העונה הרביעית מהשבוע הבא!

r u r u

New member
טנקס...

סתם חיפשתי סמיילי שהכי דומה לאריה... (לא כל כך הצלחתי,הא?...)

Sahar 11

New member
עונה

מזל? טלה מידת נעליים: 8\37 איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית. ערבית אולי מילה פרשתי מהמקצוע
גיל? 16 כמה אחים?2 יש חבר?
ממה את הכי פוחדת?ממוות וכרישים
ראיתי תכנית עליהם שלשום, בואו נגיד ככה אחרי התכנית גם אם ישלמו לי אני לא אצלול צבעת פעם את השיער? ממש לא... רק גוונים פעם עשיתי יש פירסינג?
קעקועים?
את אוהבת את כתב יד שלך? לא אוהבת ולא שונאת יש לך הרגלים רעים?אממ לא חושבת את יודעת לשיר? נופ האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? הרבה התאהבת פעם? יאפ התאהבת בידיד?
עשית פעם סיאנס? לא, לא מאמינה בזה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ הסרט הכי דפוק שראית? הרבה אבל הכי זה 'הכפר' בזבוז של שעתיים מהחיים שלי. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת חיה בטעות? אף פעם לא נגעתי בחיה אז להרוג? חח קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? יאפ רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? יאפ התעלפת?
נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה? יאפ, פעם אחת היית כל הלילה על המחשב?

Sahar 11

New member
זה היה אמור להיות סרט אימה

אין שם שחקן מוכר בכלל... הנכשל בפיזיקה (
) שנה שעברה (כיתה י') מחצית ראשונה
אבל אבל זה לא אשמתי זה המורה
היה משעמם בשיעורים אז ציירתי לי
חח

תוורי ../images/Emo9.gif

מזל: בתולה. [אהמ יומולדת ביום שלישי] מידת נעליים: 38. איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית, מבינה ספרדית וקצת ערבית. גיל? 14 ביום שלישי
כמה אחים? שניים. יש חבר? לא. ממה את הכי פוחדת? להיות דחוייה אני חושבת. אה, וגם מהמנסרים מטקסס. צבעת פעם את השיער? לא את כולו, רק גוונים. יש פירסינג? לא. אבל יש 4 עגילים באוזן. קעקועים? האמת שכרגע יש לי חינה של ורד שחור על הרגל
קעקוע אמיתי... מקווה שעוד שנתיים-שלוש.
את אוהבת את כתב יד שלך? אני אוהבת אותו, כי אין לאף אחד כתב כמו שלי. למרות שאמא שלי לא מבינה איך המורים בבצפר מבינים את הכתב שלי. [פעם אחת הגשתי עבודה בג"ג והמורה החזירה לי אותה כשלייד ה-100 היה רשום - תשתדלי בפעם הבאה כתב נורמלי
]
יש לך הרגלים רעים? לשים רגליים על השולחן כל הזמן ובכל מקום. וגם תמיד לדחות דברים, ולא לוותר אפילו כשאני יודעת שאין לי סיכוי. אה, וגם ביישנות. את יודעת לשיר? לא התחום שלי. נקסט. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן. מה...לפרט? התאהבת פעם? רק פעם אחת? התאהבת בידיד? אמממ...כן. אבל אני בדרך כלל מתאהבת כשאני מכירה מישהו חדש. אני לא מסוגלת להתאהב פתאום בידיד שלי שאני מכירה כל החיים. עשית פעם סיאנס? לא. ואני גם לא כ"כ רוצה. אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא בדיוק ככה...אבל כן. הסרט הכי דפוק שראית? פרויקט המכשפה מבלייר
שחית בעירום? כשהייתי פיצית ברחת מהבית? לא, אני במילא רוב היום לא בבית. נשארת ערה כל הלילה? ברור, הרבה פעמים. לא אכלת יום שלם? ביום כיפור... דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת חיה בטעות? נמלים וכאלו
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא בינתיים. רצית להיות בן המין השני? לא, איייףףף התקלחת יותר מפעמיים ביום? אני בספק. התעלפת? לא. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? אף פעם לא
היית כל הלילה על המחשב? מחשב וטלוויזיה...

י5דה רעה

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מזל?בתולה מידת נעליים:37/38 איזה שפות את מדברת?רוסית,עברית-הכי טוב ואחר כך אני גם יודעת פחות או יותר אנגלית וספרדית גיל?בספטמבר תהיה לי בת מצווה... כמה אחים?0 יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת?חרקים,ג'וקים וכל החרא הזה...ואני גם פעם פחדתי מהמוות... צבעת פעם את השיער?לא... יש פירסינג?לא....רציתי לעשות בפופיק אבל הסתפקתי בשלוש חורים באוזניים.. קעקועים?אין את אוהבת את כתב יד שלך?כן.. יש לך הרגלים רעים?כן-לקרוא על סמים... את יודעת לשיר?כן...בטקס הסיום גם שרתי.. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?זה שאני לא יותר גבוהה... התאהבת פעם?נראה לי... התאהבת בידיד?כן... עשית פעם סיאנס?מה זה? אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הסרט הכי דפוק שראית?איזה סרט ישראלי אתמול.. שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא נשארת ערה כל הלילה?כמעט...נשארתי ככה עד 3... לא אכלת יום שלם?לא... דיברת בטלפון כל הלילה?לא... הרגת חיה בטעות?אמממ...נראה לי שפעם דרכתי על נמלה-זה נחשב? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?נראה לי שקיבלתי 600... רצית להיות בן המין השני?לא...WTF? התקלחת יותר מפעמיים ביום?לא....פעם ביום זה הנורמה שלי.. התעלפת?לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא היית כל הלילה על המחשב?הכי הרבה זה עד 1 בלילה..

purple rain2

New member
את לא רוצה לדעת מה זה סיאנס../images/Emo153.gif

סתם, זה מן טקס מאגי כזה שמעלים "לתחיה" נשמות של מתים.. creepy
וכמה בספטמבר?

../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif יאללה גמאני!!

מזל? מאזניים מידת נעליים: 38 איזה שפות את מדברת? עיברית, אנגלית גיל?15 כמה אחים? 2 יש חבר?
ממה את הכי פוחדת? להיתבגר צבעת פעם את השיער?
יש פירסינג? כן קעקועים?
את אוהבת את כתב יד שלך? לאא!! יש לך הרגלים רעים? המון את יודעת לשיר? לא! ירשתי את זה מאימא שלי
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? יש המון דברים שאני לא אוהבת התאהבת פעם? חשבתי שכן התאהבת בידיד?
עשית פעם סיאנס?
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הסרט הכי דפוק שראית? יורוטריפ שחית בעירום?
ברחת מהבית?
אבל רציתי נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?
חצי לילה נחשב? הרגת חיה בטעות? נמלים קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת?
נשברה לך שן?
(מזללל) קיבלת נכשל בתעודה? כן היית כל הלילה על המחשב?

LadyVampire

New member
יורוטריפ ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

סרט ש-ו-ל-ט
scotty doesn't know

למעלה