חחחחחחחחחחחחחחחח אתם שכבה של נדפקים!!

כל פעם מחדש דוחים וכאלה... אנחנו יצאנו בלי יותר מידי דיבור פשוט אמרו צאו.. :p

kogi6

New member
אבל זה לא טיול..

זה מסע :) חח איזה פלצני אמרתי את זה.. אממ באמת זה לא כמו אותו טיול זה כל כך שונה כל כך כיף מלא חוויות ומשמעויות.. אתה מבין כל כך הרבה דברים פתאום.. תראה כמה אנשים פה כתבו את זה..

תאמין לי שזה ממש ממש לא כמו טיול בית ספר רגיל

אם תרצה נדבר על זה בבית ספר..

אם לא הייתי יוצא לזה לא הייתי מדבר על זה ככה.

:) וכן, יצאתי לזה. אנחנו השכבה היחידה שיצאה לזה מהבית ספר.. :p

kogi6

New member
מגניב..

אצלנו השכבה מעלינו יצאה.. ובגלל שהם היו ממש טוביםהחליטו לתת גם לנו.. וגם אנחנו היינו ממש מעולים והחליטו לתת לשכבה מתחתינו.. אבל בגלל השביתה הם נדפקו אז הם לא יוצאים :) חחח.. אבל הבנתי שזה מסע שלא קורה כל שנה בבצפר.. כאילו הוא עובר בין הבתי ספר בגלל זה רק שכבה אחת או שתיים יוצאות לזה..

זה מה שקרה אצלינו...

אנחנו הראשונים שיצאנו, ואז אמרו שהיה ממש טוב עם השכבה שלנו אז יתנו גם לשכבה מתחתינו וינסו לעשות את זה משהו יחסית קבוע. ואז הגיעו העיצומים, ואחריהם השביתות ואז השכבה מתחתינו נדפקת כל פעם מחדש..

kogi6

New member
לנו רצו לעשות השנה משהו כמו בראשית 2 חח

אבל זה כבר לא יצא לפועל בגלל השביתה.. אז עושים לנו טיול 4 ימים לרמת הגולן :) בקיצור אני ממליץ לכל אחד לצאת למסע מבראשית..

kogi6

New member
חח אתה שם לב שזה דיאלוג בין שנינו??

אגב נדב! ב28 לפברואר הבגרות שלי בתאטרון! אמרת שתבוא.. תשריין :)..

ואיי נכון! אמממ

שלנו אמור להיות בשבוע הראשון של פברואר, יעני מה-3 עד לא יודע מתי כרגע.. אבל תבוא גם..

kogi6

New member
סבבה..

אני מקווה שזה לא יצא לי על הטיול השנתי או משהו.. וגם שזה לא יגמר מאוחר שאני יספיק לחזור.. אחרי הכל אני גר בחור במדבר:)..

היית מתה..

לנסוע מאשדוד לאילת ב10 דקות... או שדיברת על ערד??? אבל היא גם רחוקה ממצפה רמון לוקח איזה 50 דקות....

A Man 14

New member
ואצלנו פשוט אמרו

"יוצאים!", לשביתה של חודשיים, שביטלה לנו את הגדנ"ע והמסע

גם השכבה שלנו יצאה למסע ישראלי!

לגבי המסע- זה באמת היה הדבר הכי טוב בשכבה מהנקודה שהיה המסע הזה השכבה שלנו ממש התגבשה נוצרו חברויות חדשות והתחזקו ישנות אבל תמיד כמו בכול מקום גם נותקו חלק מהקשרים! אבל תמיד יגידו מסע ישראלי בשכבה זה יעלה חיוך ענק ומלא צחוקים..זה עדיף מכלום! ולהפך אני חושבת שהמסע באמת תרם לקטע החברתי של השכבה אבל עם הכול, מטרת המסע היא לא רק גיבוש וכיף אלא גם שהנוער יתחיל לשנות ופה הייתה הבעיה במסע.. אז באמת במשך השבוע המדהים כולם היו בהיי שאנחנו חוזרים לבנימינה זכרון והאזור ומתחילים לשנות.נגמר המסע חזרנו ושום דבר לא קרה כי זה לא היה המשכי.כאילו היה תהליך אבל לא באמת-לפני המסע היו לנו 2 פעולות, במשך המסע היו לנו 2 פעולות ביום ואחרי המסע הייתה פעולה 1 וזהו פה נגמר התהליך. נשאר רק הכיף של המסע! אז לגבי המסע הישראלי זה כיף וזה באמת טיול שנתי טוב אבל לא באמת אפשרי למימוש הרעיון הכולל שלו... לגבי טיולים שנתיים בכללי- טיול שנתי זה טוב לפי דעתי זה מוציא את כולם מהלימודים ומהחפירות לבאמת כיף והנאה וזה גם משהו שמאוד חשוב..וכאילו מה עדיף? לשבת וללמוד את ה4 ימים האלה או לצאת לטיול שיכול רק לתרום או באמת להשאיר את המצב השכבתי כמו שהיה לפני הטיול.. קיצר 9/3/2008 אילת :) אמן!

למעלה