ראש עיריית רעננה מתארח

עורקי התחבורה בעיר

שלום, עורקי התחבורה בעיקר באזור המזרחי (צומת רעננה צפון) ובאזור התעשיה בלתי נסבלים בשעות העומס. בנוסף גם חניה אין שצריך להגיע לשם ועם מצב התחבורה הזה צריך להשתדל שלא, כולל לא בתשלום בחניון העירוני. שפונים לעיריה באמצעות האינטרנט בנושא אפילו לא טורחים לבדוק או להחזיר תשובה. מתי הנושא הזה ישתפר? והאם שיפוץ צומת רעננה צפון שלא יפתור את מה שקורה בתוך אזור התעשיה, יגרום רק לעוד סבל מבחינת פקקים ועיכובים עד דצמבר 2009 שהוא יסתיים? שנה טובה

מחלף רעננה צפון נמצא בביצוע

ובנייתו צפויה להסתיים במהלך 2009. המחלף יביא הקלה לתנועה בצומת רעננה צפון. אשר לחניה - אנא קראי תשובתי בנוגע למינהלת.

גרימלוק

New member
פרוייקט דירות לאנשי הייטק

שלום לכבוד ראש העיר, לא מעט חברות הייטק בעשור האחרון מיקמו עצמן ברעננה. למרות מצוקת הפקקים והחניה באזור התעשיה רעננה היא עיר יפה ומטופחת. מדוע לא למנוע את היוממות שלהם וגם להפחית מן הפקקים על ידי יצירת פרוייקט מגורים בעבורם סמוך לאזור התעשיה? מאחר ומחירי הדירות ושכר הדירה מטורפים ומאחר והם חלק מן הגורם לפקקים מה לעשות, אולי פרוייקט שכזה יטיב עמם. פרוייקט דומה מתחיל בשלבי בניה באזור תל אביב שמטרתו קרבה לעבודה ואיכות חיים גבוהה. כדאי שגם עיר כמו רעננה תוביל משהו בנושא ובכך תוסיף לאוכלוסיה שלה אנשים מעולם ההייטק ותחזק את שכירותן של חברות ההייטק בעיר. חג שמח ושנה טובה ועם פחות פקקים ובעיות חניה בעיר.

רונשוש

New member
גני יול"א

אשמח לדעת מדוע לא יידעו את ההורים שהשהות בגני יול"א השנה היא עד 16:30, סידור זה לא נח ולא רצוי כלל בעבורי וכאשר אני מבקשת להוציא את בני מוקדם יותר כפי שרציתי ותיכננתי (15:45) הגננות טוענות כי זה מפריע להן לסיים את היום בצורה מסודרת. וכמובן שהתשלום לגן עלה בהתאם. האם ניתן לבקש שהשהות הנוספת בגן תהיה רשות אשר רק מי שמבקש אותה בתחילת שנה יקבל ומי שלא מעוניין לא יצטרך להישאר שעות נוספות וגם לא לשלם עבורן? תודה מראש.

גני יול"א עד 16.30

הנושא דווח לציבור בדרכים שונות, בהן איגרת ינואר לציבור, בעיתונות, באתר האינטרנט העירוני ובמהלך ההרשמה. עם זאת, את מוזמנת לתאם את שעת האיסוף של ילדך עם הגננת בגן.

4RUNNERan

New member
חינוך בחטיבת הביניים..

האם ישנה כוונה לפתוח ברעננה כיתה לילדים מתקשים בעלי אינטליגנציה תקינה בחטיבות הביניים בדומה למתקונת המצליחה בתיכונים? בתודה ענת.

תופעת גראפיטי

מה דעתך על התופעה המתחרשת בעיר ואילו פתרונות יצירתיים יותר (מהכתמי צבע הלבנים) יש לך להציע? תודה וחג שמח :)

רק רציתי להגיד ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ושוב ../images/Emo51.gif

על הבית החם שעיריית רעננה מספקת לארגוני המתנדבים מזה מספר שנים. כוונתי למרכז המתנדבים שפועל בחסות העיריה ברח' כנרת (מול ביה"ס "מטרו-ווסט"). עבור הארגון בו אני פעילה (אסט"י - ארגון סינדרום טוראט ישראל) ועבור ארגונים נוספים אשר פועלים במקום מדובר בפירוש בקרש הצלה שמאפשר לנו לפעול בתנאים הכי טובים שיש. אז, שוב - המון תודה לעריית רעננה שיודעת איך לתמוך במגזר השלישי והרבה שנים טובות!

../images/Emo140.gif ואני בכלל לא גרה ברעננה...

הכל בזכות פעילותה של יושבת ראש העמותה שלנו - בת שבע גרניט, שהינה תושבת רעננה. שוב, תודה ושנה טובה!

גרימלוק

New member
כל הכבוד לראש העיר הזה שטרח לענות על הרב

המוחלט של השאלות ולהיות בשעת לילה מאוחרת עם תשובות מאוד ממצות ומכובדות. עצם הנכונות היא תחילתה של עשיה. שנה טובה ומבורכת לכולם.

שמש אבי

New member
לראש העיר תודה מכל הלב

לראש העיר וצוות העירייה, תודה מכל הלב על השרות הטוב שאתם נותנים לנו בעירייה. המוקד שלך 10 אפילו שכעסתי עליהם וכתבתי סליחה פה הם התנהגו אלי למופת. הפקחים, הבטחון, מנשה כפרה עליו ניסים אנשים שאני מכיר שעובדים בעירייה ונותנים את כל הלב. תמיד יש למי לפנות תמיד פותרים לי את הבעיות שאני מעלה. אני רוצה להגיד לך ראש העיר, אין עיר כזאת בישראל יש לי ברוך השם הרבה אחים ואחיות בכל הארץ ואני יודע אין פשוט אין. עיר למופת. אני רוצה לאחל לך שנה טובה מאד והדבר היחידי שהייתי מבקש תעשה טובה תוריד כבר את המחירים של הדירות אני רוצה שילדי יחיו לידי. תודה.

אז למה בבקשה עצרו את ההופעה של שב"ק ס' ?..

את זה אפשר להבין אחת ולתמיד מר וגברת נכבדים?..

היה על זה דיון כאן

על פי החוק - אסור היה להמשיך מעבר ל- 23.00. רשות מקומית לא יכולה להיות מפירת חוק.

למעלה