מקוויקאנד

AlmA XP

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo209.gifלהלה מקוויקאנד../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: DWMU Umbrella BCB ועוד כל מיני
שיר השבוע לא של מקפליי: All Time Low - Coffee Shop Soundtrack All TIme Low - Come One Come All
All Time Low - Dear Maria
All Time Low – Lullabies Fall Out Boys - Dance, Dance Paramore - Misery Business
להקת השבוע: מקפליי וחברים D-:
אלבום השבוע: MITO
קליפ השבוע: לא יודעת...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות השבעים, ו... מדריך ההשרדות של נד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אנשים בעיקר
משהו ששימח מחר אני נוסעת למקס ברנר בהרצליה עם בנות דודות שלי
משהו שעיצב: אני טמבל  קיבלתי ציון ממש גרועה בבוחן במטמתיקה. והיו םהיה לי בוחן בשל"ח
ציטוט השבוע: נמ... אני וקרן מדברות על האוגרים [המשעממים] של אח שלי קרן: פעם היו לי אוגרים סיאמים אני: את מתכוונת סיבירים? קרן: לא, סיאמיים, הם היו מוסלמים לאחר יום: שיעור מדעים אני מספרת לחברות שלי על השיחה תמר: כן בטח! מוסלמים היו קמים כל יום מתפללים לישו! מיכל: את מתכוונת מוחמד? XD אני: והיו שם שלושה ערסים שהלכו מאחוריי והפחידו אותי עם קולות ומוזיקה מפחידה! מיכל: מזרחית? אני: היה כתוב שבנות מזל דגים יגמרו או כרופאות או כאמניות או כחשפניות. ~אחר כך~ אני: את יודעת שונסה הג'נס עשתה תצלומים בעירום? תומו: אולי היא מזל דגים שיעור של"ח המורה מספרת לנו על בריאת העולם: אלוהים יושב לו על ענן כמו דובון איכפת לי, ובורא את העולם. *מחיאת כפיים טיפשית* ליוויתנים! *מחיאת כפיים* סוסוני ים! *מחיאת כפיים* היפופוטמים! אני: למה היא אמרה את כל החיות המוזרות קודם? יעל: את יודעת מה אומרים, קודם כל המשפחה
מתנגן בראש / בפלייליסט: 'בית פוסטר לחברים דמיוניים' שאח שלי רואה בטלוויזיה XD
תמונת השבוע: הכובע החדש שלי
ואני
שבוע טוב לכולן

butbut

New member
את יודעת מה אומרים, קודם כל המשפחה

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אהבתי.

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחח XD../images/Emo85.gif

שיעור של"ח המורה מספרת לנו על בריאת העולם: אלוהים יושב לו על ענן כמו דובון איכפת לי, ובורא את העולם. *מחיאת כפיים טיפשית* ליוויתנים! *מחיאת כפיים* סוסוני ים! *מחיאת כפיים* היפופוטמים! אני: למה היא אמרה את כל החיות המוזרות קודם? יעל: את יודעת מה אומרים, קודם כל המשפחה

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח הציטוט האחרון!!!../images/Emo6.gif

ממש נקרעתי. XDD וגם 'הם הפחידו אותי עם מוזיקה מפחידה!!!' - 'מזרחית?' XDDDD אגב, את אחת היפות. ממממשש מתוקה כזאת. [בת כמה את?]

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifXDDD הציטוטים. תמונה כלכך חמודה ../images/Emo9.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDD הציטוטים..

D: ואת ממש ממש חמודה.
שנות ה-70
יהיי עוד מעט עונה חדשה =] חדל התלהבות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אומגד הציטוטים קרעו אותי
במיוחד ההוא עם ונסה ובשיעור שלחXDDDDDDD

sweet shir

New member
להלהלהלה סופשבוע מקסים! :)

