יוו אתם יכולים לעזור לי?

לא על העשירים בלבד

יש מעמד ביניים. המעמד הנמוך חי יותר טוב יחסית למעמד הנמוך בבריטניה או אוגנדה... אם אני לא טועה, אחוז המובטלים בארה"ב נמוך מבישראל למשל. פעם בניו יורק כל חודש מתו 900 איש מאלימות, שודים וכדומה... אבל זאת גם עיר של 10 מיליון אנשים... היום ג'וליאני הוריד את המספר למתחת ל 100...

קראתי פעם על מה שהוא עשה

אומרים שהוא פשוט הבריח את הפשע מחוץ לגבולות ניו-יורק, במקומות סמוכים לה. אין לי מושג עד כמה זה נכון, אבל אני בהחלט מקווה שלא..

Theherod

New member
מה הבעיה בשוק חופשי מוחלט?

אלא אם נוצר באופן טבעי מונופול, ואז הכנסת צריכה להכריז עליו כמונופול ולהציב לו גבולות (ע"ע מיקרוסופט והאיחוד האירופי), האזרח יכול רק להרוויח מזה.

תמיר1991

New member
אזרחות רולז../images/Emo99.gif

בלי להיכנס לימין ולשמאל, זה פשוט המקצוע שהכי מעניין אותי חוץ מהיסטוריה. ומתמטיקה זה בעעע. בא לי ללכת לשלוש יחידות, אני מתעב גיאומטריה. נגעל. תמיר.

Wing Chan

New member
לאאאאאאאאאא

אל תלמד אזרחות אף פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקצוע גועל נפש.
אם המורה לא היה גברגבר (באמת אחד הטובים שהיו לי) אין מצב שהוא היה מעביר אותי.

כמה קיבלת בבגרות?

והמקצוע לא גועל נפש, הוא דווקא די מעניין.. רק חבל שהוא מזכיר את היסטוריה בדרך הלימוד למבחנים. :X

Wing Chan

New member
דווקא לא, בעוד שבהיסטוריה את

צריכה ללמוד-ללמוד-ללמוד-ללמוד-לקרוא-לקרוא-לקרוא ואז לבוא לבגרות ובעצם להקיא הכול על הדפים, באזרחות זה יותר "קח את מה שחרשת ולך תדגים על קטע" או איך זה בא לידי ביטוי או חרא כזה. סרעבק זה קשה. :<

קשה?

זה החלק הקל. :< פשוט צריכים לחפש מילים שאופייניות לאותו חוק, זכות וכאלה. זה די פשוט.

תמיר1991

New member
אני אוהב את זה. אותי לפחות זה

מעניין
אגב, איך אתה אוהב [ומבין טוב] פוליטיקה אם אתה שונא אזרחות?
תמיר.

תמיר1991

New member
די מוזר, האמת../images/Emo6.gif

טוב, אני מכיר מישהו שרוצה ללמוד מדע המדינה באוניברסיטה אבל קיבל 73 בבגרות באזרחות ו- 76 בהיסטוריה...
תמיר.

למעלה