מקוויקאנד

sweet shir

New member
לקנות אותו?! מה זה, השוק השחור? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח גיליתי שיש לי אייקון במסן של |מת|. חהחחהחהחחהחה. XDDD

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ובטח שבשוק השחור! איפה עוד אפשר להשיג פדריגו? D:

sweet shir

New member
המממ, ב.... קמבודיה!!!!

ככה יהיה לנו פדריגו קמבודי קטן, ונוכל גם לחוש אותה אנג'לינה ג'ולי.

N e r d y

New member
~כאפה~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק אין לי כלום, אני לא מחוברת לעולם XDD יו
גנבת לי את כל הציטוטים, היחידים שהיו לי, מהפיק של שרוקי (חעחע הפכתי את זה לשרוקי זה יותר נחמדXDD) בכל מקרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל שיש את המקוויקנד שיצחיק אותי
333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח למה תמיד שאני חושבת שזה

יבש כולם צוחקים, ושאני חושבת שזה קורע אפחד לא מגיב?! XDDD שאלתי את חברות שלי, הן אמרו לי שיש לנו חוש הומור מיוחד. אחת טענה שיש לנו חוש הומור מפגר. פוטייטו, פוטאטו.
שריקו? למה שריקו? חח לא הבנתי.
חמודההההD:
333333333>

N e r d y

New member
כי את כאפה XDDDD

וחברות שלי פשוט אמרו שאנחנו חבורה של סתומות XD אבל למי אכפת?! גם לדעתי יש לנו חוש הומור מיוחד:] חחחחח שרוקי היה שרוקה פעם (כינוי לסתיו שהומצא בעקבות אממממ ת'אמת אני כבר לא זוכרתXDDD לא שזה היה כל כך מזמן כולה לפני איזה שבוע XDDD) 333>

N e r d y

New member
חחחחחחחחח נכוןXD

הייתי ממש מסטולה, מהפיק שלך נראלי (חחחח איך אני מדברת על זה כאילו זה היה לפני כמה שנים, זה היה כולה לפני שבוע בערךXDDD)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ותודה שבידרת אותי ><"

זה די ברור שאלו הציטוטים שעשו את העבודה, רייט? D: מחוייבות אישית ^^ מעביר בי נוסטלגיות, איפה את מתנדבת?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח יור וולקם? ../images/Emo6.gif

שעת סיפור לילדים בגילאי 4-6.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח וואי בספרייה..? ^^

אני הייתי בצופי אש [שזה מכבי אש אבל הם לא קוראים לנו ככה כי אנחנו לא מתכוונים להמשיך להיות שם אחרי שהמחויבות נגמרת]. מזל שהיו שם ידידים שרשמו לנו כמה שעות שרצינו וסיימנו די מהר.
אבל זה עדיין היה סיוט.
אניווי, אמ שיהיה בהצלחה?

sweet shir

New member
נופ, במועדון כזה שיש שם מלא חוגים לאוכלוסייה

היותר ענייה. אבל זה שטויות, כי הולכים לשם מלא ילדים שיש להורים שלהם מספיק כסף חח
תודה:)

Charley XD

New member
שיר ! לא מה את עושה !!??!

את שמה פה ספויילרים בשבילי ! לאלאלא תפסיקי ! הרסת ><" עלאק יבש ><" ממש מדבר ... הייתי צריכה מים באמצע .. LOLLLLLLLLLLL כלכך לא ! מטורללת עם קבלות XDDDDDDDDDDDD ייאי אני במקוויקנד שלך XDD ומה אמרנו על האנגלית ? כןכן אני חלק מהקבוצע של הטיפשות שלא יודעות לקרוא באנגלית ! טוב נו אבל רק לקרוא ! (ולכתוב ...) חהחה כאפות XDD קובי אפללו ... סתם אני
אותך

sweet shir

New member
חחחח ספויילרים למה? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראת את ה"פ 7? כי אם לא אין טעם לתרגם. P: D:
333333333333>

Bleed for Me

New member
We speak in different voices

Why can't we say what we're thinking of שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי: שבוע קיטצי שכזה חחחחח בעיקר: הרבה פראמור Death Cab For Cutie - Transatlanticism Leona Lewis - Homeless One Night Only - Just For Tonight Matt Corby- Here I am The Get Up Kids - Like a man possessed Leon Jackson - When You Believe Girls Aloud - Call The Shots Avril Lavigne - Innocence להקת השבוע:פראמור אלבום השבוע:ריוט של פראמור קליפ השבוע:לא היה משהו מיוחד תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:השרדות-לא משהו..דיי התאכזבתי משהו שהכעיס אתכם השבוע:שומדבר מעניין משהו ששימח:כנל משהו שעיצב:כנל ציטוט השבוע:משהו שהקצין שלנו אמר לנו השבוע "אם אין אני לי מי יחמיא לי
" חחח חמוד.. מתנגן בראש / בפלייליסט:Saosin-Voices תמונת השבוע:נפנק את עינייכן עם וויליאם מוסלי (פיטר מנרניה) תודו שלא זיהיתן

למעלה