שלושת המשאלות

THE WIZARD 55

New member
מאחלת לך אושר ובריאות ואריכות ימים

אישה שקרובה לשלמות שתדע להכין פופקורן, ילדים יפים ומקסימים. תהיה בריא.

junior gong

New member
תודה כנ"ל../images/Emo140.gif

I BLESS YOU WITH THE NAME OF THE FATHER, THE SON, AND THE HOLLY SPIRIT MAY YOUR WISH COME TRUE AND FIND THE PERFECT GUY FOR YOU MAY YOU HAVE A LOT OF MONEY MORE THAN U CAN SPEND MAY YOU BE HELTHY AND STRONG MAY U HAVE THE HAPPINESS THAT YOU WANT AND MAY THE TOUGH TIMES PASS BY EASY

THE WIZARD 55

New member
תודה מייק, תהיה בריא

בטח במצב אחר היית מבקש כסף על הברכות. אז קבל ברכה ממני במקום, שלא אשאר חייבת.. מי יתן ואלוהים ישמור עליך, ותצליח בכל מעשה ידיך תהיה בריא שמח ומאושר ותגשים את כל חלומותיך אף פעם לא מאוחר אמן..שכולם יצטרפו לתפילה המונית..

KingTino

New member
ההודעה הזאת גרמה לי לצחוק בגדול

היצאה של ויז הרגה אותי

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח אינשאללה

רק שמתי לב שהתגובות שלך מתקצרות מרגע לרגע..
אולי רק תכתוב את האות הראשונה בכל מילה... חחחחחחחחחח מזכיר לי פעם שכבר לא יכלתי לכתוב הודעות יותר, הייתי כותבת בתקצירים שרק אני מבינה

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif

לא יפה לצחוק על זקנים וחולים . בקושי מצליח להזיז את האצבעות , כאבי פרקים. סטארט אפ.......... מערכת פורומים המנוהלת ע"י קול , התגובה תהיה קולית .

THE WIZARD 55

New member
מסכן../images/Emo7.gif

תשים את האצבעות במיים חמימים, קצת מלח ואם כבר יש מיים ומלח, תשים גם עוף וירקות וישם לך מרק... אם התגובה היתה קולית, כולם היו בורחים מהקול שלי

Nitay112

New member
שלוש המשאלות שלי (בגלל וויזארד):

1. שיהיה שלום בעולם ושלא יהיו רעבים כמובןןןן (אני מרגיש כמו מלכת יופי...בעע) 2. שנפסיק להרוס את כדור הארץ שלנו ונשמור על הטבע ושנפסיק לזהם את המים שאנחנו שותים. (וכמובן את מי השתיה שלנו!) 3. אממממ.... משהו אישי בשבילי... עוד אקווריום! של מים מלוחים...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מלכת היופי...אהבתי..

ושו, רק אקווריום?.. אם הייתי חושבת על אקווריום אז לפחות שיהיו בו כמה דגי זהב מהאלה שמגשימים חלומות:)

Nitay112

New member
דגי זהב הם משעממים...

דגי מים מלוחים הם יפיייייייייייייייייייייייייייייייייייים בכל מקרה, אם כבר הזכרת דגי זהב שנותנים משאלות: ביל גייטס- האיש העשיר בתבל, דג דגים באגמו הפרטי בווילה הענקית שלו. לפתע עולה לחכתו דג זהב, ביל משחרר את הדג מהקרס ומתכוון להחזירו למים, פתאום הדג פונה אל ביל ואומר לו: "אני דג קסמים, מה עם איזו משאלה?" ביל חושב לרגע ובסוף אומר לדג: "טוב תבקש".

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אחלה בדיחה....

עוד...ולך תשים גם שיר עכשיו בשרשור השירים.. אני אעביד אותך כאן..

Nitay112

New member
אני חלש בשירים... אוהב יותר מוזיקה

לא מתחבר למילים של שירים. ואלה שכן... מעטים הם...

junior gong

New member
מרינה כבר קיבלת

לא הרוסיה....אקוואריום מרינה התכוונתי...... זה מתנה ממני, נשאר רק השלום בעולם ושלא יהיו רעבים......טוב נו זה כבר צ'יק צ'ק מסדרים.

Nitay112

New member
הנה שניה אני מסדר את השלום... רגע... הנה...

... טוב הוא מתעכב קצת... אני מקווה שעד הבוקר אני אצליח לסדר אותו...
בעניין הרעבים.... כשיהיה שלום לא יהיו רעבים... יופי של מרינה! ספר קצת עליו... (זה שלך??... ) האמת שאם לא הייתי צריך למשכן ריאה בשביל מרינה הייתי מסדר כבר אחת...

Nitay112

New member
את רואה...יש לי עוד חיים חוץ מלהתוכח

למרות שאני אוהב ויכוחים... (יאמיייי) תיקון להודעה הקודמת על המרינה: "עליה" ולא "עליו" ד"א... אני רואה שאת משנה חתימות כל שני וחמישי...

THE WIZARD 55

New member
יש לך משהו מקורי להציע לי:)

ותשאר ככה, מצחיקול יש זמן לשו שיחף ויש זמן לצחוקיאדה:)

למעלה