ראש עיריית רעננה מתארח

O0NoNi0O

New member
אין לי בעיה עם מזרחית פשוט חלק מהשירים הם

בסגנון כזה ואני מצטטת משיר מזרחי "נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד" כאילו מה זה פרודיה על עצמך? אני מתה על אמיר בניון כי יש לו מוזיקה מזרחית באמת מדימה אבל כמו שרוני אמרה זה באמת טיפה רדוד. לא אוהבת את זה. אהל את לא צריכה להתנצל שאת אוהבת את זה..כלומר תאהבי מזרחית יכול להיות אחלה, זה משמח, זה קליט והמנגינה יפה פשוט צריך להחבר. יש אנשים שמתחברים למטאל ואני לא כול כך יכולה לסבול צעקות חסרות משמעות כמו שיש לי ידיד שלו יכול להתחבר לשירי אהבה קיטשים כול אחד והטעם שלו.

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifלאיפההה נעלמוווו כלללללללללל

הפיקיםםםםם!?!?!!?!?!?!? עכשיו הבנתי למה הפורום יבששששששש אני דורשת פיקים!!! תענו לי-אין למישי מורה פרטית לגיטרה באזור גוש דן?
אני רוצה להתחילל לללמוווווווווווווווווווד

butbut

New member
זה לא הימים שלהם פשוט..אף פיק עוד לא נגמר

עדיין..לכול אחד נשאר עוד איזה 7-3 פרקים..

McFly rullz

New member
כן...אבל באבל ווארפ למשל-

לא שמו כמה ימים ואני מחכהה חיחיח^^ והיום צריך להיות דקמשל''א ואתמול נראלי היה ROTTF אני רוצה לקרוא ולקרואא חיחיחי^^ [אגבב שלחתי לך עוד מסרר...קיבלת?]

butbut

New member
לא?איזה מסר??!?!

אגבב עוד מעט כנראה שתורי לפרסם כאן..אחרי ה-3 שעומדים להיגמר:]. ואז יש את מיכל,ועוד מישהו,ואולי גם אני..><

McFly rullz

New member
שלחתיי לךךךך מסרררר אפילוו 2!!!

שאת צריכה לשלוח לי את הפרקקק היומיי
XDDזה כמו מנת סמים כל יום

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifשנה טובה מפורום סימפל פלאן../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo190.gif

פורום 1300 מאחל לכם שנה טובה,מהנה ומתוקה
וראיתי שיש פה כמה שאוהבים אותם,אז אתם מוזמנים בחום!!! DDDDD:

McSon of Busted

New member
עובדים עליו...

אמור לצאת שנה הבאה מתישהוD: את תדעי ממני כשזה יצא, סבבה? D: או שפשוט תבואי לפורום
פחעחע

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסימפל../images/Emo99.gif

בואו כבר לארץ ;[ מכיתה ו' אני מחכה שהם יבואו :(

kelly7i

New member
חזרתי מבייביסיטר מקודם,

אני כולי הייתי[ועדיין] שפוכה מעייפות, כמעט נרדמתי שם, שלפתעראיתי משו שחור עובר בקיר ממולי[יחסית רחוק, זה היה בית ענק, ואני בלי משקפיים.] עובר מהצד האחד לשני, לכיוון דלת שירותים. אני כולי בלחץ, "יופי, זה מה שחסר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הולכת לשם כזה על קצות האצבעות, מסתכלת לכל פינה, כאילו רוצח מתחבא שם, אני מתקרבת לאיטי, מחפשת את דבר, לראות מה פשר הדבר הרץ שקלטו עיניי! ולא מצאתי, אני חזורת לי לספה לראות טלוזייה, ואומרת לעצמי"אוקי, מה שזה לא יהיה זה נכנס לשירותים, והוא רחוק ממני" הטלוזייה בקיר שממולי, המקום שהג'וק היה בו היה שמאלה מהטלויזיה ומרוחק יותר, אני כולי מנסה לשחק סנייק להשאר עירנית, וכל שני האני מציצה לכיוון האחרון שבו היה הג'וק, לפתע אני רואה אותו עובד מהשירותים לצד השני שממנו הוא בא לראשונה! אני אומרת לעצמי שזהו, עיני לא שיקרו אותי, ואכן יש שם משו, לאט לאט התקרבתי, ביצעתי פעלולים אקרובטיים כדי לא להיות על הרצפה קרובה לג'וק, אבל לחפש לראות אותו מה זה,*לךא הצלחתי* חזרתי לספה, מעבירה לערוץ אחד שהיה בו "בית השעווה" זה סרט אימה, שפעם התחלתי לראות הפסקתי באמצע כי פחדתי חחXD אז עכשיו אני הייתי עיפה והכל ואמרתי זה יעורר אותי, אני הייתי בלי משקפים אני מכירה שוב ככה שלא ראיתי משו מצוין, אז אמרתי זה טוב, זה יבהיל אותי כדי להחזיק אותי ערה, ואולי אני לא יבהל ממש משמ כי אני בלי משקפים! חח ובאותם רגעים אמרתי לעצמי שלהבא אני צריכה להביא לבייביסיטרים ספר +משקפיים לטלויזיהXD קיצור, אני רואה, חחחחח ונראלי כל הסרט הייתי ככה
,
, היה חלק שהדביקו לה את הפה, ואני כזה פותחת את שלי כדי שהיא תצליח לפתוח אותו גם!! חח עד שקלטתי שאני עם פה פתוח וזה איזה חצי מהסרט, וידיים פוחדות.. חח וסוף סוף די ראיתי את הסרט הזה בלי להעביר באמצע, ולהבין על מה הוא!![!!!] והוא מזכיר לי את המסור=| עם כל החולניות נפש הזאת..

Lex 1

New member
../images/Emo207.gifלמעוניינות: היום משודר "בחזרה לעתיד 1"

החלק הראשון בטרילוגיית הסרטים האהובה על טום [
]. בשעה 21:45 ב-HOT Fun. מצטערת לכל אותן בנות שיש להן יס
. אניווי, האב פאן

kelly7i

New member
אני חולה=\

הטישו נעשה לחברי הטוב בימים קשים אלו, ובעע דווקא בחופש? איזה דרך טובה להעביר אותו
אני לא נהינת ממנו ועוד יש לי שיעורים בערבית, ובוקריפורט באנגלית לסיים בעע=[[ כואב לי הגרון=[ ואני מרגישה חולה, נו ההרגשה הפיכסית הזאת=\

למעלה