שלושת המשאלות

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo28.gifשלושת המשאלות../images/Emo28.gif

אם הייתי קוסמת..
והייתי נותנת לכל אחד מכם/ן שלוש משאלות, מה הייתם מבקשים? אתם יכולים לבקש בכל מישור..מדיני/אישי/חברתי/פיננסי בקיצור תזרמו...
אולי אני אוכל להגשים לחלק מכם את המשאלה.

THE WIZARD 55

New member
אגב, השרשור הזה מיועד גם לכותבים

הרציניים שמגיבים רק בשרשורי פוליטיקה! אני בינתיים חושבת מה להכניס בשלושת המשאלות שלי..

עגייב

New member
המשאלות שלי הן שלוש

1.מליארד דולר 2.מליאר יורו 3.מליארד לירות שטרלינג

THE WIZARD 55

New member
עסקה עם השטן../images/Emo190.gif

ונניח, שהייתם מקבלים הצעה לתת שנה מחייכם תמורת משהו שאתם כל כך רוצים... הייתם נותנים?..
... ולא...אני לא על סמים...סתם שאלות שאני בוחשת בהן מהבוקר...

mike00

New member
אני שומר על זכות השתיקה../images/Emo3.gif

ומה איתך?? את כבר חושבת על זה כל היום.....בטוח הגעת לאיזושהי מסקנה.....לא?? שתפי שתפי...

THE WIZARD 55

New member
האמת שלרגע אני מתפתה

להגיד כן, הייתי מוכנה לתת שנה מחיי..בשביל להגשים לי חלום ענק, להיות מאושרת כל החיים... אבל אז אני אומרת שדווקא שיגיע הזמן אני אתחרט ואצטער על כך שהסכמתי, כי אני ארצה לחיות.. אני בכלל רוצה לחיות לנצח.. במקרה אחד אני בטוח אסכים לאבד שנה מחיי וזה יהיה רק בשביל הילדים שלי, אני בטוחה שאתן את זה בתמורה לכך שיהיו בריאים ומאושרים כל חייהם..גם בשביל הוריי אעשה זאת.

mike00

New member
מזכיר לי בדיחה

זוג חוגג את יום הנישואין שלו,לפתע מופיעה פיה טובה ואומרת להם שמכיוון שיש להם זוגיות מושלמת ואהבה כל כך גדולה ויפה היא החליטה לתת לכל אחד מהם משאלה שהיא תגשים... היא פונה לאישה ושואלת אותה,:איזה משאלה היית רוצה שאגשים לך?" האישה עונה לה "הייתי רוצה להיות צעירה ב-30 שנים" הפיה בלי להסס מחזירה אותה לגיל 40 ושואלת את הבעל..."ומה המשאלה שלך?".. הבעל לא חושב פעמיים ואומר לה "הייתי רוצה אישה צעירה ממני ב-50 שנים".. אין שום בעיה אומרת הפיה ושמה אותו בגיל .90

mike00

New member
הממ....

1.זוגיות הכי טובה שאפשר וילדים בריאים[משפחה].. 2.שהילדים שלי לא יצטרכו ללכת לצבא או במילים אחרות שיהיה שלום כבר
3.להנות כל רגע מהחיים שלי.

THE WIZARD 55

New member
דרגון../images/Emo141.gif

אני הייתי מבקשת להיות מאושרת האושר אצלי=עץ שגודל עליו כסף
ואני אחזוב על עוד 2 משאלות..

fifanowftw

New member
אחד-

לעוף. רק לחשוב על כמה בנות זה יביא... וגם קצת כסף.. ו....זהו לבינתיים

fifanowftw

New member
נתת לי רעיון

עזבי את התעופה. אני רוצה לנהל cofee shop בהולנד, על ה-2 האחרות אני מוותר, רק תני לי את הקופי שופ!

junior gong

New member
../images/Emo6.gif

למרות שאני יודע שאם היית קוסמת דווקא לי לא תגשימי את המשאלות האלה אבל יאללה : 1 - יכולת להשיג את כל מה שאני רוצה ( דבר שאם יתגשם זה יבטל את הצורך בלבקש עוד שתי משאלות אבל ניחא .....נמשיך ) 2 - אישה הכי קרובה לשלמות וילדים כנ"ל. 3 -ושכל בני האדם על כדור הארץ יחיו בשלום אחד עם השני.

למעלה