מממ... משאלות....
אני אוהבת משאלות! (רק חבל שבמקרה שלי, יש להן נטייה לא להתגשם
) מה אני אבקש? 1. לחיות כמו בתימן - לעבוד כל יום מ9:00 בבוקר עד 13:00 בצהריים, ואחרי זה לעשות תכזינה רבת משתתפים עד אמצע הלילה... פשוט לשבת, לחלום, לדמיין, ללעוס גת, לעשן נרגילה (לשם הרעיון אני אוכל לסבול גם את העניין הזה), לאכול, לשיר, לנגן, להסתלבט.... בקיצור - לחיות!
2. להכיר את מר שלמות - זה שיאהב אותי בצורה מושלמת, ולא יראה בעיניים אף אישה אחרת. שינשק אותי כל היום, שיקשיב לי ברגעים קשים, שישחק בשיערי הארוך בלי להסתבך איתו, שיסרק לי אותו באהבה אחרי המקלחת, שילביש אותי בשמלות משי וישנא את החזיות שלי, שיחשוק בי בכל פעם שאני ארכן על השיש בהכנת מטעמים שיחליקו בהנאה לפיו הכמה ישר מתוך ידיי הרכות, שיתהפנט מחמוקיי שמתגרים בו עם דמדומים, שיפשיט אותי בלילות ירח מלא בין משעולי האחו הפורח... ממממ... מר שלמות... על כמה דברים הייתי מוכנה לוותר למענך...
3. בן. כן בן. יש לי סרט בראש שצריך להיות לי בן. אני אקרא לו איהאב, הוא יהיה ילד טוב, חכם ורגיש לסביבתו, ויהיה לו שיער ארוך כמו שלי.... הוא תמיד יהיה בעד הצדק, הוא ינגן איתי קלאסיקות של עבד אלחלים או של פריד, או יצירות שהוא בעצמו ילחין (כן, זאת המשאלה, שיהיה כישרוני), אני אלעיט אותו בטוב, למרות שלעיתים אתן לו לעבוד קצת קשה, שידע איך מרגישים אלו שאין להם מזל בחיים ויוכל להזדהות עמם, אני אגרור אותו איתי בכוח ללונה פארק, לים, לגני חיות, ושאר מקומות עם משחקים, כי ככה אני רוצה!
נו קוסמת, מה את אומרת? יש מצב לאיזה... מערוף?