../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"I wish you were here again and
there was some wat I could make you stay...".
שיר השבוע של מקפליי:
SIASS. FN. THNL. ML. Umbrella (Rihanna Cover). WITS. SFA (Part 2). Hypnotised. Brocolli. SLM. GOY. TBOPK. TCFC.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Blink 182 - Violence. Blink 182 - Story Of A Lonely Guy. Blink 182 - Pathetic. Blink 182 - Dumpweed. Blink 182 - Dammit. Blink 182 - Boring. Avril Lavigne - How Does It Feel. Britney Spears Feat. AC - What Your Sippin' On. ~כאפות אגיין~ Britney Spears - It's Been A While. Erreway - Inmortal.
די איזה התמכרות. ><" FOB - Saturday. Greenday - Basket Case. MCR - Disenchanted.
N'sync - It's Gonna Be Me. ושוב יצאתי כאפות. N'sync - Tell Me, Tell Me...Baby. N'sync - Gone. The Rocket Summer - So Much Love.
להקת השבוע:
מק ובלינק.
אלבום השבוע:
---
קליפ השבוע:
N'sync - It's Gonna Be Me. אני חולה על הקליפ הזה והיה ספיישל פופ-כריסמס בהיטס ומכאן המצב הנואש. ג'סטין
XDD
N'sync - Thinking Of You (I Drive Myself Crazy): http://uk.youtube.com/watch?v=TzTEsS7Qzq8&feature=related כן, גם את זה. אני חייבת ><"
Paramore - Emergency.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: הטופ מודל הבאה 7. שנות ה-70 (5). מלון בבילון 2. אבא אמריקאי. גיא פינס.
:
משהו שהכעיס השבוע:
בוחן במת' שלא לצורך + מבחן בהסטוריה שהלך חרא.
משהו ששימח:
לא משהו מיוחד.
משהו שהעציב:
לא זכור לי.
ציטוט השבוע:
*שיעור הסטוריה, המורה מתעצבנת על תלמיד* המורה: מזל שאני צריכה לסבול אותך רק עד הבגרות אתה צריך לחיות עם עצמך כל החיים ~~~~~~~~~~~~~~~~ תלמידה: המורה איך נלמד את כל החומר הזה למבחן? המורה: לאט ובזהירות, כמו שקיפודים עושים אהבה. ~~~~~~~~~~~~~~~~ *הסטוריה* ילד: אבל היטלר היה מכוער אז איך הוא התאים לאידיאולוגיה הנאצית!? המורה: תראה, גם כשקופה מולידה את התינוק שלה היא מאמינה שהוא הכי יפה בעולם אני: זה כי גם היא קופה ~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: את מוזמנת להתקשר לשמוע את קולי הערב היא: את קולך העורב אולי ~~~~~~~~~~~~~~~~ עם אור התחת והנוטשת
: Lex. אומר/ת: אמא לא רוצה שאני יעשה, אבל עבדתי סו... בייט מי. אני יעשה בחשאי You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: הווההו דיינג'רוסDD: Lex. אומר/ת: חחח אני כזאת מופרעת את לא יודעת! You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: את מופרעת בפוטנציה Lex. אומר/ת: חחח מה זה פוטנציה? ~בלונד~ You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: פוטנציאלXD You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: כאילו You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: יש מצב You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: כאילו You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: לא חשוב ~בלונד~ Lex. אומר/ת: אהה אוקיי כאילו לייק דה Lex. אומר/ת: מתחת לורוד יש בלונד יו נואו.. You'll Call It Fate_I'll Call It Karma אומר/ת: דהה וזהו, לא מבדר במיוחד.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Blink 182 - Down.
תמונת השבוע:
תעשה לי פלטצ'רס.
.
סופ"ש נעים!
there was some wat I could make you stay...".