מקוויקאנד

Fall Out Inbar

New member
מיי מקוויקנד :]]

שיר השבוע של מקפליי: פייב קולרוס ו-THNL, שני שירים שפשוט מראים איך הם השתנו-מבחינת הקול וגם מבחינת מה שהם שרים עליו. שיר השבוע לא של מקפליי: FOB- כל ה-FUTCT MCR-mama No one-של זאת עם התלתלים The Kill (האקוסטי)-30 שניו לאמדים להקת השבוע: 30STM
אלבום השבוע:---- קליפ השבוע: של וונילה סקיי לאמברלה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית-סאות'פארק. סרט-ילדות רעות, 8 מיל, HSM2 [מעאפן}, כל אמריקן פאי [קורע,כמו תמיד], מעודדות צמודות 4 [עם אחות של אשלי טיסדייל]. משהו שהכעיס אתכם השבוע:שמקפליי בכלל לא היו מועמדים בראש1, וחברות שלי.
משהו ששימח: בן דוד שלי הקטן, ובכלל המשפחה. ושקונים לי MP4 ואולי את ה-DVD של GH משהו שעיצב: שדני וטל לא התנשקו בפיק של בוט! ציטוט השבוע: השבוע יש במיוחד המון ציטוטים כחולים ^^ ~ילד מהכיתה שלי נכנס לכיתה עם סנדוויץ'~ המחנך:אה, אדון רפול אתה מוכן לצאת ולגמור בחוץ? הילד: טוב, אבל אני צריך שענבר תבוא. והמחנך לא מבין, וכל הכיתה נשפכת, חוץ ממני. >< ~ידיד שלי קנה בקפיטריה~ אני:יש לך סוכרייה על מקל? הוא:כן, אפילו שתיים אני:אז תביא לי אחד ~הוא מוריד את המכנסיים, ואני עד שהבנתי למה הוא התכוון~ אני:עזוב,כבר לא בא לי. ~בשיעור תנ"ך~ חברה שלי שותה מים. המורה: דורון, תפסיקי למצות את הבקבוק. ילד מפגר: היא מתרגלת את מה שהיא עתשה עליי אתמול. >< יש לנו כיתה של סוטים. מתנגן בראש / בפלייליסט: רוקסטאר של ניקלבק. תמונת השבוע: אם תפוזבל ייתן לי להעלות.. שבוע טוב לכולן -תודה, גמלך

N e r d y

New member
../images/Emo29.gifBut I gotta find out how it feels"../images/Emo29.gif

I want to know if love is wild girl I want to know if love is real..."
שיר השבוע של מקפליי:
born to run
שיר השבוע לא של מקפליי:
וואי יש פול אז בלהקות כזה> boys like girls paramore busted sod erreway
להקת השבוע:
^^
אלבום השבוע:
riot הלאבום של בויז לייק גירלז, אין לי מושג איך קוראים לו מק- וונדי, מושיין באסטד- פרזנט, טיקט, ובאסטד (טחחחח זה כזה דפוק שקוראים לו ככהXD)
קליפ השבוע:
וון איימם גון של סימפל
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
למי יש זמן לטלויזיה?! טחחחח אבל בכל זאת- טופ מודל :] פאאאאק מפגרים איך העיפו את מייגן1!.!?!?! היא הכי יפה שם בערך בתוך כל הגן חיות האלה! בעעע והשאירו את ג'יידה?!?! וואטדהפאק!? פגים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
וואי עדיף שאני לא אתחיל היה חרא שבוע (חוץ מהקטע של היומולדת והכל XD)
משהו ששימח: יום ראשוןשני- יומולדת
, ואתמול החברים עשו לי הפתעה ליומולדת היה הכי כייף בארץ! אוווו ולחברים שלי יש להקה, אז הם הפתיעו אותי וניגנו לי i wanna hold you איזה נושיים! והם יצאו מזה מודים, הם אשכרה נכנסו לפורום וריגלו אחרי כדי לבדוק איזה שיר אני הכי אוהבת! והם אשכרה ישבו ושמעו שירים של מקפלי (שתבינו כל היום הם יורדים עליי שאני שומעת מקפליי), והוציאו את הליריקס והאקורדים והכל, איזה חמודיםם
זה היה ממש מדהים !
משהו שעיצב: וואי אחד השבועות המוזרים, מצד אחד היה לי הכי כייף בעולם ביומולדת, מצד שני בעעע הדבר הכי חרא בעולם שיכל לקרות, קרה
ציטוט השבוע: ווואי יש מלא מאתמול, אבל הייתי במצב קפית (חחחח כן שיר עם ק') הכי גדול בחיים שלי בערך, אז אני לא זוכרת כמעט כלוםXDD אבל תסתכלו בציטוטים של שיר מהפיק של שרוקי, היא גנבה לי הכל! אויי אבל יש לי אחד חחחחחח מג'ורג'יה ניקולסון( שגם זה בתכלס בזכות שרוקי חחחח שרוקי בלעדייך לא הייתי צוחקת
XDDDDD) >> ~היא מצאה את הפינצטה להוריד לעצמה גבות~ (מדלגת קצת בלה בלה בלה) אלוהים כמה שכואב למרוט. אני מוכרחה לנוח קצת. איזה כאב! זה גורם לעין שלי לדמוע בטירוף. אני לא יכולה לסבול את זה הצלחתי לעקור רק חמש עשרה שערות והעינים שלי התנפחו לי פי 2 מהגודל הטבעי שלהן. פיצחתי את הבעיה. אני אקח את סכין הגילוח של אבא. יותר חד ממה שחשבתי. ירדו לי המון שיערות במכה. אצטרך לאזן בגבה השניה. אוף. זה דווקא נראה בסדר אני חושבת, אבל אני נראת מופתעת לאללה בעין אחת. עכשיו צריך לאז בגבה השניה. כשאמא ראתה אותי היא כמעט הפילה את ליבי מהידיים. המילים המדויקות שלה: " מה למען השם, עשית לעצמך, ילדה טיפשה?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: born to rum בחרישות מטורפוווות
תמונת השבוע:

