העונה הרביעית מהשבוע הבא!

L U Z I A

New member
ממש בא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

מזל? אריה
מידת נעליים: 36-7-8
איזה שפות את מדברת? אנגלית, עברית, ערבית (בקטנה)
גיל? 12
כמה אחים? 2 גדולים
יש חבר? לא
ממה את הכי פוחדת? מהפחד
צבעת פעם את השיער? לא
בלונדיני טבעי
יש פירסינג? מהצהריים
קעקועים? כמעט
את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים
יש לך הרגלים רעים? אולי
את יודעת לשיר? קצת
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? את העור שלי
ואת הברכיים
התאהבת פעם? חיובי
התאהבת בידיד? אה-הא
עשית פעם סיאנס? לא
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח
הסרט הכי דפוק שראית? לא עולה לי
שחית בעירום? עוד לא
ברחת מהבית? למה לי?
נשארת ערה כל הלילה? עד 10 בבוקר
לא אכלת יום שלם? לא
דיברת בטלפון כל הלילה? ננממ.. לא
הרגת חיה בטעות? בטעות, בכוונה.. הכל
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? עוד לא
רצית להיות בן המין השני? בנות שליטה
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן, יוצא לי לפעמים
התעלפת? לא
נשברה לך שן? כן
קיבלת נכשל בתעודה? אין בבצפר נכשל
היית כל הלילה על המחשב? קצת מחשב, קצת טלווזיה... שילוב
זהו?
טוב זהו

JULI4561

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאא עונה חחחח!!!

מזל
גדי שליטההההההה מידת נעליים
38/39 איזה שפות את מדברת
עברית,אנגלית וספרדית גיל
13.7 כמה אחים
2 יש חבר
לא.. ממה את הכי פוחדת
מכלבים חחחחחח .... צבעת פעם את השיער
בטח!! יש פירסינג
רוצה אבל אין
קעקועים
לא .. את אוהבת את כתב יד שלך
מסתדרת איתו יש לך הרגלים רעים
כמו מה ?... את יודעת לשיר
כן
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך
ברור
התאהבת פעם
לא יודעת התאהבת בידיד
לא בטוחה עשית פעם סיאנס
לא .. אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת
כן הסרט הכי דפוק שראית
אמממ .. לא זוכרת את השם אבל זה היה מטומטם שחית בעירום
לא ברחת מהבית
חחח כן נשארת ערה כל הלילה
יאפ..... לא אכלת יום שלם
כן בערך דיברת בטלפון כל הלילה
לא זה מרדים אותי חחחחחחח הרגת חיה בטעות
כן .. ג'וקים נמלים זבובים קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח
יותר מ500 לא .. אבל 400 ומשהו כן רצית להיות בן המין השני
חחח כן לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום
כן באילת תמיד אני מתקלחת 5 פעמים ביום התעלפת
כן .. בבצפר חחח נשברה לך שן
לא ולא צריך שתישבר קיבלת נכשל בתעודה
לא היית כל הלילה על המחשב
לא זה מרדים

JULI4561

New member
סבתא שלי היתה אצלנו והיא עצבנה אותי

ונעלבתי ממנה בגלל משהו אז יצאתי מהבית ואיזה שלוש שעות רק חיפשו אותי ועשיתי סיבובים ומזה נעלבתי ופתאום אבא שלי מצא אותי וזה חחחח בלגן אבל זה היה ממזמן לפני איזה3 שנים בערך ..

תום כהן

מזל- מזניים מידת נעליים- 43 איזה שפות אתה מדבר- עברית גרמנית אנגלית וצרפתית גיל- 14 כמה אחים- 3 יש חבר/ה- כן ממה את/ה הכי פוחד/ת- עכבישים צבעת פעם את השיער- כן יש פירסינג- לא קעקועים- לא אין לי כח לענות על ההמשך..

niranat

New member
נבון ../images/Emo12.gif

אתה יודע גרמנית וצרפתית שוטף?
מאיפה?!

חח תודה!!../images/Emo6.gif

היי! טוב אז כן אני דובר צרפתית וגרמנית שוטף.. אני נולדתי באוסטריה וגרתי שם עד גיל 9. לאחר מכן עברתי לגור בצרפת למשך שנה ולמדתי את השפה.. אני משתדל להמשיך לדבר גרמנית וצרפתית עם ההורים..

אני חדשה פה.. ועונה..:p

מזל? בתולה.. מידת נעליים: 36-37 איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית רוסית.. ומקווה ללמוד צרפתית מהשנה..
גיל? עוד פחות מחודש 17
כמה אחים? 1 אחות.. יש חבר? לא:( ממה את הכי פוחדת? אמ...
צבעת פעם את השיער? פסים נחשב??
יש פירסינג? אה.. 2 חורים בכל אוזן ונזם באף.. (רוצה לעשות עוד).. קעקועים? הייתי רוצה..אבל אמא לא מרשה..
את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים.. יש לך הרגלים רעים?כה..אני כותבת יותר מדי נקודות במחשב.. הרגל מעצבן..
את יודעת לשיר? לא.. אבל בכל זאת שרה..חיחי האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? אמ... התאהבת פעם? לאאא התאהבת בידיד? לא התאהבות.. אבל נמשכתי עליו..
עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לאמא נחשב? הסרט הכי דפוק שראית? אמ... הרבה.. לא עולה כרגע משהו מיוחד שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כה.. הרבה פעמים... לא אכלת יום שלם? יום כיפור נחשב?
דיברת בטלפון כל הלילה? אולי כמה שעות בלילה אבל לא כל הלילה.. הרגת חיה בטעות? נמלה..ופעם דרכתי עם ג'וק... איכססס
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לצערי
רצית להיות בן המין השני? לאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כההה
התעלפת? לאא נשברה לך שן? לא שזכור לי קיבלת נכשל בתעודה? לצערי..
היית כל הלילה על המחשב? עם.. עם חברות שבאו לישון אצלי.. נחשב? אגב אני חדשה.. קוראת הרבה בפורום אבל עכשיו החלטתי להצטרף.. מקווה להשתלב ..:p

mary17

New member
זונה../images/Emo123.gif

מזל?בתולה מידת נעליים:40-41 איזה שפות את מדברת?עיברית,אנגלית, ספרדית גיל? 17 כמה אחים?1 יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת? מוות צבעת פעם את השיער?לא יש פירסינג?לא קעקועים?לא את אוהבת את כתב יד שלך?לפעמים כן ולפעמים לא יש לך הרגלים רעים? כן את יודעת לשיר?לא האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?כן התאהבת פעם? לא התאהבת בידיד?לא עשית פעם סיאנס?לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הסרט הכי דפוק שראית? וונילה סקי שחית בעירום?לא ברחת מהבית?כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת חיה בטעות?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא היית כל הלילה על המחשב?כן

נקודונת

New member
לענות או לא לענות../images/Emo35.gif

לענות, למה לא? תמיד יש פעם ראשונה. מזל? סרטן מידת נעליים: 40. באולסאר 41
איזה שפות את מדברת? עברית (באמת?), אנגלית (שוטפת), ערבית וכמה מילים בצרפתית. גיל? 14. כמה אחים? 0! בת יחידה! מוהא-הא-הא-הא!!! יש חבר? נופ. ממה את הכי פוחדת? המממ... מוות? (הו, אני כה עמוקה) צבעת פעם את השיער? כן! השיער שלי עכשיו צבוע! (לאדום!!!) יש פירסינג? נופ. קעקועים? נופ. את אוהבת את כתב יד שלך? לא ממש.. הוא דיי זוועתי
יש לך הרגלים רעים? אני עצלנית למדי... את יודעת לשיר? כן
וגם יפה! (לומדת פיתוח קול) האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כמעט הכל. התאהבת פעם? יאפ. התאהבת בידיד? נופ. עשית פעם סיאנס? כן... אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לכלבה שלי זה נחשב?
הסרט הכי דפוק שראית? המ.. סרט שנקרא "מספרי מזל" עם ג'ון טרבולטה וליסה קודרו. שחית בעירום? נופ. ברחת מהבית? נופ ונופ (לא ולא) נשארת ערה כל הלילה? בוודאי. לא אכלת יום שלם? כן.. לא אכלתי שבועיים שלמים (הייתי חולה מאוד) דיברת בטלפון כל הלילה? לא... הרגת חיה בטעות? נמלה זה נחשב? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? בהתחשב בכך שלא היה לי פלאפון עד לפני חודש - לא. רצית להיות בן המין השני? לא! התקלחת יותר מפעמיים ביום? אממ... נופ. לא נראה לי. התעלפת? נופ. נשברה לך שן? פעמיים. קיבלת נכשל בתעודה? יאפ
היית כל הלילה על המחשב? לא.. אני לא עד כדי כך מכורה. אגב, אני בטח לא ממש מוכרת לכם. אני לא כותבת בפורום הרבה, אני לא כותבת בפורום כמעט בכלל.. אבל אני קוראת כמעט את כל מה שקורה פה.. אז.. אמ.. היי

1תרו

New member
עונה!(מישהו מכיר אותי בכלל?../images/Emo11.gif)אני

די חדש השאלון: מזל?טלה
מידת נעליים:38 וחצי איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית(דובר אנגלית
)רוסית שוטפת ופה ושם ספרדית גיל?11 וחצי כמה אחים?2 אחת בת חצי יום
)ואחת בת 15 יש חברה?כן חצי שנה לנישואים
ממה את הכי פוחדת?האהבה
צבעת פעם את השיער?לא יש פירסינג?לא קעקועים?לא את אוהבת את כתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?לא שאני זוכר אותם כרגע את יודעת לשיר?כן...
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?לא ממש התאהבת פעם?כן התאהבת בידידה?חחח כן עשית פעם סיאנס?כן אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן
הסרט הכי דפוק שראית?טרמינל
שחית בעירום?כן שהייתי בן 3(נחשב?) ברחת מהבית?מהגן ל2 דקות עם חבר ואז ההסעה שלי מהגן תפסה אותי והחזירה אותי הביתה נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה?כמעט... הרגת חיה בטעות?ג'וק{?} קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?חחח לא אני בקושי מגיע ל200 רצית להיות בן המין השני?לא
התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן בסיני
התעלפת?כן(וזה חרא של חוויה
) נשברה לך שן?לא... קיבלת נכשל בתעודה?אני רק בסוף יסודי.. היית כל הלילה על המחשב?מלא פעמים

למעלה