ספייייייייר! אני ../images/Emo23.gif אותך!../images/Emo24.gif
איזה כותרת מקורית יש לי הפעם! *מרימה גבות* מתחילה לענות בלי חפירות מיותרות~
.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? כן!
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך? ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? אוקיי התסרוקת הכי אהובה עליי של ביל היא מ-Der letzte Tag, בגלל שהיא מסודרת, והשיער שלו נראה נפלא בצורה הזאת! 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? אמממ..עם איפור, זה מה שמייחד אותו וביל בלי איפור זה לא ביל! 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?יכול להיות שהיא הייתה מצליחה גם בלי ביל! אבל בהחלט פחות! וזה בגלל שביל הוא הסמל של טוקיו הוטל! (אתן יכולות להתווכח על זה אבל בסופו של דבר זה נכון!) 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] כי שם ביל עוד קטן ותמים, ובכלל אני אוהבת את התמונות שביל קטן בהן!
6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אממ..ב-vergessene kinder את הפזמון! כי הוא כ"כ נוגע ומרגש וגורם לי להזיל דמעה כל פעם מחדש רק מעומק המילים! 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] היה מתאים לו משהו יפני
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] ביל יעשה קרחת! הוא חייב! כי בצבא יגלחו לו את השיער!
9.א.מה דעתכם על הקעקועים של ביל? בכללי בסדר! ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? רק את זה של היד ואת הכוכב המזעזע הזה! ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לאלא, שיהיה נטול קעקועים, יותר טוב! ד.רעיון לעוד קעקוע? ממש לא! ביל, אל תעשה את זה! 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שימשיך להיות בילי שכזה!
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אנג'לינה, ברור!
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." טום היה יוצא גם!
13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אווו, אני רואה את אבריל וביל ביחד, אבל אבריל נשואה! נאאא, לא נורא!
14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט???אוי למי שקוטל אותי ואומר לא אוי נו אני פשוט חייבת לקטול אותך ע"פ שאני ממשממשממש אוהבת אותך ספיר!
אבל לא, לא מתאים לו, אני לא רואה את ביל בחיים בתור גיטריסט! התסלחי לי?
שנה טובה ספיר!