שיר השבוע של מקפליי: Little Joanna Bubble Wrap שיר השבוע לא של מקפליי: מה שהלב בחר - קובי אפללו ~אל תרדו עליייייי
~ Rockstar - Nickelback Wannabe - Spice Girls מכיר אותו - יוני בלוך נפוליאון - יוני בלוך אוכלת מהצד - השוונג של הפיתה להקת השבוע: מקפליי. אלבום השבוע: מושן. קליפ השבוע: -- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טופ מודל ובובות, אין סרט. ^^ משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים. משהו ששימח: היה אחלה במחוייבות אישיתD: וקיבלתי 94 בלשון ו-100 בהיסטוריה. משהו שעיצב: בוחןן במתמטיקה. ><" ציטוט השבוע: ממש יבש השבוע, הייתי די מנותקת מהעולם ^^ דיבורים על ארוחת היומולדת שאנחנו מארגנות לחברה: קמי: "אבל מה, אני אלך עד אליה לבד?" אני: "לא, עם נסטיה..." קמי: "אה." ~כעבור דקה אחת. על השעון, אחת.~ קמי: "רגע, מה, אני אלך עד אליה לבד?" אני (בטון זועם): "נסטיה!!!" קמי: "אה... נכון." מתוך פיקה המושי מושלם של סתיויD: אין לה שם, אז בינתיים אני קוראת לה 'מפגרת', מהסיבה הפשוטה שהיא ממש מפגרת. שמיכל ראתה בפעם הראשונה היא רצה לעברה וצעקה, "חתולי! חתולי!" ומפגרת פשוט ברחה ממנה ורצה לתוך הדלת. מעניין מתי 'צער בעלי חיים' יבואו לקחת אותה עם צו מהמשטרה. אני מתכוונת למיכל. -- "טום, מה לעזאזל אתה קורא?" בהיתי בטום שנראה מזועזע מהספר. "יש לך בספר הזה... בנות ערומות, אני לא מבין מילה, אבל דאמ! זה פורנו גרוע!" טום השיב בזעזוע. "טום, אין לי פורנו, תראה לי את הספר הזה..." טום הושיט לי את הספר. חהחהחהחהחה פורנו עלאק. "טום, זה 'צאי מזה', זה על גיל ההתבגרות!" חהחהחהחהחה פורנו חהחהחהחהחה. "על איזה גיל התבגרות זה? של קופים קווקזים?" "טום, כנראה שלערבים יש גיל התבגרות שונה משלנו." דאגי אמר וצחק מהבדיחה של עצמו. -- "דניאל, את יודעת שפעם ניסתי לשחק כדור-רגל מקצועי?" דני שאל. "לא ידעתי, למה לא המשכת?" "שברתי לאיזה שחקן את הרגל." הוא אמר והסתכל לכיוון השני. "מה עשית?" אני לא הולכת לוותר, אני אדע מה הוא עשה בסוף. "הוא רץ אל הכדור וניסה לבעוט בי, אז תפסתי לו את הרגל." "ו...?" "הוא נפל." -- "אדום!! אדום!! הוא נגע בכדור עם הידיים!" דאגי צעק והשתולל. רק אני והבנים צחקנו. "מה אתם צוחקים? השופט מכור!" דאגי איבד את שפיותו מרגע לרגע. "דאגי?" הארי קרא. "מה?!" דאגי צעק על הארי. "זה השוער." הארי הוסיף והתחיל לצחוק שוב. -- אני ודאגי לא ידענו באיזה צד לבחור, אז פשוט מחאנו כפיים כל הזמן, גם שלא היה גול. "תראה, דאגי, השופט מרים את היד!" מחאנו כפיים. "תראי, דניאל, הוא פספס את השער!" עוד כפיים. "תראה, דאגי, השחקן מרים את החולצה!!" ברגע הזה אני ודאגי מחאנו כפיים כל כך הרבה, עד שלא הרגשתי את הידיים שלי. ב-"בובות", מויש (333>) מספר לעלמה (אשתו) שהוא בוגד בה עם גבר אחר, הרצלון3>~ עלמה: "רגע אחד, מי למעלה ומי למטה? זכותי לדעת!" דובר על תמונה של הארי~ שיר D: says: הוא נראה כזה סקסיייי! אורטל says: כן ! וזה רק שהוא מדבר ! תחשבי שהוא עושה דברים אחרים XDD שיר D: says:
שיר D: says: גאאאאאאאאד. ~חרמנות~ שיר D: says: תראי מה עשית לי עכשיו!!! שיר D: says: הארי עם שוקולד זה השילוב המנצח, ללא כל ספק. שיר D: says: לאכול פונדו שוקולד של מקס ברנר מהארי. אורטל says: XDDD
שיר D: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אורטל says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתוך פארודיה על החראפילוג של ה"פ 7:
