מקוויקאנד

just orr

New member
חחחחחחח שרון ס'חמודה את ../images/Emo6.gif

כן גם את הקטע הזה אהבתי XDDDD וזה שאמר שהוא צריך להראות את הקטע הזה לאמא שלו הוא הומו או משו? XD חחחחחחח תמסרי להם ד"ש ממני בפעם הבאה שאת רואה אותם. ושאני חושבת שהם חתיכם
XDDD כפרעלייך 3333333>

Sharon Kez

New member
חחחחח ס'כפרה את!!! 33>

[מה יהיה איתנו? חחח] כה אני חושבת שהוא הומו. הוא נראה+נשמע ככה. אבל מי אנחנו שנחליט?! XD סבבה אני אמסור להם. וגם אראה להם תתמונה שלך. הבטחה שלי עד שבוע הבא את תיהי כ"כ מבוקשת שכולם שם ילכו מכות עלייך!! 333>

just orr

New member
איזה כיף, אני אהיה מבוקשת ע"י חתיכים ../images/Emo98.gif

סתם סתם, הייתי מתה לזה XDDD

Sharon Kez

New member
חחח שששש. ../images/Emo11.gif

תפסיקי להצטנע כבר!!!!! XDD כוללללללללם יודעים שאת חוגגת בלי הפסקה. [=

כראלה

New member
../images/Emo23.gif על התמונה המדהימה!!#! דרקקק ../images/Emo99.gif

באמת שאי אפשר לשכב עם נועם ולשכוח אותו. זה פשוט בלתי אפשרי, הוא חתיך מידי, ושרירי מידי. גרררררר

Sharon Kez

New member
דוגרי!שיבוא אליי, אני לא אשכח אותו למחרת.....

מבטיחה.
סתם נו, אני בכלל לא רוצה אותו. XD אבל אני חייבת להודות שהיא פוסטמה לגמרי [ההיא ששכחה אותו חח] הלוואי שהוא יזכה. או דן. אחד משניהם, לא אכפת לי חח

O0NoNi0O

New member
איו דן ממש מניאק.

הוא היה ממש רע לעומר שהוא ממש חמוד! אני בעד שסיוון תעוף! היא כזאתי בע. חח מודי חייב לזכות

Sharon Kez

New member
אני לא מאשימה את דן

הבנו כבר שהוא תחמן קטן שחושב על עצמו ולא על הקבוצה חח מי שאני כן מאשימה זה כל הדפוקים שמסביבו. הבנות חבורה של פוסטמות, כל הפרק הן 'איזה אסטרטגיה דפוקה. אין מצב שנעיף את עומר. אז מה אם דן אמר?! מה אנחנו הכלבות שלו?! עומר חזק. עומר עוזר בשבט.' ובסוף מה?!?! מעיפות אותו, כי דן רוצה חחחח יא דפוקים הלכו לכם המשימות עכשיו... ממש הייתי עצובה כשעומר בכה בסוף
ואני כבר לא אוהבת את דן אחרי הפרק הזה XDD נועםםםםםםםם

O0NoNi0O

New member
אבל הוא ישב עם עומר ותכנן להעיף את סיוון

ואז הוא בא ותוקע לעומר סכין בגב? זה לא יפה בכלל. וגם מההתחלה הוא עשה את עומר הילד כאפות שלו וכאילו מה אתה יצור? זה ממש מגעיל ולא במקום בכלל. עדיף את הקבוצה השנייה בכלל עם החתיך הזה מודי
וגם עם ליה!!

Sharon Kez

New member
כן, בדיוק בגלל זה כתבתי:

'הבנו כבר שהוא תחמן קטן שחושב על עצמו ולא על הקבוצה' זה פשוט...דן. זה לא הפתיע אותי. XD הוא תחמן אבל הוא לא אידיוט, הוא חכם והוא מצליח להעיף את מי שמאיים עליו בקבוצה..[רואים שהוא לא ראה הישרדות אמריקאית כי אז הוא היה יודע שהוא צריך להעיף את עומר בשלב יותר מאוחר XDD] מי שדפוקות זה כל הבנות שמקרקרות סביבו וזה ממש עצוב לראות בנות שסתם נשבות בקסמיו מצביעות בניגוד להגיון הבריא שלהן רק כי הוא אמר... אני ממש מרחמת עליהן... [למרות שיש לציין שיש לו חתיכת חיוך...33>] נועםנועםנועם
כבר אמרתי?! חח מולי חתיך. גיא שחצן יותר מידי. ליה מלכה. ורה מעצבנת. משה ילד כאפות XD ^סיכום...חח

מאיושSP

New member
יפפפפפה שלי!!!! ../images/Emo23.gif

וואי כמה זמן לא הגבתי פה, אני תמיד קוראת אבל. בקיצור, הייתי חייבת להגיב לך כי שנים שלא דיברנו בגלל המסן הדפוק, וממש רציתי לומר שאת הילדה הכככי מדהימה שיצא לי להכיר ושאני אוהבת אותך כלכך.
וסופסוף אפשר לדבר כי התחברת:) ולחיות עם דרק שליטה:] חח השיר גאוני!! D: וטיילור סוויפט פשוט מדהימה!! מתה על השירים שלה.

