יוו אתם יכולים לעזור לי?

../images/Emo28.gif יוו אתם יכולים לעזור לי?

אני ממש גרועה במתמטיקה!!! ויש לי מבחן ואני חייבת להצליח ביגלל ששנה הבאה אני לא יילך למוגברת ואני רוצה לעשות 35 יח' בגרות
למדנו על פונקציות ותחומי עלייה וירידה ותחומי שליליים וחיוביים וגםאני גרועה באזרחות ועוד מעט יש לי מבחן מפמ"ר על כל הספר ואנלא יודעת כלום!!!

35 יח' במה?

את רוצה 35 יח"ל? בבקשה, תעשי 15 במחשבים ועוד 21 זה המב"ר גם ככה, והנה לך 36 יח"ל. בכל מקרה, למה את מצפה? שנגיד: "אה הנה, את עושה ככה וככה ו-X פה ו-Y שם והנה!" ואז תקבלי 100 לפני הבונוס? כנ"ל באזרחות, קחי את הספרים ותתחילי ללמוד, The sooner the better. בהצלחה.

../images/Emo28.gif מה ? לא הבנתי כלום.

איזה רעים אבל. לא רוצים אל תעזרו לא צריך

הנה, קצת פחות בברוטליות

אני לא חושב שאת צריכה להחליט מראש כמה יחידות את עושה, ואז לנסות להתאים לכך את המקצועות.תגבירי במה שאת רוצה, או במה שאת טובה, קל וחומר אם זה שילוב של שניהם, והשמים הם הגבול.אבל באמת שאין לנו איך לעזור לך דרך הפורום וללמד אותך מתמטיקה או אזרחות.בכל מקרה, את יכולה לפנות לפורום מתמטיקה.

noname202

New member
במה בדיוק אנחנו יכולים לעזור? ../images/Emo4.gif

אנחנו לא יכולים לתת לך אף פתרון קסם, מבטיחה לך. לכי ללמוד

Nimst

New member
שלום

אנחנו לא פורום שיעורי בית, אבל אם יש לך שאלה ספציפית בטח יהיו אנשים שישמחו לעזור. מעבר לזה, טיפ כללי - קחי הרבה זמן מראש להתחיל ללמוד ותעשי כל פעם קצת. מתמטיקה זה מקצוע של תרגול. אזרחות - קחי את "להיות אזרחים בארצנו" ותשנני. זה באמת כיף, אזרחות זה מעניין.

../images/Emo45.gif אזרחות זה כיף

במיוחד כשאתה שמאלני ומתווכח עם הצד הימני בכיתה. היינו שני שמאלנים נגד כל הכיתה...

Theherod

New member
גם אצלך כל פעם שאמרתם

"יפלו פצצות על ימין ועל שמאל" או משהו בסגנון, היה את החכמולוג שצעק "עדיף על השמאל!"? אצלי זה לפחות חמישה נגד כל הכיתה. בכל מקרה, אזרחות זה בהחלט כיף, אבל למה לשנן את הספר? אני באופן קיצוני נגד מדיניות השינון. צריך להבין, אחרי שמבינים אפשר להגיע להכל. בגלל זה למשל לא הסכמתי ללמוד את הנוסחה הריבועית כנוסחה, עד שלא הסבירו לי איך הגיעו אליה

יש דברים שצריך פשוט לדעת

יש דברים שאפשר להבין. לפעמים אפשר לשנן או להבין ויותר קל לשנן. תלוי מה לומדים.

אני היחידה שלומדת בבצפר שמאלני?

טוב, נו, זה בצפר של דמוקרטי השומר הצעיר, למה אפשר לצפות? עדיין בדיונים הקול הימני נשמע יותר, אבל זה רק בגלל שהם רועשים יותר. בסך הכל רוב הכיתה תומכת בשמאל-מתון.

אני התפקחתי...

כבר לא שמלאני... הבעיה באנושות היא שבני אדם חמדנים, נותנים להם אצבע והם לוקחים את כל היד. קפיטליזם טהור נותן תפוקה יותר גדולה.

אני בעד לצאת מהשטחים

גם מרמת הגולן. אם יהיה שלום אמיתי בינינו לארצות השכנות, נוכל ללכת לטיול ברמת הגולן הסורית בקלות. כמו לעבור בין ארה"ב לבין קנדה. אבל המצב שיורים עלינו קסאמים או מתפוצצים ברחובות שלנו... אני לא סבלני כלפיו. צריך לנהוג ביד חזקה יותר. משהו כמו המסר של המשחק של אנדר... ברק נתן להם כאלה הצעות נדיבות, ההצעות הכי גבוהות שהם אי פעם קיבלו או יקבלו, והם דחו אותו.

תמיר1991

New member
מסכים עם כל מילה../images/Emo45.gif

בתיאוריה, אני שמאלני. במעשי, אני יותר לכיוון מרכז-ימין פרגמטי. למה? כי אם אין תמורה, לא נותנים, אפילו אם צריך לתת וזה נשמע טוב ויפה וצודק. אבל בכל מקרה אותי מה שמעניין יותר זה דת ומדינה וכלכלה-חברה. תמיר.

Theherod

New member
בבית הספר הקודם כולם היו שמאלנים

חוץ משניים, וגם אצלנו שמעו יותר את הקול הימני.

Nimst

New member
את לא היחידה

מכיתה א' עד ט' הייתי בבי"ס הכי שמאלני ומושלם בעולם.

למעלה