../images/Emo205.gifמקוויקנד בהשראת הטיול..
בצופים שחזרתי ממנו היום.. קצת רקע:טיול פתיחת קורס הדרכה, שלומדים להיות מדריכים*יאיי אס~מוחאת כפיים~* איפשהו בדרום ליד הקור בדימונה, ישנים על הרצפה באוהלים, 2 מעלות בלילה.. שיר השבוע של מקפליי:ill be ok(ראו ציטוטים) שיר השבוע לא של מקפליי:נמנמ איןX___X כאילו הרגילים, אבל אין חדשים.. להקת השבוע:מק ובגדול
אלבום השבוע:נונ קליפ השבוע:הקליפ בתקשורת..? תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:נונ משהו שהכעיס אתכם השבוע:שישנתי רק שעתיים הלילה משהו ששימח:הטיול! לא יכל היה להיות כיף יותר..וגם שסופסוף התחלתי לכתוב פיק!! משהו שעיצב:החתול המת שראיתי ברחוב בבצפר אתמול.. ציטוט השבוע:כמובן ציטוטים מהטיול.. לא יודעת כמה מצחיק זה יהיה פה אבל אני מקווה שזה יעבוד גם בכתב.. *היה ממש צפוף באוהל ולא היה מקום בכלל* נדב:"יופי, עכשיו אני צריך לישון פה כמו איזה כוסברה" *בהתחלה כ"כ לא היה מקום באוהלים, שאני וחברותיי ישנו בחוץ(לפחות ניסינו)* אור:"יופי, עכשיו גם אין לנו איפה לישון, אנחנו הומלסיות..לאלא רגע, אנחנו טנטלסיות!"(מהמילה TENT) שינינו את המילים של ILL BE OK וזה מה שיצא: when everything is going wrong and we have no place to sleep and your only friends are sleeping in the tent then just drink cola and blue cookies and everything will be fine *לא זוכרת תהמשך* when youre down, and cold and you got no place to sleep, when youre down and cold along the way oh just tell yourself ill be ok! הסבר קצר:קולה ועוגיות כחולות זה האוכל שתכננו לאכול בלילה.. יש מאחורי זה סיפור ארוך אין לי כח.. *ארץעיר בדרך* מקצוע בק':קונה מכוניות לפירוק! מאכל:קניידלעך! מתנגן בראש / בפלייליסט:ILL BE OK תמונת השבוע:נמ.. אין ספציפית O____O