מקוויקאנד

ענבז

New member
מיי מקווקאנד :) ציטוט כל כך מצחיק גאד

ראיתי הצגה מדהימה מדהימה מדהימה בשם איש הגשם, וכדאי לכן לראות אותה ממש! כתבתי עליה בהרחבה ב"תוכנית טלוויזיה\סרט" .. אז תקראו 3> שיר השבוע של מקפליי: Hypnotise התמכרת קשה בגללכן הבנות מהפורום חח Down by the Lake memory lane שיר השבוע לא של מקפליי: change - Sugababes Iris (Goo Goo Dolls Cover) - new found glory rule the world - take that hot - avril lavgine bowling for soup - i'm gay להקת השבוע: mcfly, עמוק עמוק עמוק ב-3> אלבום השבוע: mcfly , לא משנה איזה אלבום avril lavgine - the best dam thing קליפ השבוע: umbrella - vanila sky the heart never lies - mcfly mike - happy ending תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא חושבת שראיתי טלוויזיה כל השבוע הזה... ראיתי הצגה מדהימה מדהימה מדהימה בשם איש הגשם, הצגה מיוחדת, ומדהימה שמבוססת על סרט : בנאדם בשם צ'ארלי בביט מגלה שהאבא העשיר שלו מת, הוא הולך כדי לקבל את הירושה ומגלה שהוא ירש רק מכונית ישנה (שיש לה סיפור משל עצמה) ושמישהו ירש את כל שלושת מיליון הדולר נותרים. הוא יוצא לחפש אותו ומגלה שהיורש זה ריימונד - אח אוטיסט שהוא אפילו לא ידע שקיים. ריימונד הורחק מהבית בגיל צעיר, אבל צ'ארלי זכר אותו רק במעומם ולכן חשב שהוא היה רק חבר דמיוני. כשצ'ארלי היה קטן הוא קרא לחבר הזה "ריי מאן" (קיצור של ריממונד, והפירוש הוא איש הגשם) . לבסוף צ'ארלי מחליט לחטוף את אחיו כדי להשיג את הכסף ואת מה שקורה בהמשך תגלו כשתראו אתן את ההצגה :) משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני כל כך שמנה שזה מפחיד...
החבר הכי טוב שלי בעולם החליט פתאום להזמין אותי לצאת איתו ואני ממש לא רוצה :( משהו ששימח: היה ערב מדהים בצופים
ראינו את הסרט "run lola run" זה בעצם מדבר על.. נכון יש את שתי התאוריות על העתיד? תאוריית הכאוס - שאומרת שהכל מקרי ואין קשר בין כלום ותאוריות הנף כנף הפרפר - שאומרת בעצם שהכל קשור, והנף כנף של פרפר באוסטרליה יביא למשב רחו שיביא ל... וכך הלאה שיגרום למלחמת עולם שלישית.. אז הסרט מדבר עלהאפשרות השניה והוא ממש מגניב:) הוא גם בגרמנית אז השפה הצחיקה אותנו מדי פעם.. משהו שעיצב: נמנמ... שומנים ציטוט השבוע: אנחנו בערב צופים, ידידים שלי רז רון ורועי נשענים אחד על השני בזמן שראינו את הסרט. המדריכה:"רון, רועי ורז אתם מוכנים בבקשה להתרומם?" גל:"הם תמיד מתרוממים!" מתנגן בראש / בפלייליסט: i'm gay - bowling for soup תמונת השבוע:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifi'm gay - bowling for soup אני חולה

על השיר הזה, כל פעם שאני שומעת אותו שאני נשפכת מצחוק

../images/Emo58.gif עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: i've got you שיר השבוע לא של מקפליי: sum 41- nathing on my back להקת השבוע: סאם P: אלבום השבוע: blink 182- take off your pants and jucket קליפ השבוע: sum 41- motivation תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: צ'אקי 1+2 משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: קניתי את הדיסק של בלינק (; משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifג'ואי../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

Sharon Kez

New member
חחחח ג'ואייייייי33>

אני מתה עליו
הוא הכי חמוד בחברים. גם צ'נדלר מצחיק אבל ג'ואי יותר XD Joey doesn't share food!!!!!! D:

חצמבוש

New member
DLA כרגיל><../images/Emo97.gif

שיר השבוע של מקפליי:I want to touch you [זיכרונותXDDDD] שיר השבוע לא של מקפליי:Leon jackson-when you believe להקת השבוע:מקפליי
אלבום השבוע:וונדרלנד קליפ השבוע:אמברלה-ונילה סקייD: תכנית טלויזיה:לחיות עם דרק
משהו שהכעיס:פנינה שתחנק אמןאמןאמןאמן.>< משהו ששימח:אין משהו שהעציב:רבתי עם אחד הידידים הכי טובים שלי>< ציטוט השבוע:במפגש ביום רביעי ילד מהקורס הצפוני:"אז מאיפה אתן?!" אני דופקת יציאה:"רשל"צ!" הילד:"הא?" לידור:"היא מפגרת,ראשון לציוןD:" אני:"רק גאונים אומרים רשלצ" יוליה:"אז תסבירי את זה שאת לא גאונה?! מי לעזעזל אומר רשל"צ?" אני:"אני?" יוליה:"כי את טיפשהD:" -------------------------------- איתי מתחיל לחכות את אהובה:"באמצע הלילה,שיא הקור אני הולכת ונילחמת ברוח,הולכת למקלחת,ולוקחת את הילד"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איתי מחכה את מור:"123 יואביי עוד מאט אילת"XDDDDD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

איתי מתחיל לחכות את אהובה:"באמצע הלילה,שיא הקור אני הולכת ונילחמת ברוח,הולכת למקלחת,ולוקחת את הילד"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איתי מחכה את מור:"123 יואביי עוד מאט אילת"XDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בוכה פה מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואואואו זה היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךך מצחיק!!!! XDDDDDDDDDD 123 יואבי עוד מעט אילת. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD והוא אומר אתזה באדישות כזאת כמו קריין XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועם אהובה החופרת הזאת יואואו כמה אפשר לדבר על החיים בקיבוץ?! רבאק. ;; XD והוא עוד מחכה אותה ליד אתי! פאקינג אתי. XD איזה טיפש. >< תכלס מי שלא נמצא איתנו בכיתה לא יכול להבין עד כמה הטיפשות עוברת תגבול. XD

חצמבוש

New member
תקשיבי זה כלום,

הוא חופר לי כל השיעור[טוב את יושבת מאחורי אז את שומעת] "בזמנים קשים פאני וציפורה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני נישפכת פהD: דיי חיי אהובה,צריך לעשות מזה סרט "ואני הולכת בקור,ונלחמת ברוח,וצועקת על השכנה די עם הכפכפים!"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה