מקוויקאנד

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD הציטוט עם התות(חרוז!) מזכגיר לי..

שהיינו בקניון ויש את הדוכנים של האוכל אז המוכר עמד בדוכן התאילנדי וניסה לגרום לאנשים לטעום אבל הם לא התייחסו והלכו.. זה הלך ככה: "עוף מוקפץ, ממש מומלץ!לאן אתה רץ?" XDD
די..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD כפריישן און יו..חברה שלי אומרת שביל

נראה כמו קיפוד מיוחם XD

rox love BSM

New member
Last Christmas I Gave You My ../images/Emo23.gif

But The Very Next Day You Gave It Away
שיר השבוע של מקפליי:
Home Is Where The Heart Is Good Night Transy Umberalla Don't Wake Me Up
שיר השבוע לא של מקפליי:
Carrie Underwood-Ever After Sugababes-Change Muyta-Real
להקת השבוע:
Mcfly
אלבום השבוע:
Wonderland
קליפ השבוע:סדגש| מאחורי הקלעים של טרני
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האי,מתחילות מחדש,לחיות עם דרק,האי,הפיג'מות,האדומות,איסט-אנדרס,מלון בבילון/ילדות רעות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילדה חופרת שכל הזמן מתווכחת עם המורות
משהו ששימח:
קני לי גיטרה!!!
צריך להיות פה משהו שהפתיע כי היום הייתי בשוק מוחלט שגליתי ש 2 ילדים מהשכבה שלי יוצאים,וזה 2 הילדים שבחיים שלי לא האמנתי שיתחברו
משהו שעיצב:
שנראה לי שהזמן לא זז
ציטוט השבוע:
אממממ היה משהו ואני לא זוכרת מה!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר של muyta שיש בהיטס עכשיו
תמונת השבוע:
Marry Christmas

black rock star

New member
McWeekend!../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

שיר השבוע של מקפליי:Transylvania שיר השבוע לא של מקפליי:paramore-We Are Broken להקת השבוע:מקפליי
פראמור ופינק פלויד אלבום השבוע:paramore-Riot! קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:איש משפחה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:רק 30 שקל בבייביסיטר
משהו ששימח:הבנתי משהו בגיאומטריה ^^ משהו שעיצב:יש מבחן שבוע הבא
ציטוט השבוע:לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט:Wish you were here-Pink floyd תמונת השבוע:אעאעאעא הוא כזה חמוד
סטואי תעשה לי ילד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הייי זה הציטוט של דאגיי [התמונה]

זה גם בחתימתי החתימה D:

screamin pittas

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי:
כרגיל אני עצלנית מידי בשביל לפרט
שיר השבוע לא של מקפליי:
כנ"ל
להקת השבוע:
מקפליי
ואמ..אני לא זוכרתP:
אלבום השבוע:
כנ"ל><
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=OVAUYVpBKIA דני צרוד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הלוחשת לרוחות,תיכון בהיי..
משהו שהכעיס אתכם השבוע: החזירו לנו את ימי שישי
משהו ששימח: חברות שלי.
משהו שעיצב: חברה שלי.
ציטוט השבוע:
ידיד שלי: "תכבו את המזגן חם לי!" המורה: "אז תוריד את החולצה." הוא:"אבל אין לי כלום מתחת" המורה:"נו-אז תוריד,תוריד!" ~פרזנטציה באנגלית של חברה שלי על ה"אתר" שהינו אמורים לעשות והיא עשתה על טוקיו הוטל:~ היא:"טוקיו הוטל היא להקה עם קיפוד"[נו..בגלל שאמרתי לה שביל נראה כאילו יש לו קיפוד מת על הראש><] המורה:"מה יש להם קיפוד בלהקה?"
היא:"לא בגלל השיער שלו"[מצביעה על תמונה של ביל] המורה:"אהה..זה השיער שלה?" ~יש לנו ילד בכיתה מאמריקה שבקושי מבין עברית~ ידיד שלי:"איך אומרים כפרה עלייך באנגלית?" אני:"כפריישן און יו"[והוא הבאמת הלך להגיד לו את זה><] ~יש לנו גם ילדה בשכבה מאמריקה שבקושי מבינה עברית, ויש לנו שיעור ספורט יחד אז שיחקנו כדורשת~ המורה:"יו ניד טו פאס דה בול אבוב דה רשת"[אני וחברה שלי כ"כ צחקנו מזהXD] חברה שלי:"אז זה דאגי...?" אני:"פוינטר" היא:"ודני...?" אני:"ג'ונס" היא:"וטום..?" אני:"פלטצ'ר" היא:"והארי...המזוהם?" חברה שלי:"נחשי איזה שוקולד הבאתי?" אני:"שוקולד קורל?" היא:"הא?מה הקשר?" אני:"נו..כי קורל היא פרה.." ~אני וחברות שלי מכינות את העבודה באנגלית על מקפליי~ חברה שלי:"אז שם מלא נכתוב פול ניים?" חברה אחרת שלי:"לא זה לא יפה! את מעליבה את החומוס!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ms.Brightside
תמונת השבוע: אין לי כוח להוסיף
[חסרות לי שעות שינה בגלל זה אני כ"כ עצלנית
]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

המורה:"יו ניד טו פאס דה בול אבוב דה רשת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעת פה XD כשידעתי אנגלית צולע הייתי מדברת ככה XD כמו: איי ניד טו להדליק דה טלוויזיה XD חחחחחחחחח המורה הזאת קרעה אותי XDDD אבוב דה רשת XD

screamin pittas

New member
XDDDDDDD

איי ניד טו להדליק דה טלוויזיה XD
המורה הזאת באמת ממש מפגרת>< אבל מזה פדיחות לי ממנהXD היא שמעה אותי ואת חברה שלי מרכלות עליה בשירותים[היא הייתה בתא ולא שמנו לבP:] ואז היא עושה לנו:"אז מה?מרכלים על המורה?" זה היה מזה מביך מזל שלא אמרנו דברים כ"כ רעים

Lior1590

New member
XDDD הציטוטים קרעו אותי!

איזה מורה מטומטמת יש לכם...יו ניד טו פאס דה בול אבוב דה רשת XDDDDDDDD ידיד שלי:"איך אומרים כפרה עלייך באנגלית?" אני:"כפריישן און יו" חחחח... הרג אותי...

O0NoNi0O

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחח הקטע עם הרשת! גמלנו יש ילדה שהיא באה לשליחות מארה"ב וכולנו יושבות בשיעור ספורט והמורה עושה:"שירה" כי זה היה ביום הראשון. אז היא מצביעה וחברות שלי אומרות כזה למורה לספורט:"היא לא מדברת עיברית" אז היא מתקדמת אליה ואומרת לה:"אה, אז את לא יודעת עיברית?" חח אין מורות לספורט זה משו מיוחד.

black rock star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזק ביותר../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

איזה ציטוטים מצחיקים XDDDD

למעלה