגשים 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אין לי כול כך שמות XP אממ אולי ... ג'ון? D: ( זה מה שיוצא כשאין לי שמות בראש XD ) 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] הפעם לעמיד את כול השיער? 0-0 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? אני אוהבת את כולם :) ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לא הוא לא צריך להוריד ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לאא שלא יהפוך לקעקוע אחד גדול! ד.רעיון לעוד קעקוע? אממ.. אין לי 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שיהיה לו הכי כייף שבעולםם!! שיהיה לו רק טוב שיצליח וימשיך לרגש אותנו אם עוד אלבומים ושירים ושימצא חברה (אני אני אני!) וזהו ^.^ 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי... אנגלינה ניראת עכשיו כמו זקנה אנוקסית! פעם היא הייתה יפייפיה :| 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." מזתומרת? 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אני
טוב נו
אולי אשלי? ^^ 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא , לא
סתם כדי להציק לך ^________^ האמת שכן D: שנה טובה לכולםאממ ועל הדרך סליחה אם פגעתי במישו אי פעם טוב אני יסלח לך
מההה עוד מעט יום כיפור XDD שיהיה בהצלחה בצום ^^ מוחעחעחע אני לא צריכה לצום =]

Rukia nik

New member
ספייייייייר! אני ../images/Emo23.gif אותך!../images/Emo24.gif

איזה כותרת מקורית יש לי הפעם! *מרימה גבות* מתחילה לענות בלי חפירות מיותרות~
.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? כן!
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך? ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? אוקיי התסרוקת הכי אהובה עליי של ביל היא מ-Der letzte Tag, בגלל שהיא מסודרת, והשיער שלו נראה נפלא בצורה הזאת! 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? אמממ..עם איפור, זה מה שמייחד אותו וביל בלי איפור זה לא ביל! 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?יכול להיות שהיא הייתה מצליחה גם בלי ביל! אבל בהחלט פחות! וזה בגלל שביל הוא הסמל של טוקיו הוטל! (אתן יכולות להתווכח על זה אבל בסופו של דבר זה נכון!) 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] כי שם ביל עוד קטן ותמים, ובכלל אני אוהבת את התמונות שביל קטן בהן!
6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אממ..ב-vergessene kinder את הפזמון! כי הוא כ"כ נוגע ומרגש וגורם לי להזיל דמעה כל פעם מחדש רק מעומק המילים! 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] היה מתאים לו משהו יפני
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] ביל יעשה קרחת! הוא חייב! כי בצבא יגלחו לו את השיער!
9.א.מה דעתכם על הקעקועים של ביל? בכללי בסדר! ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? רק את זה של היד ואת הכוכב המזעזע הזה! ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לאלא, שיהיה נטול קעקועים, יותר טוב! ד.רעיון לעוד קעקוע? ממש לא! ביל, אל תעשה את זה! 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שימשיך להיות בילי שכזה!
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אנג'לינה, ברור!
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." טום היה יוצא גם!
13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אווו, אני רואה את אבריל וביל ביחד, אבל אבריל נשואה! נאאא, לא נורא!
14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט???אוי למי שקוטל אותי ואומר לא אוי נו אני פשוט חייבת לקטול אותך ע"פ שאני ממשממשממש אוהבת אותך ספיר!
אבל לא, לא מתאים לו, אני לא רואה את ביל בחיים בתור גיטריסט! התסלחי לי?
שנה טובה ספיר!

dirty look

New member
בלבלהבלה

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? יאפ 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. לדעתי מתאים לו הכלXD ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? ככהXD 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? ללדעתי הוא יפה גם עם וגם בלי, מה שנוח לו 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? נממ.. אין לי מושג ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] 5.תמונה אהובה של ביל--> אחת האהובות, אני פשוט מטורפת על החיוך שלו! ועל חיוכים בכלל
ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה?לאדעת 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] דניס XD 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] הממ... קוצים
(קצוץ) 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? =[ ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? כן את החדש ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לא ד.רעיון לעוד קעקוע? לא 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? המון מזל טוב! חפרתי כברXD 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...."אני הייתי מבקשת שיוציא לי בדרך חולצה (WTH) 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אני
(
) 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? הממ.. לאדעתXD אוי למי שקוטל אותי ואומר לא

עונה=]

.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה?לא-טום 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך התיסרוקת של גיל 14 במונסון בגרמנית 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה?לא ממש לא מתאים לביל איפור 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם]אני חושבת שלא כי ביל הוא הסולן והוא שר הכי יפה 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] תמונה חמודה 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה?רטה מיך וכי אני ממש מחוברת אליו אני בתקופה שאני חיבת שיצילו אותי 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל כריס 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא]שוב קוצים 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל?מהמממים ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה?לא צריך ד.רעיון לעוד קעקוע?לא ממש 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שימשיך להיות כמו שהוא 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אף אחת רק אני XDDDDDDDD 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...."היתי מקבלת את זה קשה מאולמרות שאני חולה על טום 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל?אף אחת 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא לא ממש לאא

מי שאוהבת את ביל שלא תכנס לכאן../images/Emo11.gif

D::: 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? לא.. 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. אממ מונסון.. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כי היא מגניבה^^ 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לא אכפת לי^__^ 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? מה זה השאלות האלו?
ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] -_-' 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] אין לי תמונות של ביל על המחשב. 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? ספרינג ניש.. זה השיר שהכי הזדהתי איתו. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] i don't care 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] I DON'T CARE 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? I D-O-N-T C-A-R-E ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ^&%*#&@$%&@!!!!!!!!!! ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? -_-' ד.רעיון לעוד קעקוע?
10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? מזלטוב 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אנג'לינה ג'ולי היא באמת יפייפיה.. אבל אשלי?S: אשלי או אנגלינה? נחשוD: 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." שיהיה לו במזלטוב 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? i don't *fucking* care 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? לא סO מה זה לזזל ה"שאלון" הזה? סO ווירדו XD

Rukia nik

New member
באמת שלא יפה מצדך!

ספיר טרחה על השאלון הזה! אם את כבר ענית אז למה לא לענות יפה!

Plaztyk

New member
LOLOLOL

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? נופ 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך?---> ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? סקסי.!! 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? יפה לו איפור. אולי קצת פחות.. 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה? אחד הדברים המגניבים בלהקה שכל אחד מהם שונה לגמרי בסגנון והם עדיין עושים מוזיקה מעולה. ביל הוא עוד חלק. חשוב. 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:שוב..סקסיי.!! 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? בטח מונסון. יש שם משפטים מעולים. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל: למה לא מתאים? 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשה? WT.. 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? אהבתי. ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה?חלילה. ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה?מה שמתאים לו. 10.מה אתם מאחלות לביל: שימצא זיון. 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? מרי קייט. 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." : אז כיף לו..מה אני אגיד.. 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? חחח משום מה עולים לי רק גברים. 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט? מזה לא. אחוש לא.

למעלה