העונה הרביעית מהשבוע הבא!

swirrrly

New member
טוב נו, גמני ../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

מזל? תאומים מידת נעליים: 39 איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית גיל? 16 כמה אחים? 2
יש חבר? כן ממה את הכי פוחדת? שעמום וכאב צבעת פעם את השיער? גוונים יש פירסינג? אין קעקועים? אין את אוהבת את כתב יד שלך? לא במיוחד יש לך הרגלים רעים? כן
את יודעת לשיר? לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן התאהבת פעם? לא התאהבת בידיד? קצת עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הסרט הכי דפוק שראית? מולאן רוז'
וידויים של מוח מסוכן
סתם בעצם היה פעם אחת בערוץ 4 סרט "אימה" ממש דפוק על נמלים רצחניות פאק >_< זה היה כל כך מצחיק שהאנשים ברחו מהנמלים כזה שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כמעט
דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת חיה בטעות? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא ממש התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא היית כל הלילה על המחשב? כן

swirrrly

New member
../images/Emo128.gifשאלה של פתיים ../images/Emo118.gif

אל תקחי אישי המפ פשוט יש פה משהו גדול יותר שאת מפספסת

L U Z I A

New member
היי היי היי...../images/Emo15.gif

מה יש לך נגד מולין רוז'? הא? הא? יש לך עסק איתי
סתם
אבל למה גרוע?
מדהים יותר טוב

ניקולי17

New member
עונה------

מזל?מאזניים מידת נעליים:39 איזה שפות את מדברת?עברית אנגלית ורוסית גיל?17 כמה אחים?1 יש חבר?לא
ממה את הכי פוחדת? בעלי חיים זוחלים מעופפים ועוקצים עם יותר מידי רגליים בקיצר-גוקים
צבעת פעם את השיער? יפ
יש פירסינג?יפ קעקועים?נופ את אוהבת את כתב יד שלך?כן הוא בסדר יש לך הרגלים רעים?ברור, יש מישו שאין לו? את יודעת לשיר?ממש לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?כן
התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד?כן עשית פעם סיאנס?לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן
הסרט הכי דפוק שראית?אמריקן פאי שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא נשארת ערה כל הלילה?כן מלא פעמים לא אכלת יום שלם?לא
דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת חיה בטעות?אני הורגת רק גוקים קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?חחח ממש לא רצית להיות בן המין השני? אמ כן,כשקיבלתי... התקלחת יותר מפעמיים ביום?לא התעלפת?בערך אחרי הבגרות בספורט
נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?חס וחלילה!
היית כל הלילה על המחשב? לא יותר מידי קרינה

niranat

New member
שאלון כיפי ../images/Emo3.gif

מזל? ביש
מידת נעליים: ביג-פוט
40
איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית אני לא מיוחדת
אבל אני מבינה ספרדית!
כמה אחים? דוס
2
יש חבר? לא בטוחה בזה, נדבר עוד שבועיים ככה
ממה את הכי פוחדת? דחייה... וזה לא רק דחייה מבנים, זה באופן כללי להרגיש דחויה. טראומה מגיל קטן
צבעת פעם את השיער? או-הו! פעם? אחת?
יש פירסינג? כרגע לא, אבל היו הרבה
קעקועים? תוך חודשיים גג יהיה [אוספת כסף
]
את אוהבת את כתב היד שלך? אחושרמוטה! זה הדבר היחיד שמחזיק אותי בביצפר
סתם אבל אני באמת אוהבת אותו הוא כזה.. כתב של בת
יש לך הרגלים רעים? בלי סוף
אממ למשל סיגריות
, למשל שאני בורחת ברגעים קשים, למשל שאני בזבזנית מטורפת, ולמשל ולמשל ולמשל
את יודעת לשיר? יודעת, השאלה איך
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? שונאת ממש? לא... יש דברים שאני לא מרוצה מעצמי אבל באופן כללי אני חיה עם עצמי בשלום
התאהבת פעם? אני חושבת שלא... כי היו לי דברים רציניים אבל אני מניחה שכשאני אתאהב אני אוכל להגיד כן בלי כל צל של ספק
התאהבת בידיד? אם התאהבתי זה היה בידיד
ההוא הרציני, היה הידיד הכי טוב שלי
עשית פעם סיאנס? בכיתה ז', ניסיתי אבל לא ממש הלך
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אממ לחברות טובות טובות, אבל אף פעם לא לבן. היו כאלה שאמרתי להם, אבל לאלה שאהבתי בחיים לא הייתי מסוגלת להגיד
הסרט הכי דפוק שראית? ואללה אין לי מושג
שחית בעירום? יאפ
מלא פעמים. זה כיף, תנסו!
ברחת מהבית? לא... there's no place like home
נשארת ערה כל הלילה? היי
[תסתכלו על השעה]
לא אכלת יום שלם? נסיונות עלובים לדיאטה בכיתה ו'
והייתי כמובן הילדה הכי רזה בעוללללם בערך
דיברת בטלפון כל הלילה?
אני לא חובבת גדולה של טלפון
הרגת חיה בטעות? בכוונה
זוחלים קטנים
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
לא חובבת גדולה גם של פלאפון
אז... לא
רצית להיות בן המין השני? במשך הרבה הרבה זמן... ואני עדיין חושבת שעדיף להיות בן, פשוט מסתפקת בלהיות בת
ראיתם, אני מסתפרת במועט
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן, זה קורה לי פה ושם
התעלפת? לא... אבל אני מתה שזה יקרה לי כבר!!!
נשברה לך שן? יש לי שיני ברזל
קיבלת נכשל בתעודה? לצערי כן
אבל רוב הנכשלים שיש לי [ויש לי הרבה] זה בגלל היעדרויות
היית כל הלילה על המחשב? אממ בערך, בשילוב עם טלוויזיה