Sharon Kez

New member
טל יא חופרת. ../images/Emo98.gif

[שתינו יודעות שזאת מחמאה! XD] אני כ"כ מסכימה איתך בקשר לטופ מודל, מה יש לדפוקים האלה?!?! את מייגן?! ולהשאיר תדראג קווין?! באתי לדקור אותם. >< למרות שהם תמיד עושים את זה, מוציאים את היפות.. בשנייה שיוציאו את ברוק אני מפסיקה לראות תתוכנית
אני פשוט חייבת להגיד, ידידים שלך מדהימים. זה ממש מתוק מה שהם עשו בשבילך חח נשמע שהיה לך אחלה יום <: מצטערת בקשר למה שקרה לך ... זה מבאס.. =\

N e r d y

New member
חחחחחח הכי חופרתXD

יאוו כן בעונה הקודמת שהם העיפו את מולי סו! כאילו מה הבעיות שלהם?! היא היתה יצור כל כך מדהים, וברוק מממש יפה, יש לה קצת יופי רגיל, אבל אין שם אפאחת אחרת נורמאלית ככה שהיא הכי יפה:] הם באמת מדהימים:] ותודה..
3>

sweet shir

New member
קפית!! ווט ווט! ../images/Emo6.gif

למה שרוקי, אבל?!
היא התחילה לקרוא ג'ורג'יה בזכותי, ככה שבעקיפין בזכותי את קוראת את זה! ג'ורג'יה לשלטון.
חיחי עשית לי חשק לקרוא שוב. זה ישאר בתור חשק כי ישלי מלא דברים אחרים לקרוא.

N e r d y

New member
יאוו איזה קפית XD

שרוקי כי אממממ נו אני לא זוכרת אני סנילית, ואין לי כוח לבדוק בהיסטורי, בטח סתיו זוכרת חחחחחחח ג'וג'יה שליטה, חחחח באמת? טוב זה לא מפתיע XD

Yu vi

New member
חחחחח איזה חברים חמודים!../images/Emo6.gifLOL../images/Emo85.gif

אומגד סימפל פלאן הוציאו קליפ לוואן איים גון?!
איך, מתי, ולמה אני לא יודעת על זה..? *-* התמונה. >
<

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבוקר טוב!

קליפ מושי
אומנם לא מושקע, אבל מוי
פייר הכוסי

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאה.אה.אה. וגם.

כן, חרא חרא חרא חרא חרא שבוע חוץ מהיומולדת D: כבר שכחת את ההפתעה שאנחנו עשינו לך?

