הדיון השובעי

crazysapir

New member
די לחיות באשליות../images/Emo8.gifאת טועה../images/Emo3.gif

XDDD סתם סתם אוהבתך3>>

crazysapir

New member
בקשר לשאלה שלך:

אותו בת הודתה שזה לא אמיתי:מכו שזכור לי 1.יכול להיות שזה מישו שדומה לו 2.פווטושופ..את יודעת><

LiHiLuSh

New member
לא זה שני הילדות או נו הילדה והחבר שלה ש

שהוא דומה לביל והם עשו ככה בכוונה ואחר כך רעינו אותה והיא אמרה שזה בכלל לא ביל וזה החבר שלה

ElinorLahav

New member
לה לה לה ../images/Emo9.gif משעמם לי !

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? גם אבל יותר טום !
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע.- מונסון גרמני ומאחורי הקלעים עם כובע ! ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? הוא עדין כזה כככה !
3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לא הייתי מעדיפה שלי כי עם זה עושה לי את זה ! ררר
4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] - הם היו מצליחים בכל מחיר כי הם מדהימים !!!!!!!!!! 5.תמונה אהובה של ביל--> אוהבבת הכי הכי ! ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? מונסון
7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אממ.. ניראלי שון ! חחחח אני פשוט מטורפת על השם הזה ! 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] נחכה וניראה ! 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? מדהימים ! ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ללללללללללא
ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? ככה זה בסדר ~ ד.רעיון לעוד קעקוע? ממ.. לב עם השם אלינור ! חחחחחחחחחחחחחח כ"כ צפוי ... 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת?את כל האושר בעולם , ושיהיה בריא ושימשיך להיות חתתתתתתיך
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." עדיין הייתי אוהבת אותו . 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אאאאאאני ! 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט???? ממש ממש מממש מממש ועוד פעם ממש לא !

crazysapir

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gifוואי ספיר אחלה דיון כתבת../images/Emo8.gif

טוב הינה באמת התחלנו^^ 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה?יאפ 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע.: אממ..כמו בדר לטז טאג ורט מיצ' ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת??קודם כל רט מיצ'-כי ככה הוא לא היה נראה נשיD: ודר לטז טאג כי זה פשוט גאוני מה שהוא עשה שם וזה היה לו ממש יפה. 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה?עם עם עם!!! אני אוהבת בנים איפור
4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? אממ אולי פחות... ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] כי אחרי הכל ישלהם שירים ממש יפים ואני אישית הייתי אוהבת אותם לפי דעתי אבל אמ 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] למה אני אוהבת אותההה תשאלו את מיריתD:::: 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה?המילים של מונסון!!ללא ספק פשוט שיר גאוני 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...]: אממ לםפי דעתי זה לא מתאיםXDD אמ אולי יתאים לו אשטון
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] לגזום ת'שיער!!! 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל?
ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה?לא!!! ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה?אולי עוד אחד או שבכלל לא!!אבל תחלאס אחרי שקראתי פה של אחגד הבנות את הכוכב שיוריד!![של תמאראר] ד.רעיון לעוד קעקוע? i love sapir!! XDD סתם סתם ממש לא1 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת?הרבה טוקיו הוטל
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה?אנגלינה אולי... 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...."אנטיטוקיו הוטל היו מפסיקים לשחק אותה מאגניבים ולקרוא לו ביל ההומו. וזה היה קטילה עליהם
13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל?לא ידועת למה אבל משומה אחותה של בריטני ספירס>< 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? כןןןןןןןןןן בטח ספיר את ככ חכמהXDD אוי למי שקוטל אותי ואומר לא

Rukia nik

New member
ספייייר! את מגניבה!../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif

פשוט הייתי צריכה לחלוק את זה איתך!