purple rain2

New member
מזל ביש ../images/Emo6.gif

חחחח בהתחלה כשרשמת "דוס" חשבתי שאח שלך דוס או משהו
2. בקשר לחבר- יש משהו שאת רוצה לספר לנו?
[ספרי בכל מקרה
] 3. את עושה קעקוע?!?!
איפה ואיזה?
[ההורים מרשים?
זה לא מגיל 18?!
] 4. וואו טלי את ממש בובה פראית, שוחה בעירום, מעשנת, עושה קעקועים, פירסינגים, מקבלת נכשלים... מה יהיה הסוף איתך?

niranat

New member
את חטטנית ../images/Emo178.gif../images/Emo132.gif

2. סתם, אני עוד לא סגורה אם אנחנו חברים... זה רציני אבל אני לא בטוחה אם אני בכלל מעוניינת בזה... לא יודעת נו אני מתוסבכת
3. אני עושה ביד, כזה מהכתף - כמעט עד המרפק, אממ זה לא משהו מוגדר... זה כל מיני טרבלים [צורות בלי משמעות] ובאמצע יש כוכבים וכל מיני דרעק כאלה
וזה הכל על גוונים של תכלת... זה מדהים
אי אפשר להסביר את זה וזה נשמע עקום אחושרמוטה אבל זה מדהים! וזה גם די עדין, אפילו שזה גדול זה לא גס כזה... זה עם הרבה אוויר, הקעקוע הוא לא רצוף על הכל. ובקשר להורים - מעל גיל 16 לא צריך אישור הורים, אבל בכל מקרה יש לי אישור
לפני בערך שנה הלכתי עם אמא שלי לעשות קעקוע אבל איכשהו ברגע האחרון התחרטתי, כבר כשהיינו במקום אחרי שציירו לי ת'סקיצה [וזה לא כי הסקיצה הייתה מכוערת
] 4. אני לא כזאת פרועה
לשחות בעירום זה פשוט כיף
לעשן? זה חרטה אבל זה מעסיק, קעקועים? זה מדהייייים
מגיל 12 אני חולמת, מממ פירסינגים - מה רע? סתם חורים קטנים וטיפשיים בכל מיני מקומות שלא קשורים לכלום, שבתוכם תקועות חתיכות ברזל
ונכשלים זה לא כי אני מטומטמת
זה בגלל שהסתבכתי בביצפר והיה לי רע והתייאשתי פשוט ולא הגעתי לביצפר. אבל באמת שהציונים שלי סבבה לגמרי

r u r u

New member
היי, אני די חדשה פה מבחינת רשימת

הודעות .. תמיד הסתכלתי בהודעות של אחרים ואף פעם לא היה לי כוח לענות.... אבל היום אני מלאה אנרגיה, אז הנה: מזל: אריה
מידת נעליים: 38/39 שפות: עברית, אנגלית וחצי צרפתית (עדיין לומדת).. גיל: 15 אחיות: 2 (אחת 18 והשנייה 10) חבר: לא :( ממנה אני הכי פוחדת: נמלים (בעע!) צבעת פעם את השיער: לא.. פירסינג: באוזנים נחשב?
קעקועים: לא.. את אוהבת את כתב היד שלך: לפעמים... הרגלים רעים: לא שאני יודעת.. את יודעת לשיר: לא! חח.. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך: לא.. התאהבת פעם: לא..
התאהבת בידיד: לא.. עשית פעם סיאנס: לא, אבל תמיד רציתי... אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לחברה טובה שלי (ולמשפחה..) הסרט הכי דפוק שראיתי: יש מלא! שחית בעירום: חחח.. לא.. ברחת מהבית: לא נשארת ערה כל הלילה: ברור.. לא אכלת יום שלם: יום כיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה: לא.. הרגת חיה בטעות: לא... קיבלת חשבון פלא של יום מ-500: לא, למזלי, אחר כך אמא שלי הייתי הורגת אותי! רצית להיום בן המין השני: לא... התקלחת יותר מפעמיים ביום: כן.. התעלפת: לא.. נשברה לך שן: כן.. קיבלת נכשל בתעודה: לא.. היית כל הלילה על המחשב: כן... זהו... (איזה משעממת אני..
)

למעלה