העונה הרביעית מהשבוע הבא!

../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif אה!!

אני איבדתי תה הכרה.... זה נחשב? כאלו לא היתעלפתי...אבל איבדתי תה הכרה

LadyVampire

New member
../images/Emo26.gif

מזל?לא מאמינה
מידת נעליים:38 איזה שפות את מדברת?עברית, רוסית, אנגלית גיל?15 כמה אחים?1 יש חבר?עד לפני שבוע
ממה את הכי פוחדת?פחד וכאב צבעת פעם את השיער?
יש פירסינג?לא... קעקועים?גם לא את אוהבת את כתב יד שלך?אה... לא שונאת
יש לך הרגלים רעים?כמו לכולנו... את יודעת לשיר?אני חושבת שכן
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?כמו כל בנאדם נורמלי התאהבת פעם?לא התאהבת בידיד?לא עשית פעם סיאנס?לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הסרט הכי דפוק שראית?"אכזריות בלתי נסבלת", באמת בלתי נסבל שחית בעירום?לא
ברחת מהבית?לרדת למטה לרבע שעה נקרא לברוח מהבית
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת חיה בטעות?נמלה זה חיה
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
וגאה בזה
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
התעלפת?
נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה?
היית כל הלילה על המחשב? אתמול
זייהו

LadyVampire

New member
בעעע

התעלפתי פעם אחת 3 פעמים ביום
עשיתי ניתוח כזה קטן (כי היה לי ציפורן חודרנית
) אז התעלפתי 3 פעמים
זה היה מצחיק
ועוד פעם התעלפתי בקופת חולים כי לא אכלתי יומיים כי הייתי חולה
תמיד התעלפתי אצל רופאים או בקופת חולים

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מזל? מאזניים
מידת נעליים: 39/40 איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית וקצת ספרדית גיל? עוד חודש בדיוק 18
כמה אחים? 3 יש חבר?
ממה את הכי פוחדת? מחלות, מוות ו...דגים
צבעת פעם את השיער? רק גוונים יש פירסינג? היו קעקועים? מקווה לעשות תוך שנה את אוהבת את כתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? כן
את יודעת לשיר? לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? הייתי רוצה להיות קצת יותר גבוהה התאהבת פעם? לא התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הסרט הכי דפוק שראית? מגרש השדים שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת חיה בטעות? יווו אפשר להגיד שאני רוצחת בע"ח. הרגתי המוווון דגים, צבים וזוחלים קטנים. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לאאא רצית להיות בן המין השני? לעיתים.. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן
התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? נכשל אחד אולי לפני יובלות היית כל הלילה על המחשב? כן

niranat

New member
../images/Emo12.gif רוצחת בדם קר! ../images/Emo123.gif

חחח איך הגעת לרצוח דגים, צבעים וזוחלים קטנים?

בתנאי שלא תסגירי אותי לרשויות ../images/Emo6.gif

סתם, היה לי 2 צבים כשהייתי קטנה, לא בו זמנית. היה לי צב אחד ויום אחד החלטתי לקחת אותו לטיול בגינה ופתאום הגיח חתול וטרף אותו
ייללתי להוריי עד שקנו לי עוד צב ויום אחד התעצלתי ולא האכלתי אותו כמו שצריך ובסוף אחותי מצאה אותו ללא רוח חיים
ודגים, זה קרה השנה שהוריי היו בחו"ל אבא חובב מושבע של דגים ומגדל אותם באקווריום וביקש ממני להאכיל אותם מחוסר ברירה ובמהלך, הלכתי לישון אצל אחי ל3 ימים ונזכרתי ששכחתי לכבות את שעון מעורר וטלוויזיות וכמה מכשירי חשמל וביקשתי מהשכן לגשת לארון החשמל ולכבות את החשמל בבית ולא חשבתי על זה שזה יהרוג את הדגים כי הם נושמים דרך מה שמו שיש באקווריום וחזרתי הביתה והיה זה מחזה אימים.... והבית הסריח כהוגן ושכניי נאלצו להוציא את הדגים המתים כי אני בחיים לא יכולה לגעת בדגים ועוד איך כשהם מתים. מתוך 19 שהיו, מתו 15
חח סוריי על השגיאות

גלתו

New member
ממש בא בטוב

וואי איזה כיף
מזל? טלה מידת נעליים: 39-40 איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית (שוטף מאוד), טיפה ערבית (בקרוב אני אדע בצורה שוטפת גם) ולקלל בגרמנית
גיל? 18 כמה אחים? 2, אח בן 15 ואחות בת 9 יש חבר? לא, היה ואולי יהיה שוב בקרוב ממה את הכי פוחדת? מוות של מישהו קרוב, וזיקנה צבעת פעם את השיער? כן, קצת גוונים וכאלה יש פירסינג? נופ קעקועים? בקרוב יהיה את אוהבת את כתב יד שלך? מאוד יש לך הרגלים רעים? אמממ לא הרבה, סתם שריטות כאלה שלי
את יודעת לשיר? חח תלוי לדעת מי...
אבל לא, ממש לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? הנטייה שלי להיות כפייתית - אבל אני לא שונאת את זה - זאת אני ואני שלמה עם זה התאהבת פעם? בהחלט התאהבת בידיד? לצערי עשית פעם סיאנס? כן, מעפן קצת אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לחלוטין הסרט הכי דפוק שראית? נו היה משהו לפני כמה ימים... אממ... "הבית החכם"! סרט גרוע כל כך... וגם "מר וגברת סמית'" היה ממש גרוע - פשוט שעתיים של הצגת היופי של בראד ואנג'לינה, קצת נוטה לכיוון סרט פורנו. שזה לא רע (היופי, לא הפורנו), אבל הגזמנו קצת. שחית בעירום? יאפ ברחת מהבית? היו תוכניות אבל הן לא התבצעו נשארת ערה כל הלילה? כמובן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה, אבל חלק גדול ממנו הרגת חיה בטעות? חח כן, זה סיפור קצת עצוב... נסעתי עם ידיד שלי אליי הביתה ואני נהגתי. פתאום (!) מאמצע שום מקום, פשוט עפה לי יונה לפגוש. היא פשוט נכנסה בפגוש!! וכמובן שהיא מתה, היה "בום" יחסית רציני
אבל זה היה ממש מצחיק בכל מקרה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לפעמים, כשראיתי כמה נוראיות בנות יכולות להיות התקלחת יותר מפעמיים ביום? כמובן התעלפת? לא, תמיד רציתי - זה נשמע נורא מגניב נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? קרוב, אבל לא היית כל הלילה על המחשב? לא כולו, אבל ממש המון שעות ממנו

yaeli1993

New member
עונה ../images/Emo27.gif ../images/Emo62.gif

מזל? תאומים מידת נעליים: אממ.. משהו כמו 36 (אני נמוכה מאוד) איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית וקצת ספרדית גיל? 12 וחצי כמה אחים? 2 אחיות יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? אני לא משתפת בפחדים צבעת פעם את השיער? לא אבל אני רוצה יש פירסינג? לא קעקועים? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? הרבה את יודעת לשיר? תשמעו ותגידו האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן, הרבה דברים ואחד מהם הוא הגובה שלי התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הסרט הכי דפוק שראית? אמממ... אלכס חולה אהבה
שחית בעירום? לא! ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא שאני זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת חיה בטעות? ג'וקים נחשב?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא, הכי גבוה שלי לא עולה על יותר מ100 רצית להיות בן המין השני?לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא היית כל הלילה על המחשב? לא את מי זה מעניין בכלל?

למעלה