מקוויקאנד

mclola

New member
המקוויקאנד שלי=]

שיר השבוע של מקפליי:Lola חחח(mcfly&busted) שיר השבוע לא של מקפליי:dirty little srcret =>>חרשתתי עליו משום מה!
להקת השבוע:תמייד מקפליי
אלבום השבוע:step up soundtrack קליפ השבוע:dirty little srcret חחחח תוכנית הטלוויזיה\סרט השבוע:הדיוקס קורעים את הזארד=] משהו שהכעיס אתכם השבוע:נמנמנמ שאני צריכה עדשות=[ משהו ששימח:חבר שלי3> משהו שעיצב:אתמול כשעליתי לאוטובוס כולם רמסו אחד את השני והדביקו לי מסטיק בשיער8(,,(אנשים יכולים להיות ממש אכזריים כשזה מגיע לאוטובוסים)!! ציטוט השבוע:נמנמ "יעל,,נפלה לי האווזן,,תעזרי לי לחפש אותה"=>הסבר:אחרי שרמסו אותנו בדרך לאוטובוס חברה שלי קלטה שנפל לה העגיל ומרוב לחץ היא אמרה אוזן חחח מתנגן בראש בפלייליסט:when the stars go blue תמונת השבוע:=>>גגגגררר=]] שיהיה אחלה מקוויקאנד לכולם!!!ג: לולה 3\\>

MelMcFly

New member
../images/Emo41.gifמקוויקנד../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:
FN Transylvania SG THNL Umbrella DWMU TWYMMF
שיר השבוע לא של מקפליי:
BSB - Inconsolable Shayne Ward - No you hang up erreway - inmortal ><" erreway - me da igual
להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
הכל של מקפליי =]
קליפ השבוע:
אממ.. הקליפים של מק שהיו השבוע בהיטס.. ^^
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: המורדים ><" הקניון XD טלנובלה בע"מ
המסע אל החלום ><"
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מבחנים+שעורים
והמורה לאנגלית
משהו ששימח:
מורן אמרה לי שיגיע ה-DVD של מק לארץ
משהו שהעציב:
שיום שני אני צריכה לעשות חיסון בשריר =\
ציטוט השבוע:
*ארוחת שישי, אני מצביעה בגועל אל עבר העוף* "הדבר הזה פעם קרקר".
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הפרסומת של סלקום עם ה"דינה ברזילאי הזה" ><"
תמונת השבוע:
סופ"ש נעים

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifחחחח גם לנו עושים חיסון../images/Emo70.gif><

ואני לא בטוחה שיביאו לארץ אבל אם כן.....................
חחחחח לאביו!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחזרתי D:

שיר השבוע של מקפליי: אוקיי אוקיי, קבלו. The Heart Never Lies!!!! אוקיי, היה לי חרא מצברוח אז שמעתי אותו. [אל תשאלו
] שיר השבוע לא של מקפליי: Braile- Bring Me The Horizon A Lot Like Vegas- Bring Me The Horizon Guys Like You Make Us Look Bad- Blessthefall Higinia- Blessthefall Black Rose Dying- Blessthefall להקת השבוע: Bring Me The Horizon אלבום השבוע: Count Your Blessings קליפ השבוע: קליפ המסע לפולין של המחזור שלי. מומלץ מאוד!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=RfLAiXXU13M תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אייס ונטורה בלש בצחוק D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבצפר הזה. משהו ששימח: כלום לגמרי, אני חושבת. משהו שעיצב: הכל. ציטוט השבוע: המורה (הזקנה): "כשאני עשיתי רשיון זה לא היה ככה.." חברה שלי: *מחקה אותה* "כשאני עשיתי רשיון על האוטו של הפלינסטונס.." --- חברה שלי: (באותו הקשר) "נגמר לי המלווה על הממוטה. יש לי דלקן חינם, עשב לכל החיים!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Higinia- Blessthefall תמונת השבוע: אוקיי זאת המורה שלי לפסיכולוגיה. קצת השתעשעתי עם הצייר כי בכל זאת, לא יפה לפרסם אותה ככה
הקונספט של התמונה הוא שזה נראה כאילו היא בגובה של השולחן XDDDDDDDDDDDDDDD אותי זה הרג

N e r d y

New member
רושי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

התגעגענו אלייך, פחחחחח סתם לא באמת XDD שמעת מקפלי השבוע?, את רצינית? גם ראיתי ששמעת סוד וממש הופתעתי
ובקיצור ILU
ויהיה בסדר... נכון?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני לא רואה פה שולחן. ../images/Emo11.gif.

