ראש עיריית רעננה מתארח

m i c k e y 15

New member
לא נסטיה!!

אני בחיים לא אתרגלללל לפחות תרשמי בחתימה _______ לשעבר חחחח XDDD טוב הוא בכל זאת ממש יפה

OneStepCloser

New member
חחחח תודה3>

אם תבקשי ממש יפה ותתחנני אני אכתוב XD סתם לא... אני אכתוב חחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהבתי, תתחדשי../images/Emo23.gif

OneStepCloser

New member
תודהD:

התלבתי בין זה לDark Light בסוף החלטתי על זה... וכשימאס לי מזה אני אהיה דארק לייט XDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif פליז אני רוצה את הסט תמונות של...

התמונה הזאת --> כשדאגי עם כובע ממש יפה!

יעליקק

New member
סתם אם למישהו יש בעיה עם מזרחית XD

בזמן האחרון כולם אומרים לי שהם שונאים מזרחית! תתפלאו אבל אני כן אוהבת את המוזיקה הזאת ! היא ממש יפה לדעתי [כל אחד וטעמו שלו XD] אני אוהבת אותה ואת הזמרים ששרים אותה [ : אז .. אולי נסו גם אתם ? פעם [טפו טפו טפו] גם שנאתי את מקפליי [ טפו טפו טפו ] ועכשיו ? התאהבתי !!! חח הפואנטה היא שכדי לכם לנסות לנסות לנסות לשמוע מזרחית אל תפסלואת זה ישר .. חח לא משנה XD 3 >

butbut

New member
ניסיתי,אמא שלי שומעת מזרחית-אחים שלי-אבא שלי.

רק אני לא!! זה מכליאא ת'נשמה שליי!!!זה מתעב אותה!!!זה גורם לי להרגיש מגעיל,מחוספס,ו"ע"..האות "ע"...לא יודעת יש לי בעיה עם מזרחית,אני שומעת את זה ופשוט בא לי לסגור ת'אוזניים זה לא בשבילי:]

Charley XD

New member
אני כל כך איתך !!

לא אוהבת את זה ~.~ זה עושה לי לברוח מהבית נמנמ אבא שלי אבל היחיד ששומע את זה פה אז נשרוד ...

kelly7i

New member
רק ע'?!?

מה עם ה- ח' וה-ר'?!?! חח איך לא נתקע להם הגרון אני לא יודעתXD

roni poynter

New member
אני לא אוהבת את זה..

השירים כאלה רדודיםםם לפי דעתיי עזבי פשוט לא מתחברת לזהה.... פעם אחותי היתה שומעת אבל היא הפסיקהה...=] ויש כאלה ששומעים ררוק ואחרים יגידו שזה מגעילל.. אז כל אחד ומה שהוא אוהבב.. ואני ניסיתי לשמוע ופשוטטטט השתגעתיי מזההה...XDD

m i c k e y 15

New member
נמנמ אני...תמיד תיעבתי מזרחית תמיד!~!

המוזיקה הזאת פשוט יותר מדיי מדכאת אותי! "תשארי איתייייי אהוהוהובתייייי...איפהההה הלכתתת מחיייי" XDDD המילים פשוט..אני לא מתחברת... זה פשוט..איכ חברה שלי חולה על זה אז אני שומעת מזרחית לפעמים בהשפעתה....אבל אני ל א אוהבת בכלל בכלל בכלל!

למעלה