../images/Emo26.gif אני ../images/Emo9.gif שבוע טוב ..................
שיר השבוע של מקפליי: Drum Solo - נו זה בוונדי ><" שמעתי אותו כל כך הרבה ... She Left Me McFly & Busted - Lola Surfer Babe the way you make me feel McFly - Too Close For Comfort + האקוסטי
McFly - Not Alone V & McFly - Chills In The Evening שיר השבוע לא של מקפליי: Arctic Monkeys - old yellow bricks Blink 182 - Down Always- Blink 182 Blink-182 - I Miss You Blink 182 - Adam's Song חוץ מחשק מטורף לאלכוהול שיר וטל עשו לי גם חשק לשירים בעברית XDDDDDDDD עברי לידר - זה לא אותו דבר עיברי לידר - ביום שמש יפה עיברי לידר - לאונרדו כוורת - היא כל כך יפה להקת השבוע: ראו שאלות קודמות D: אלבום השבוע: בערך הכל מהכל ... וונדי (?) קליפ השבוע: XXX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טוב הדבר היחידי שאני רואה עכשיו זה נמלטים ><" משהו שהכעיס אתכם השבוע: העץ לימונים בן &#^*)*$ אני לא הולכת לקחת ממנו עוד לימונים בחיים ! (הוא ניצח.. גם יש לי שריטה ענקית ומדממת וגם נפלתי ><") משהו ששימח: אמא חזרההההההההההההההה מהודו XDD משהו שעיצב: הארי גדל בשנה ... איך אני אמורה להתחתן איתו ככה ??! הוא יותר מדי גדול .. (לא שזה יפריע למישהו XDD) ציטוט השבוע: יש קצת : אורטל אומר/ת: לא רוצה ! אני לא אצליח לישון בלילה עוד ! iStav אומר/ת: בטח שאת כן iStav אומר/ת: תחשבי על משהו ממש משעמם iStav אומר/ת: נגיד iStav אומר/ת: מעריב לנוער המדריכה שלי (המקקי"ת שלי - שם מצחיק בפני עצמו אבל נעזוב את זה עכשיו XDD) : "וואי אתן בונות את כל הפעולות שלכן בשיעורי ערבית, אני גם צריכה לבוא איזה שיעור אחד, אולי נעשה ליווי" אני : "המורה לא תיתן לנו לצאת" המדריכה : "אז אני אכנס" אני : "היא גם לא תיתן לך להיכנס... היא כמו הדבר הזה במדעים, בתא, איך קוראים לזה ? קרום ברברן אממ לא... קרום ברירה ? לא... אממ .. אהה כן ! קרום בררני ! כן כן היא כמו הקרום הבררני !" תיאור מדויק של המורה לערבית XDD ~ילד (אנחנו קוראים לו מנחם ><") מרים איזה קלמר חום של אריה באוויר~, המורה : "אסור לאכול !" ילד : "חחחח מנחם אוכל אריות !" קאבר של ארקטיק ... (אין לי מושג של מי) .. Lovin' me, Is as easy as pie תגובה מנמלטים XDD : מישהו : "זה באמת הפאי הכי טעים שאי פעם אכלתי. אבל את יודעת מה חסר בו ?" מישהי : "אממ ?" מישהו : "קצת קראק, לא, כאילו, לא הרבה קמצוץ" מישהי : "קמצוץ של קראק ?" מישהו : "קמצוץ של קראק. קמצוץ קראק, קורטוב הרואין. מממ... זה פאי טוב" "
פוסטמה – אדיוטית רגשנית, לא יוצלחית ומרובעת – לינדזי" מג'ורג'יה ניקולסון ><" מתנגן בראש / בפלייליסט:Nickelback - Side Of A Bullet תמונת השבוע: זה כלכך לא נכון ! אתן יודעות כמה קשה לשים את זה ? ><" הלכה לי התחפושת לפורים ... אני לא שמה (או יותר נכון מנסה לשים) את זה שובבבבבבבבבבבבבב