Leb Die Sekunde

New member
יאיי דיון!!../images/Emo70.gif לא לקרוא לא פשוט לא[המבין יבין

XDXD ] טוב לענינו 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? אההא!!!!!
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע.:דר לטזטה טאג,חלק!!,עם כובע.. אני אוהבת ת'טבעי ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? למה? כי אני אוהבת שיער חלק ולדעתי זה הכי יפה לו=]] 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לא משנה לי האמת.. הוא אוהב להתאפר שיתאפר יפה לו.. גם יהיה לו יפה בלי איפור כי איפור רק מוסיף ליופי טבעי.. בעייני הוא יפה גם בלי!! 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם].. לא.. ביל הוא הסולן וקשה להסתדר עם סולן אחר.. הוא גם כותב את השירים וגם לוקח חלק גדול בחברות שביניהם אני בספק.. ואני יודעת שאני סותרת ת'צמי מדיון הקודם אבל עכשיו שמתי לב לזה.. ונזכרתי 5.תמונה אהובה של ביל--> עם התקופה שהכי אהבתי ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? האמת אהבתי את כולם כי אפשר להתחבר לכל אחד ואחד מהם.. דוגמא.. וו זינד אווירה הנדה.. שיר למעריצים פשוט אין עוד אחד כזה.. וויר סטרבן נימלס אווס.. שיר על זה שהם כל כך אוהבים מוזיקה שהם ישארו לתמיד ואף אחד לא יוכל לעצור בעדם.. אני לא אוהבת את רטה מיש וכאלה אני לא אוהבת עצובים אבל שפרינג נישט יוצא דופן כי יש לו מסר שונה לגמרי.. 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...]-עם זה השם שלו.. שיהיהXD באמת לא מתאים לו אבל זה מה יש מתרגליםXD"! 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא].. אני חושבת שהוא יחתוך הכל ויחזור לרטה מיש אבל אני ממש מקווה שזה לא מה שיהיה.. שישאר ככה פחות או יותר.. אבל שילך יותר עם חלק.. ובלי לנפח את השיער 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? אני-אוהבת-קעקועים!!! ואני ממש אוהבת את שלושתם.. גם שכולם אמרו שהקעקוע מאוד גדול וכאלה אני אהבתי אות! ממש יפה לו לדעתי ומתאים.. לא צפיתי קעקוע שכזה אבל ממש יפה לו לדעתי ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה?לא כלום!! ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? איך שהוא רוצה אין לי מה להגיד הוא אוהב את זה שיעשה.. שיאמרו מזוכיסט שמזוכיסט הם אוהביםאת זה[האנשים שעושים קעקועים] שיעשו העיקר שיהנו.. ד.רעיון לעוד קעקוע? 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? איחלתי לו כבר את כל מה שיכולתי אבל שתמיד יהיה מאושר ויעשה תמיד מה שבאלו ושאף אחד לא יעמוד לא סדרךך שיזהרו ממני!!XD" 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם:קצר.. אנג'לינה ג'ולי נראת כמו זקנה!! והאחיות אולסון ממש חמודות אבל ממש לא יפות כבר.. שהיו בלונדיניות היו ממש חמודות אבללא יותר=]] אשלי או אנגלינה?נאפ ונאפ.. מרי קייטXD אותה אהבתי 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...."היה לו כיף והוא היה מאושר" והומואים זה סקס בטירוףף חח בשבילי לפחותXD אממ וזהו עם הוא יחליט שהוא אוהב בנים.. סורי על המעריצות והכל אבל מותק! שיהיה בכיף! מבסוטים? יאללה בכיף.. אבל זה לא אומר שאני לא יתאכזב.. אני מודה אבל מה שיהיה יהיה ביינתים הוא סטרייט ומחכה לאהבה.. ואחח כמה שהוא רומנטי |פרצוף חולםם| 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל?.. לא יודעת.. אין לי מושג אל תשאלו אותי אני יכולה להגיד לכם.. ג'סיקה סימפסון וסתם כי חשבתי על פיט וונטז שהוא חבר שלא אחותה.. מבינות? אז שאלו מישי אחרת=]] 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? לאיודעת.. אולי:-O חח אוי למי שקוטל אותי ואומר לא

Leb Die Sekunde

New member
ועוד אחת כי אני ממש חייבת!!!!!

טוב אני לא
סוריי אותה תסרוקת נראלי אבל לא אותו סט

LiHiLuSh

New member
כן נכון אותו תיסרוקות וסט לא דעת אולי כן ואול

ואולי* לא כי תמיד מחליפים בגדים בסיטים

למעלה