חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק אין לי כלום, אני לא מחוברת לעולם XDD יו
גנבת לי את כל הציטוטים, היחידים שהיו לי, מהפיק של שרוקי (חעחע הפכתי את זה לשרוקי זה יותר נחמדXDD) בכל מקרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל שיש את המקוויקנד שיצחיק אותי
יבש כולם צוחקים, ושאני חושבת שזה קורע אפחד לא מגיב?! XDDD שאלתי את חברות שלי, הן אמרו לי שיש לנו חוש הומור מיוחד. אחת טענה שיש לנו חוש הומור מפגר. פוטייטו, פוטאטו.
וחברות שלי פשוט אמרו שאנחנו חבורה של סתומות XD אבל למי אכפת?! גם לדעתי יש לנו חוש הומור מיוחד:] חחחחח שרוקי היה שרוקה פעם (כינוי לסתיו שהומצא בעקבות אממממ ת'אמת אני כבר לא זוכרתXDDD לא שזה היה כל כך מזמן כולה לפני איזה שבוע XDDD) 333>
אני הייתי בצופי אש [שזה מכבי אש אבל הם לא קוראים לנו ככה כי אנחנו לא מתכוונים להמשיך להיות שם אחרי שהמחויבות נגמרת]. מזל שהיו שם ידידים שרשמו לנו כמה שעות שרצינו וסיימנו די מהר.
את שמה פה ספויילרים בשבילי ! לאלאלא תפסיקי ! הרסת ><" עלאק יבש ><" ממש מדבר ... הייתי צריכה מים באמצע .. LOLLLLLLLLLLL כלכך לא ! מטורללת עם קבלות XDDDDDDDDDDDD ייאי אני במקוויקנד שלך XDD ומה אמרנו על האנגלית ? כןכן אני חלק מהקבוצע של הטיפשות שלא יודעות לקרוא באנגלית ! טוב נו אבל רק לקרוא ! (ולכתוב ...) חהחה כאפות XDD קובי אפללו ... סתם אני
Why can't we say what we're thinking of שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי: שבוע קיטצי שכזה חחחחח בעיקר: הרבה פראמור Death Cab For Cutie - Transatlanticism Leona Lewis - Homeless One Night Only - Just For Tonight Matt Corby- Here I am The Get Up Kids - Like a man possessed Leon Jackson - When You Believe Girls Aloud - Call The Shots Avril Lavigne - Innocence להקת השבוע:פראמור אלבום השבוע:ריוט של פראמור קליפ השבוע:לא היה משהו מיוחד תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:השרדות-לא משהו..דיי התאכזבתי משהו שהכעיס אתכם השבוע:שומדבר מעניין משהו ששימח:כנל משהו שעיצב:כנל ציטוט השבוע:משהו שהקצין שלנו אמר לנו השבוע "אם אין אני לי מי יחמיא לי
" חחח חמוד.. מתנגן בראש / בפלייליסט:Saosin-Voices תמונת השבוע:נפנק את עינייכן עם וויליאם מוסלי (פיטר מנרניה) תודו שלא זיהיתן