Fall Out Inbar
New member
מיי מקוויקנד :]]
שיר השבוע של מקפליי: פייב קולרוס ו-THNL, שני שירים שפשוט מראים איך הם השתנו-מבחינת הקול וגם מבחינת מה שהם שרים עליו. שיר השבוע לא של מקפליי: FOB- כל ה-FUTCT MCR-mama No one-של זאת עם התלתלים The Kill (האקוסטי)-30 שניו לאמדים להקת השבוע: 30STM
אלבום השבוע:---- קליפ השבוע: של וונילה סקיי לאמברלה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית-סאות'פארק. סרט-ילדות רעות, 8 מיל, HSM2 [מעאפן}, כל אמריקן פאי [קורע,כמו תמיד], מעודדות צמודות 4 [עם אחות של אשלי טיסדייל]. משהו שהכעיס אתכם השבוע:שמקפליי בכלל לא היו מועמדים בראש1, וחברות שלי.
משהו ששימח: בן דוד שלי הקטן, ובכלל המשפחה. ושקונים לי MP4 ואולי את ה-DVD של GH משהו שעיצב: שדני וטל לא התנשקו בפיק של בוט! ציטוט השבוע: השבוע יש במיוחד המון ציטוטים כחולים ^^ ~ילד מהכיתה שלי נכנס לכיתה עם סנדוויץ'~ המחנך:אה, אדון רפול אתה מוכן לצאת ולגמור בחוץ? הילד: טוב, אבל אני צריך שענבר תבוא. והמחנך לא מבין, וכל הכיתה נשפכת, חוץ ממני. >< ~ידיד שלי קנה בקפיטריה~ אני:יש לך סוכרייה על מקל? הוא:כן, אפילו שתיים אני:אז תביא לי אחד ~הוא מוריד את המכנסיים, ואני עד שהבנתי למה הוא התכוון~ אני:עזוב,כבר לא בא לי. ~בשיעור תנ"ך~ חברה שלי שותה מים. המורה: דורון, תפסיקי למצות את הבקבוק. ילד מפגר: היא מתרגלת את מה שהיא עתשה עליי אתמול. >< יש לנו כיתה של סוטים. מתנגן בראש / בפלייליסט: רוקסטאר של ניקלבק. תמונת השבוע: אם תפוזבל ייתן לי להעלות.. שבוע טוב לכולן -תודה, גמלך
שיר השבוע של מקפליי: פייב קולרוס ו-THNL, שני שירים שפשוט מראים איך הם השתנו-מבחינת הקול וגם מבחינת מה שהם שרים עליו. שיר השבוע לא של מקפליי: FOB- כל ה-FUTCT MCR-mama No one-של זאת עם התלתלים The Kill (האקוסטי)-30 שניו לאמדים להקת השבוע: 30STM