שלושת המשאלות

THE WIZARD 55

New member
אינשאללה יתגשמו חלומותיך../images/Emo3.gif

הנה אני מכה במקל הקסמים...פוףףף.... אושר אושר זה הכי חשוב בחיים

ksimeroni

New member
מממ... משאלות....

אני אוהבת משאלות! (רק חבל שבמקרה שלי, יש להן נטייה לא להתגשם
) מה אני אבקש? 1. לחיות כמו בתימן - לעבוד כל יום מ9:00 בבוקר עד 13:00 בצהריים, ואחרי זה לעשות תכזינה רבת משתתפים עד אמצע הלילה... פשוט לשבת, לחלום, לדמיין, ללעוס גת, לעשן נרגילה (לשם הרעיון אני אוכל לסבול גם את העניין הזה), לאכול, לשיר, לנגן, להסתלבט.... בקיצור - לחיות!
2. להכיר את מר שלמות - זה שיאהב אותי בצורה מושלמת, ולא יראה בעיניים אף אישה אחרת. שינשק אותי כל היום, שיקשיב לי ברגעים קשים, שישחק בשיערי הארוך בלי להסתבך איתו, שיסרק לי אותו באהבה אחרי המקלחת, שילביש אותי בשמלות משי וישנא את החזיות שלי, שיחשוק בי בכל פעם שאני ארכן על השיש בהכנת מטעמים שיחליקו בהנאה לפיו הכמה ישר מתוך ידיי הרכות, שיתהפנט מחמוקיי שמתגרים בו עם דמדומים, שיפשיט אותי בלילות ירח מלא בין משעולי האחו הפורח... ממממ... מר שלמות... על כמה דברים הייתי מוכנה לוותר למענך...
3. בן. כן בן. יש לי סרט בראש שצריך להיות לי בן. אני אקרא לו איהאב, הוא יהיה ילד טוב, חכם ורגיש לסביבתו, ויהיה לו שיער ארוך כמו שלי.... הוא תמיד יהיה בעד הצדק, הוא ינגן איתי קלאסיקות של עבד אלחלים או של פריד, או יצירות שהוא בעצמו ילחין (כן, זאת המשאלה, שיהיה כישרוני), אני אלעיט אותו בטוב, למרות שלעיתים אתן לו לעבוד קצת קשה, שידע איך מרגישים אלו שאין להם מזל בחיים ויוכל להזדהות עמם, אני אגרור אותו איתי בכוח ללונה פארק, לים, לגני חיות, ושאר מקומות עם משחקים, כי ככה אני רוצה!
נו קוסמת, מה את אומרת? יש מצב לאיזה... מערוף?

THE WIZARD 55

New member
בטח שיש...../images/Emo6.gif

בפרט למשאלה מס' 2 הרבה ירצו להגשים לך אותה עוד הלילה
לחיות בתימן, ללעוס גת, לעשן נרגילה, בן בשם איהאב
הרגת אותי...

KingTino

New member
לילה

אין לך משאלה שאני ואת נהיה מתחת לשימחה נעשה ילד כמו גדולים, ואחריו יבואו עוד גוזלים תקראי לו איהאב, ואני מעריץ של עבד אלוואהב נקח אותו לגן למשחקיה, שאת בנדנדה מביאה לה נשוקיה נהיה זוג וגוזל, והילד נמצא בערס סל לילה יא לילה את לי חלום מתי נשכב במיטה ואת מעלה את החום חום גופך יהיה לי לזיעה נשיקה ממך תזעיק את השכונה

ksimeroni

New member
וואו תינו... איזה להט../images/Emo99.gif

אבל אם קראת טוב, אז חוץ מאיבריי שמתעוררים עם דמדומים, חוץ מההתערטלות בשדות האחו, חוץ מאיהאב, חוץ מעבדו... אני רוצה גבר שיהיה רק שלי! שלי!!! שישתכר רק מריח הקרם המענג שאני מורחת אחרי המקלחת, שיתעורר רק ממגע עורי הלח על גופו הבוער, שישחק רק איתי מתי שכולם ישנים, שיחשוק כל הזמן בקולי הנאנח מחום אצבעותיו.... ואתה, אתה מאוהב באישה אחרת, אהובתך הישנה, כך אתה קורא לה.... ואיפה לי יהיה מקום אם היא חולשת על כל פינה נידחת מליבך?

THE WIZARD 55

New member
סיפור אהבה חדש../images/Emo23.gif

מידי לילה כשההורמונים משתוללים סיפורי אהבה חדשים מתגלים....

למעלה