לה לה לה ../images/Emo9.gif משעמם לי !
1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? גם אבל יותר טום !
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע.- מונסון גרמני ומאחורי הקלעים עם כובע ! ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? הוא עדין כזה כככה !
3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לא הייתי מעדיפה שלי כי עם זה עושה לי את זה ! ררר
4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] - הם היו מצליחים בכל מחיר כי הם מדהימים !!!!!!!!!! 5.תמונה אהובה של ביל--> אוהבבת הכי הכי ! ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? מונסון
7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אממ.. ניראלי שון ! חחחח אני פשוט מטורפת על השם הזה ! 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] נחכה וניראה ! 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? מדהימים ! ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ללללללללללא
ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? ככה זה בסדר ~ ד.רעיון לעוד קעקוע? ממ.. לב עם השם אלינור ! חחחחחחחחחחחחחח כ"כ צפוי ... 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת?את כל האושר בעולם , ושיהיה בריא ושימשיך להיות חתתתתתתיך
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." עדיין הייתי אוהבת אותו . 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אאאאאאני ! 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט???? ממש ממש מממש מממש ועוד פעם ממש לא !