חחח הציטוט. D: איי לאב יו.
איי דונט נואו ווי.
.

just orr

New member
עונה ^^

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance Pinball Wizard Mr. Brightside
שיר השבוע לא של מקפליי: Miley Cyrus- One In A Million The Beatels- Help השיר הזה שאני לא זוכרת איך קוראים לו אבל כולם חורשים לי עליו [אהמדרוראהמ]. משו עם סופרמן.. אוף לא זוכרת XD
להקת השבוע: מקפליי :)
אלבום השבוע: מארון 5- Songs About Jane
קליפ השבוע: ...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי
הם כאלה חמודיייייייייייים D: ביג מאמא 2
משהו שהכעיס אתכם השבוע: העומס בלימודים
משהו ששימח: אין משהו מסוים
משהו שהעציב: המצב של דודה שלי
ציטוט השבוע: ~שיעור לשון, דיברנו על צירופים של שמות עצם~ אני: "כמו בגד-ים" אורטל: "כמו בגד-כפת" זהו, אין יותר
מתנגן בראש / בפלייליסט: Mr. Brightside בגרסה של מקפליי.
תמונת השבוע: בגלל שהשבוע היה קריסמס
ס'חמודים
סופשבוע מצויין שיהיה לכן D:

חהחהחחהחהחהחה

Soulja Boy - Crank That
חחחחחחחחח תשאלי את מיטול איך שיגעתי אותה עם זה כלללל שיעור אנגלית אתמולXDD האנטומיה של גריי
תודה לךXD
333333>

just orr

New member
כן! כן! זה השיר ../images/Emo6.gif

GA
בואי לראות עוד
[באמת, אני צריכה שתראו כדי למחוק את הפרקים. אחרת לא יהיה מקום לעונה השלישית XD] 3333333>

Charley XD

New member
חהחה זאת הייתה גאוניות לשמה !

XDD LOL דברי איתי ><" המסן מתחרפן ...

just orr

New member
המסן שלך תמיד מחורפן XD

הייתי ממשששש צריכה שתבואי היום. [ודרור, כדי לראות את הסדרה. דברי איתי
] ><

Charley XD

New member
אני באמת צריכה לדבר איתך !

את כבר יודעת כמו זה מרגיש !! אנשים מעצבנים ><"
וכן המסן שלי זה החייה הכי מחורפנת שאני מכירה ... אפילו יותר מהאורנגוטן שלנו ><" /-:

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחח

קוראים לשיר crank that!! ראית את הריקוד שהוא המציא לזה?! קבלי: http://www.youtube.com/watch?v=sLGLum5SyKQ&feature=related אני שונאת את מיילי, אבל One In A Million פשוט ממכר.
כפרעלייך. 3> היה נחמד לראות את מר בליץ [= יש לו פוטנציאל להיות בראד פיט הבא, תזכרי את מה שאני אומרת לך!!

just orr

New member
חחחח ריקוד נחמד, אהבתי D:

חוץ מזה שבלי המוזיקה כשהם קופצים ב"יוווו" זה נראה מצחיק XDDDD נכון? גם אני לא מתה על מיילי אבל השיר הזה ממש יפה
חחחח בראד פיט? אני מקווה. אני בינתיים מנסה לשכנע אותו לא לשנוא בנות XDDD ס'מותק 3> [חעחע זה באמת משעשע!
]

Sharon Kez

New member
XDDDDD

'אני בנתיים מנסה לשכנע אותו לא לשנוא בנות...' חחחחחחחחחחחחחחחח הוא בכיתה ו'? או ז'? לא? הוא לא צריך לשנוא בנות! משהו כאן חשוד! אה ו..תפסיקי לסנן במסן. [שלחתי הודעה, נכון?
)

just orr

New member
הוא בכיתה ה XDDD

אבל אני לא מאשימה אותו, כי הבנות בכיתה שלו סנוביות וחשות. לפי מה שהוא מספר XD

למעלה