מקוויקאנד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"I wish you were here again and

there was some wat I could make you stay...".
שיר השבוע של מקפליי:
SIASS. FN. THNL. ML. Umbrella (Rihanna Cover). WITS. SFA (Part 2). Hypnotised. Brocolli. SLM. GOY. TBOPK. TCFC.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Blink 182 - Violence. Blink 182 - Story Of A Lonely Guy. Blink 182 - Pathetic. Blink 182 - Dumpweed. Blink 182 - Dammit. Blink 182 - Boring. Avril Lavigne - How Does It Feel. Britney Spears Feat. AC - What Your Sippin' On. ~כאפות אגיין~ Britney Spears - It's Been A While. Erreway - Inmortal.
די איזה התמכרות. ><" FOB - Saturday. Greenday - Basket Case. MCR - Disenchanted.
N'sync - It's Gonna Be Me. ושוב יצאתי כאפות. N'sync - Tell Me, Tell Me...Baby. N'sync - Gone. The Rocket Summer - So Much Love.
להקת השבוע:
מק ובלינק.
אלבום השבוע:
---
קליפ השבוע:
N'sync - It's Gonna Be Me. אני חולה על הקליפ הזה והיה ספיישל פופ-כריסמס בהיטס ומכאן המצב הנואש. ג'סטין
XDD
N'sync - Thinking Of You (I Drive Myself Crazy): http://uk.youtube.com/watch?v=TzTEsS7Qzq8&feature=related כן, גם את זה. אני חייבת ><"
Paramore - Emergency.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: הטופ מודל הבאה 7. שנות ה-70 (5). מלון בבילון 2. אבא אמריקאי. גיא פינס.
:
משהו שהכעיס השבוע:
בוחן במת' שלא לצורך + מבחן בהסטוריה שהלך חרא.
משהו ששימח:
לא משהו מיוחד.
משהו שהעציב:
לא זכור לי.
ציטוט השבוע:
*שיעור הסטוריה, המורה מתעצבנת על תלמיד* המורה: מזל שאני צריכה לסבול אותך רק עד הבגרות אתה צריך לחיות עם עצמך כל החיים ~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמידה: המורה איך נלמד את כל החומר הזה למבחן? המורה: לאט ובזהירות, כמו שקיפודים עושים אהבה. ~~~~~~~~~~~~~~~~ *הסטוריה* ילד: אבל היטלר היה מכוער אז איך הוא התאים לאידיאולוגיה הנאצית!? המורה: תראה, גם כשקופה מולידה את התינוק שלה היא מאמינה שהוא הכי יפה בעולם אני: זה כי גם היא קופה ~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: את מוזמנת להתקשר לשמוע את קולי הערב היא: את קולך העורב אולי ~~~~~~~~~~~~~~~~ עם אור התחת והנוטשת
: Lex. אומר/ת: אמא לא רוצה שאני יעשה, אבל עבדתי סו... בייט מי. אני יעשה בחשאי You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: הווההו דיינג'רוסDD: Lex. אומר/ת: חחח אני כזאת מופרעת את לא יודעת! You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: את מופרעת בפוטנציה Lex. אומר/ת: חחח מה זה פוטנציה? ~בלונד~ You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: פוטנציאלXD You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: כאילו You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: יש מצב You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: כאילו You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: לא חשוב ~בלונד~ Lex. אומר/ת: אהה אוקיי כאילו לייק דה Lex. אומר/ת: מתחת לורוד יש בלונד יו נואו.. You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: דהה וזהו, לא מבדר במיוחד.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Blink 182 - Down.
תמונת השבוע:
תעשה לי פלטצ'רס.
.
סופ"ש נעים!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחחחח תחת שלי3>

איזה נסיון כושל להסביר לך XDDD טיפשה D:
התגעגעתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo9.gif העפתי את הבלונד! ^^

צבעתי לחום כזה..
לאביו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג, אני לא לבד~

את שומעת ארווי$#%@^@ אעאעעאעא
איים נוטטטטטטט אלואאאאאון נונונונו ~טוב נו, נסחפתי, אבל אני לא לבד
. שיר, תאכלי קקה~ לקס, איילאביו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD זה רק השיר הזה. ../images/Emo11.gif.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקקה../images/Emo11.gif

ביאסת אותי ;;

N e r d y

New member
~נדחפת~ (נו איך לא אני כזאת דוחף)

אתמול החברים שלי עשו לי הפתעה ליומולדת לעשינו מסיבת פיג'מות נוסטלגית כמו שהיינו עושים בכתה ד' ואז (למרות שהם שונאים את המורדים, מקפליי, באסטד, או כל אהבה אחרת שלי) הם שמו לי שירים של המורדים! והתחלנו לשיר סוויט ביבי ולרקוד בוניטה דה מאס! איזה נוסטלגיות, אני הולכת להעביר נראה לי את כל הדיסקים למחשב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifואיך שאת מעבירה נכון שאת שולחת

לי?^^;