"AS IF YOU WERE A VIRGIN WHEN YOU MARRIED HARRY," Hermione hollered, decking Ginny and wrestling her to the ground. "REMEMBER NEVILLE? AT THE YULE BALL?" "Neville? Does she mean Professor Longbottom?" Albus-Severus asked his father. Harry nodded. "No wonder Mum wanted us to give our love to him." Harry pulled his youngest son aside. "Albus-Severus, you are named after the two greatest headmasters at Hogwarts. I gave my love to both of them repeatedly." -- Draco nodded curtly and gestured toward the two people beside him. "This is my son Scorpius and my wife Goyle." Ginny and Hermione stopped wrestling and looked over at Draco in horror. Standing next to him was Goyle, wearing red lipstick, high heels and a body-hugging, floral-print tube dress. Scorpius look absolutely mortified. -- "Don't worry, Harry. Ron likes ass, too," she said. "He keeps telling me ‘Oops, wrong hole’ is a kinky Wizard Sex game, but it’s not listed in Hogwarts: A History under Ministry-approved mating practices." -- “Did my parents die madly in love with each other?” he asked. “Actually, your father told me that marrying your mum was a grave mista—“ Hermione smacked Harry. “Of course they died in love each other,” she insisted. “It’s not like Remus knocked Tonks up and was forced to have a shot-gun wedding, right, Harry?” “Oh… of course… right,” Harry lied.​
~הייתי רעבה, אז פתחתי את דלת המקרר בחיפוש אחר מזון
~ אני: "אבא, תגיד, השמנתי?" הוא: "אולי קצת..." ~סוגרת את המקרר והולכת לחדר לעשות 100 כפיפות בטן.~ אני: "ליאן, את אוכלת חתולים! תהפכי את זה לאנגלית..." למוגבלים שביניכם (שכוללים את כל החברות שליXD)-> "איטינג פוסי"-> לסבית.
התווכחתי עם חברה שלי על דרך כתיבה באנגלית, ובסוף גיליתי שהיא זאת שצדקה. שירD: says: טוב, צדקת. יצאתי סתומה. לא נוראXD שירD: says: נו, מה את רוצה?! שאני שומעת מקפליי מרבית חיי ברור שאני אדפק! XD Eileen says: חחחחחחחחחחחחח השכלת לפחותXD שירD: says: (מסננת בליבי: הלוואי.) שירD: says: ~שאני אדפק~ Eileen says: XDDD שירD: says: ~במיוחד אם זה בידי מקפליי~ שירD: says: XDDD Eileen says: XDDDDD שיחקנו בשיעור חברה משחק 'אמת או שקר' שמישהו מספר 2 סיפורים, אמת ושקר, והכיתה צריכה לגלות מה האמת. ילד אחד: "הסיפור הראשון הוא שדפקו את חבר שלי בתחת, והסיפור השני הוא שנולדתי עם ביצה אחת." עכשיו, הסיפור הראשון הוא הנכון. XDD המחנך לא נתן לו להסביר איך ולמה. חח באסה! ציטוט מתוך ראש אחד על הסרט ה-5 של הארי פוטר (אגב, הם ממש הדרדרו. :/): "ראינו איך הארי הופך לנער מרדן ואפל, שמקים עם חבריו להוגוורטס את מסדר עוף החול - קבוצת פריקים חסרי המשמעת שעושים את מה שבא להם." המורה לפיזיקה אחרי שהכיתה התפרעה: "תפסיקו להתנהג כמו בית זונות!"
הלכתי עם נסטיה ברחוב והתחלתי לדבר במבטא כזה של "דוווווווד" ו"מאאאאאן!", עשיתי את עצמי אימו מיוסר; "דוד, וואו, איים לייק סו דיפ אנד אמושינל! איי קריי מייסלף טו סליפ אוורי נייט קאז מיי לייף אר סווווו הארד! איי לייק איט וון איט ריינז קאז ד'ן ד'ה ריין דיסקייזס מיי טירז! איי וורט אה סונג ביקאז איים ג'סט סו דיפ אנד אימושנלללל. איים דפרסד. 'בייבי, איי וונט יו. ביייייייבי. באט יו דונט וונט מי. ביייייייבי. ביייייייבי. איי ניד יור לאבינג. בייייייבי. איים סו דיפ, בייבי! איי וונט טו בי אין יור דיפ. ביייייבי. לט אס בי וואן. בייבי.'" בקיצור, התחרפנתי לגמרי, ואז אני קולטת ילדה מהשכבה שלי עוברת לידינו ומסתכלת עליי. פדיחות. ><" מתנגן בראש / בפלייליסט: Emotionless - GC וואי, שיר כזה יפה.
Surfer Babe - McFly תמונת השבוע: אקראי. P:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח חכי חכי, אני אעלה את התמונה שדני

חרמן בה אש. ~מחפשת אותה~ חיחי פעם כתבתי לה פרשון. אין לי כוח לחפש אותו. XD זה היה משהו כזה; דאגי: *מנצל כל הזדמנות לגעת בהארי* הארי: דאגייי, סטופ איט! ~מגחך~ ווייט 'טיל ווי גט הום! דני: *לגמרי טורנד און* להלהלה הייתי מה זה כאפהXD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

הם כאלה חמודיזים. D: וכאפות. דני הזה XD PUDD, זה כלכך נועד לקרות. *-*

sweet shir

New member
אשכרה, המתח המיני שלהם הורג אותי! XD

עד כדי כך שבשיא הרצינות, אם אני אראה אותם אני אצעק להם: "ג'אסט פאקינג סנוג אולרדי!!!!"

למעלה