מקוויקאנד

Yu vi

New member
XDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

שירD: says: נו, מה את רוצה?! שאני שומעת מקפליי מרבית חיי ברור שאני אדפק! XD Eileen says: חחחחחחחחחחחחח השכלת לפחותXD שירD: says: (מסננת בליבי: הלוואי.) שירD: says: ~שאני אדפק~ Eileen says: XDDD שירD: says: ~במיוחד אם זה בידי מקפליי~ שירD: says: XDDD Eileen says: XDDDDD שיחקנו בשיעור חברה משחק 'אמת או שקר' שמישהו מספר 2 סיפורים, אמת ושקר, והכיתה צריכה לגלות מה האמת. ילד אחד: "הסיפור הראשון הוא שדפקו את חבר שלי בתחת, והסיפור השני הוא שנולדתי עם ביצה אחת." עכשיו, הסיפור הראשון הוא הנכון. XDD הכל מצחיק, אבל שניי אלה במיוחד ^^
~! ולגביי התמונה השניה ששמת [
. חהחה איך דני מסתכל ונראה מקנא
] ישלך מושג איך קוראים לסירטון..? >< אני מחפשת אותו כבר שנים! >.<

sweet shir

New member
חחחחחחחחח אכן.

יאאא אני הופכת בנות לסלאשריות!! אני מפיצה את תורת הסלאש בקרב העולםם#$#$ XDDD יש תמונה משם שדני נראה לגמרי turned on חחחחחחחחחחחחחחח הוא נוגע באיבריו והכלXD

Yu vi

New member
חחחחחחח אני רוצה לראות אותה!! *-*../images/Emo85.gif

חחחחחחחח אני אוהבת סלאש.
נראלי שבגללך.
XDDDDDDDDD כי את הדבקת את בריל [את הדבקת אותה?
] והיא אותי. אז אם את הדבקת אותה אז זה בגללך. חחחחחחחחחחחחחחח הסתבך לי. XD טוב נו נראלי שהבנת. XD

sweet shir

New member
ברור שאני הדבקתי את אריאלP:

הבנתי, אני מאוד חכמה. לא. XD הייתי מעלה לך את התמונה, אבל אני במחשב של חברה שלי. שאני אגיע הביתה אני אעלה לך. :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo2.gif

כאפה שומעת לי קובי אפללו.
הציטוטים קורעיםXDDDDDDDDD כתמיד במיוחד האימו המיוסר
איים סייייק >:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאבל אני אמרתי שזה מצחיק

אז זה מצחיק, ברור? סתםסתם קפרותאלייך איי מיס יו לא דיברנו מלא זמן >:

פאקינג 100 בהיסטוריה?! ../images/Emo34.gif

חחחחחחח לזה את קוראת יבש?! 'פגרת כמה ציטוטים
חחחחח הציטוט עם ליאןXD ושלך ברחובXDDD ~ פאד
~ והתמונה השנייה- ס'חמודדדים
נמ, אני מתגעגעת.
333333>

sweet shir

New member
כה, לדעתי מגיע לי 95 או משהו חח וואטאבר.

חחחחחחחחחחחחח לדעתי זה יבש. XDDD
אני אחזור היום באיזה 2-3-4, יומולדת לקמי:) ~עכשיו אני שם חחחח אנחנו מארגנות וזהP:~ אזזז אם תיהיי על המחשב נוכל לדברD: 3333>

just orr

New member
חחחח XDDDDDD

אהבתי את הציטוטים XDDD קמי: "אבל מה, אני אלך עד אליה לבד?" אני: "לא, עם נסטיה..." קמי: "אה." ~כעבור דקה אחת. על השעון, אחת.~ קמי: "רגע, מה, אני אלך עד אליה לבד?" אני (בטון זועם): "נסטיה!!!" קמי: "אה... נכון." חחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDD ואהבתי גם את הציטוטים מהפיק של סתיו, הוא נשמע ממש מצחיק

purple floyd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תעשי לי כבר את פדירגו. או שצריך לקנות אותו?
יוווו השיר הרג אותי XDDD פאד
|מזלריר||מת|

למעלה