N e r d y

New member
לא../images/Emo11.gif

סתם בשבילך הכל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי אם מישו נכנס לפורום חושב שאנחנו חבורה של לאסביות מטורפותת XDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקפראלייך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDD לאסביות מטורפות שאוהבות המורדים~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח סורי.. ../images/Emo9.gif

אבל אחותי העבירה את Tiempo ~נוסטלגיה~ למחשב אז היא כל היום חורשת על זה בפול ווליום ><" וגם את האלבום הראשון וכל השירים שהיו בסרט [שאותם דווקא אני לא הכי מכירה כי צפיתי בסרט רק פעם אחת]. בקיצור דונט וורי יש עוד פאקציות כמוך בעולם..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif

נכון שאת מרגישה הנאה כשאת חותכת מעריצה מהתמונה? או שזה רק הראש המעוות שלי? ><"

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי: טרנסי, אבל בכגריסבא של הGH שיר השבוע לא של מקפליי:אמממ Black Mamba-The Academy Is... להקת השבוע:אממ לא יודעת אלבום השבוע: אין לי שמץ קליפ השבוע: אממ לא יודעת אני חושבת שהחדש של רד הוט או , THE RIVER של GS כי אלה בעקרך היחידים שיצא לי לראות אווווו חוזרת בי LIAR-TAKING BACK SUNDAY כ"כ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ אל יודעת מת לצעוק 4? משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ שאני עובדת ערבים משהו ששימח: מחר כנראה עם חבורת בסופרלנד. החבילה שחברות שלי שלחו לי מהצפון הגיעה ויש שם ברכות ליומולדת (אז מה אם עבר שבוע וחצי) ויש שם שוקולדים, והרבה, ומבטבעות שוקולד והיה גם אחד ענקי משהו שעיצב:שהמטבע שוקולד הענקי נשבר! ציטוט השבוע: אממ לא זוכרת , אני לא בזמן לחזשוב מתנגן בראש / בפלייליסט:SURENDER-BILLY TALENT תמונת השבוע:חהחהח לי יש מטבע שוקולד ענקי ולכן לא

yael0000

New member
ככה נראה מטבע שוקולד שבור../images/Emo211.gif

ושתבינו שזה מלונדון אבל מטבע של יורו, כן?

L D N

New member
../images/Emo19.gifThe Salmon Dance../images/Emo19.gif

When I first did the salmon, all the people just laughed They looked around and stood like I was on crack I heard somebody say outloud what the fuck is that This nigga's dancing like a fish while he's doing the snap But the more I kept doing it, the more they be feeling it And then I heard some bitches say yo that nigga's killing By the end of the night, everyone was on my team and the whole club was dancing lika salmon floating upstream
שיר השבוע של מקפליי: הממ.. טוב איגנורנס THNL, טופ גיר בלוז, DKW, IWHO, שיר השבוע לא של מקפליי: The Chemical Brothers -TheSalmon Dance
Britney Spears - Piece of me, Gimme More, Piece Of Me Remix Lily Allen - Mister Blue Sky, Littlest things Mutya Buena & Amy Winehouse - B Boy Baby The Fray - How To Save A life Shiny Toy Guns - Don't Cry Out Paramore - CrushCrushCrush
האלבומים של מאט וויליס וטדי גייגר. Busted - Over Now
להקת השבוע: באסטד. מקפליי. אלבום השבוע: טדי גייגר. מאט וויליס. קליפ השבוע: The Chemical Brothers - The Salmon Dance תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דרייק וג'וש! משהו שהכעיס אתכם השבוע: דנה, בספריה, שהתנהגה כמו מוגבלת. וחברה אחרת מטומטמת. משהו ששימח: התחברתי לאנשים מהכיתה :) 100 בהכתבה באנגלית. משהו שעיצב: הניתוח שהיא צריכה לעשות
ציטוט השבוע: היו הרבה: הכל מהמורה למדעי החברה - "אני דומה לעציץ?" הוא: "מי שיעצבן אותי אני יזרוק עליו טושים" מישהו:"תגיד כמה שנים אתה כבר עושה את זה?" הוא:"8 שנים" מישהי:"איך הייתה הפעם הראשונה?" הוא:"מהנה ומענגת" XDDDDDDDD "אני חושב שתלמיד בכיתה י' יכול לשבת שעה וחצי על עכוזו השמנמן!" זהו ממנו. חח. עכשיו משיעור לשון - תלי [עם ת' - מורה ללשון]: "עדי את לא מרגישה טוב?" עדי: "לא אני בסדר." תלי:"את רוצה ללכת לאחות?" עדי: "לא" תלי: "את רוצה ללכת לשתות כוס תה?" עדי: "לא." דניאלה: "את רוצה קרם גוף????" XDDD "תלתלימוס!!!" [התגובה לחברה שלי על קורבין בלו בHSM 2] זהו נראלי בטח היו עוד אבל אני לא זוכרת חחחח מתנגן בראש / בפלייליסט: Shiny Toy Guns - Don't Cry Out תמונת השבוע: חמודה

למעלה