לא עונים לי... XDD תענוווו לי
M McFly rullz New member 11/9/07 #113 ../images/Emo7.gifלא עונים לי...../images/Emo10.gif XDD תענוווו לי
ש ש י ר ו ש 8 1 New member 10/9/07 #72 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
J just orr New member 11/9/07 #92 ../images/Emo99.gif אפשר לראות במשקפיים שלו את כל מה ששיש מולו!!! XDDDDDDDDDD אה ותודה על התמונות!!! לא ראיתי אף אחת מהן חחח ^^
../images/Emo99.gif אפשר לראות במשקפיים שלו את כל מה ששיש מולו!!! XDDDDDDDDDD אה ותודה על התמונות!!! לא ראיתי אף אחת מהן חחח ^^
M m i c k e y 15 New member 11/9/07 #116 OH...MY...LORD..DEAR JESUS OF GOD WHO MADE THIS AMAZING PERSON ALIVE MADE HIM SING AND STUPID I LOVE HIM SO SO SO SO SO SO MUCH SO THANK YOU LORD FOR ALL THE ABOVE !!!!!! #%@%$%$^#$%&$%^@% את זאת..לא הכרתי, אני יודעת מאיפה זה ואת כל התמונות האחרות וגם את זאת ששמת למעלה אני מכירה אבל זאת....זאת..זאתת.... תודה
OH...MY...LORD..DEAR JESUS OF GOD WHO MADE THIS AMAZING PERSON ALIVE MADE HIM SING AND STUPID I LOVE HIM SO SO SO SO SO SO MUCH SO THANK YOU LORD FOR ALL THE ABOVE !!!!!! #%@%$%$^#$%&$%^@% את זאת..לא הכרתי, אני יודעת מאיפה זה ואת כל התמונות האחרות וגם את זאת ששמת למעלה אני מכירה אבל זאת....זאת..זאתת.... תודה
K kelly7i New member 11/9/07 #139 חח אפשר לחקור לו את המסטיקXDD איך זה תמונה כבכזאת גודל? איכות, חח זה אל נותן להעלות קבצים גדולים
L Lex 1 New member 11/9/07 #109 ../images/Emo12.gifהכיצד שני דברים אלו יכולים להיות בבנאדם 1? טחחחחחח
B butbut New member 10/9/07 #65 יש עוד תמונות,אבל בגללשאני בטוחה שהרוב ראו את כול התמונות מהסט הזה,אז לא נראה לי שאני צריכה להעלות את כול ה-50 ומשהו תמונות^^
יש עוד תמונות,אבל בגללשאני בטוחה שהרוב ראו את כול התמונות מהסט הזה,אז לא נראה לי שאני צריכה להעלות את כול ה-50 ומשהו תמונות^^
R rox love BSM New member 10/9/07 #79 גם אני לא ראיתי אותם... אולי יש לך קישור במקום להעלות את כל התמונות?
B butbut New member 10/9/07 #80 אני צריכה לחפש,כי יש לי ת'תמונות על המחשב.. אבל אם יהיה קישור אני יביא,אין לי כוח להעלות הכולל:]
T tiky2 New member 11/9/07 #146 ../images/Emo2.gif וואי, תראו את ...הנעליים של הארי!!! זוועות!!! של כולם כ"כ מצוחצחות וחדשות, ושלו מטונפות...
../images/Emo2.gif וואי, תראו את ...הנעליים של הארי!!! זוועות!!! של כולם כ"כ מצוחצחות וחדשות, ושלו מטונפות...
R roni poynter New member 10/9/07 #81 עזרה\שאלה..!!!=] למישי יש את הגירסה האקוסטית של דני ודאגי לשיר Transylvania אני לא מצליחה להוריד את זהה!! ומה שנשאר לי זה ביוטיוב אבל זה לא שווה!! אז למי שיש שתשלח לייי=] --תודה--
עזרה\שאלה..!!!=] למישי יש את הגירסה האקוסטית של דני ודאגי לשיר Transylvania אני לא מצליחה להוריד את זהה!! ומה שנשאר לי זה ביוטיוב אבל זה לא שווה!! אז למי שיש שתשלח לייי=] --תודה--