N e r d y

New member
אבל את לא מושית ../images/Emo11.gif

סתאם
חחחחחחח נכון, יובל סיפרה לי שהיא גם שאלה אותך ואמרת לה 3AM אבל שהוא עושה לי עצוב
חרא שבוע בהחלט
ההפתעה שלכם (שאני הפכתי אותה להפתעה כי יצאתי דפוקת על
) הייתה מושית!! ממש נהנתי באמת! וזה היה כזה מגניב שהיינו בכזה 3 מכוניות, ממש התלהבתי מהרעיון :] האאאאא עוד שבוע גם לך!! יאוו איזה כייף לך!
טוב חפרתי (מפתיע הא
)

N e r d y

New member
../images/Emo29.gifBut I gotta find out how it feels../images/Emo29.gif

I want to know if love is wild girl I want to know if love is real..."
שיר השבוע של מקפליי:
born to run
שיר השבוע לא של מקפליי:
וואי יש פול אז בלהקות כזה> boys like girls paramore busted sod erreway
להקת השבוע:
^^
אלבום השבוע:
riot הלאבום של בויז לייק גירלז, אין לי מושג איך קוראים לו מק- וונדי, מושיין באסטד- פרזנט, טיקט, ובאסטד (טחחחח זה כזה דפוק שקוראים לו ככהXD)
קליפ השבוע:
וון איימם גון של סימפל
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
למי יש זמן לטלויזיה?! טחחחח אבל בכל זאת- טופ מודל :] פאאאאק מפגרים איך העיפו את מייגן1!.!?!?! היא הכי יפה שם בערך בתוך כל הגן חיות האלה! בעעע והשאירו את ג'יידה?!?! וואטדהפאק!? פגים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
וואי עדיף שאני לא אתחיל היה חרא שבוע (חוץ מהקטע של היומולדת והכל XD)
משהו ששימח: יום ראשוןשני- יומולדת
, ואתמול החברים עשו לי הפתעה ליומולדת היה הכי כייף בארץ! אוווו ולחברים שלי יש להקה, אז הם הפתיעו אותי וניגנו לי i wanna hold you איזה נושיים! והם יצאו מזה מודים, הם אשכרה נכנסו לפורום וריגלו אחרי כדי לבדוק איזה שיר אני הכי אוהבת! והם אשכרה ישבו ושמעו שירים של מקפלי (שתבינו כל היום הם יורדים עליי שאני שומעת מקפליי), והוציאו את הליריקס והאקורדים והכל, איזה חמודיםם
זה היה ממש מדהים !
משהו שעיצב: וואי אחד השבועות המוזרים, מצד אחד היה לי הכי כייף בעולם ביומולדת, מצד שני בעעע הדבר הכי חרא בעולם שיכל לקרות, קרה
ציטוט השבוע: ווואי יש מלא מאתמול, אבל הייתי במצב קפית (חחחח כן שיר עם ק') הכי גדול בחיים שלי בערך, אז אני לא זוכרת כמעט כלוםXDD אבל תסתכלו בציטוטים של שיר מהפיק של שרוקי, היא גנבה לי הכל! אויי אבל יש לי אחד חחחחחח מג'ורג'יה ניקולסון( שגם זה בתכלס בזכות שרוקי חחחח שרוקי בלעדייך לא הייתי צוחקת
XDDDDD) >> ~היא מצאה את הפינצטה להוריד לעצמה גבות~ (מדלגת קצת בלה בלה בלה) אלוהים כמה שכואב למרוט. אני מוכרחה לנוח קצת. איזה כאב! זה גורם לעין שלי לדמוע בטירוף. אני לא יכולה לסבול את זה הצלחתי לעקור רק חמש עשרה שערות והעינים שלי התנפחו לי פי 2 מהגודל הטבעי שלהן. פיצחתי את הבעיה. אני אקח את סכין הגילוח של אבא. יותר חד ממה שחשבתי. ירדו לי המון שיערות במכה. אצטרך לאזן בגבה השניה. אוף. זה דווקא נראה בסדר אני חושבת, אבל אני נראת מופתעת לאללה בעין אחת. עכשיו צריך לאז בגבה השניה. כשאמא ראתה אותי היא כמעט הפילה את ליבי מהידיים. המילים המדויקות שלה: " מה למען השם, עשית לעצמך, ילדה טיפשה?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: born to rum בחרישות מטורפוווות
תמונת השבוע:

N e r d y

New member
תפוז יקר,

אתה חתיכת חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוכל בתחת!!!@!@!#!#!@#@!!##!@#!!#!#!#! הללואי ותמות. מצטערת על ההתפרצויות שלי:]

sweet shir

New member
הייייייייייייייייייייייי, לא אומרים בתור קללה

"אוכל בתחת"!!!!!!!!!! אני מצפה להתנצלות!!!!!! באופן מידיייייי!

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ת'אמת צודקת, מודה, לא הייתי בסדר
זה נאמר בלהט הרגע. חחחחחחחחחחחחחחחח אבל רציני זה לא רללה אז נחליף ל- *טוב לא חשוב, זה לא ראוי* XDDDDDDDDDDD

למעלה