בזמן האחרון כולם אומרים לי שהם שונאים מזרחית! תתפלאו אבל אני כן אוהבת את המוזיקה הזאת ! היא ממש יפה לדעתי [כל אחד וטעמו שלו XD] אני אוהבת אותה ואת הזמרים ששרים אותה [ : אז .. אולי נסו גם אתם ? פעם [טפו טפו טפו] גם שנאתי את מקפליי [ טפו טפו טפו ] ועכשיו ? התאהבתי !!! חח הפואנטה היא שכדי לכם לנסות לנסות לנסות לשמוע מזרחית אל תפסלואת זה ישר .. חח לא משנה XD 3 >
רק אני לא!! זה מכליאא ת'נשמה שליי!!!זה מתעב אותה!!!זה גורם לי להרגיש מגעיל,מחוספס,ו"ע"..האות "ע"...לא יודעת יש לי בעיה עם מזרחית,אני שומעת את זה ופשוט בא לי לסגור ת'אוזניים זה לא בשבילי:]
השירים כאלה רדודיםםם לפי דעתיי עזבי פשוט לא מתחברת לזהה.... פעם אחותי היתה שומעת אבל היא הפסיקהה...=] ויש כאלה ששומעים ררוק ואחרים יגידו שזה מגעילל.. אז כל אחד ומה שהוא אוהבב.. ואני ניסיתי לשמוע ופשוטטטט השתגעתיי מזההה...XDD
המוזיקה הזאת פשוט יותר מדיי מדכאת אותי! "תשארי איתייייי אהוהוהובתייייי...איפהההה הלכתתת מחיייי" XDDD המילים פשוט..אני לא מתחברת... זה פשוט..איכ חברה שלי חולה על זה אז אני שומעת מזרחית לפעמים בהשפעתה....אבל אני ל א אוהבת בכלל בכלל בכלל!