Sharon Kez

New member
אהובתי../images/Emo23.gif

העיקר שעכשיו דיברנו. ו...מחדשים את הקשר, כן?! חח התגעגעתי אלייך כל כך
את לא מבינה כמה שאני אוהבת אותך!!! ואת יודעת שאני תמיד פה בשבילך.
את באמת חושבת שהשיר גאוני? חח יאייייייי, תודה =D כייף לשמוע את זה ממך. טיילור סוויפט אכן מלכה...
333>

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני ../images/Emo9.gif שבוע טוב ..................

שיר השבוע של מקפליי: Drum Solo - נו זה בוונדי ><" שמעתי אותו כל כך הרבה ... She Left Me McFly & Busted - Lola Surfer Babe the way you make me feel McFly - Too Close For Comfort + האקוסטי
McFly - Not Alone V & McFly - Chills In The Evening שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys - old yellow bricks Blink 182 - Down Always- Blink 182 Blink-182 - I Miss You Blink 182 - Adam's Song חוץ מחשק מטורף לאלכוהול שיר וטל עשו לי גם חשק לשירים בעברית XDDDDDDDD עברי לידר - זה לא אותו דבר עיברי לידר - ביום שמש יפה עיברי לידר - לאונרדו כוורת - היא כל כך יפה להקת השבוע: ראו שאלות קודמות D: אלבום השבוע: בערך הכל מהכל ... וונדי (?) קליפ השבוע: XXX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טוב הדבר היחידי שאני רואה עכשיו זה נמלטים ><" משהו שהכעיס אתכם השבוע: העץ לימונים בן &#^*)*$ אני לא הולכת לקחת ממנו עוד לימונים בחיים ! (הוא ניצח.. גם יש לי שריטה ענקית ומדממת וגם נפלתי ><") משהו ששימח: אמא חזרההההההההההההההה מהודו XDD משהו שעיצב: הארי גדל בשנה ... איך אני אמורה להתחתן איתו ככה ??! הוא יותר מדי גדול .. (לא שזה יפריע למישהו XDD) ציטוט השבוע: יש קצת : אורטל אומר/ת: לא רוצה ! אני לא אצליח לישון בלילה עוד ! iStav אומר/ת: בטח שאת כן iStav אומר/ת: תחשבי על משהו ממש משעמם iStav אומר/ת: נגיד iStav אומר/ת: מעריב לנוער המדריכה שלי (המקקי"ת שלי - שם מצחיק בפני עצמו אבל נעזוב את זה עכשיו XDD) : "וואי אתן בונות את כל הפעולות שלכן בשיעורי ערבית, אני גם צריכה לבוא איזה שיעור אחד, אולי נעשה ליווי" אני : "המורה לא תיתן לנו לצאת" המדריכה : "אז אני אכנס" אני : "היא גם לא תיתן לך להיכנס... היא כמו הדבר הזה במדעים, בתא, איך קוראים לזה ? קרום ברברן אממ לא... קרום ברירה ? לא... אממ .. אהה כן ! קרום בררני ! כן כן היא כמו הקרום הבררני !" תיאור מדויק של המורה לערבית XDD ~ילד (אנחנו קוראים לו מנחם ><") מרים איזה קלמר חום של אריה באוויר~, המורה : "אסור לאכול !" ילד : "חחחח מנחם אוכל אריות !" קאבר של ארקטיק ... (אין לי מושג של מי) .. Lovin' me, Is as easy as pie תגובה מנמלטים XDD : מישהו : "זה באמת הפאי הכי טעים שאי פעם אכלתי. אבל את יודעת מה חסר בו ?" מישהי : "אממ ?" מישהו : "קצת קראק, לא, כאילו, לא הרבה קמצוץ" מישהי : "קמצוץ של קראק ?" מישהו : "קמצוץ של קראק. קמצוץ קראק, קורטוב הרואין. מממ... זה פאי טוב" "פוסטמה – אדיוטית רגשנית, לא יוצלחית ומרובעת – לינדזי" מג'ורג'יה ניקולסון ><" מתנגן בראש / בפלייליסט:Nickelback - Side Of A Bullet תמונת השבוע: זה כלכך לא נכון ! אתן יודעות כמה קשה לשים את זה ? ><" הלכה לי התחפושת לפורים ... אני לא שמה (או יותר נכון מנסה לשים) את זה שובבבבבבבבבבבבבב

Charley XD

New member
איזה זבל !

הוא לא שלח לי את זה כבר 2 !! ואני יודעת שמקוויקנד יבש ... תתגברו ><" קקי הוא לא נותן לי לשלוח את התמונה הזאת ! טוב תסתפקו בצ'ייס!

Charley XD

New member
וגם בגלל כמה אנשים שעשו אותי אמממ

הורני בטרוף ? אהמ כן אתן יודעות למי אני מתכוונת ! אז תמונה כוסיייייייית של הארי ..

black rock star

New member
אני אוהבת את הקטע הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

הארי
הוא כזה חמוד בשנייה אחרי זה

למעלה