שלושת המשאלות

Nitay112

New member
לא עולה לי בראש

אבל אני אחשוב על זה... בכל מקרה... זה הזמן ללכת לישון!... לילה טוב....

THE WIZARD 55

New member
לילה טוב

אם אני לא אישן עכשיו מחר בת אחי לא תלך לגן... עוד כמה דקות אני גונבת..

junior gong

New member
Nitay112

הייתי בקניון חיפה לפני כמה שעות, יש שם חנות חיות קטנה בכניסה הראשית, אתה לא יודע מה זה, ממרחק 30 מטר קלטתי אקוואריום מרינה ונכנסתי לשם, אתה לא יודע איזה דבר זה יא חייל, בהיתי בדגים שם רבע שעה, איזה צבעים, איזה מדהימים, פשוט הזוי, ולכל דג יש אופי משלו. התייעצתי עם המוכרת שם ( אגב כוסית בת 22 ולמרבה האירוניה.....קוראים לה מרינה חחחח ) להפוך את המטר פנורמי שלי למרינה, כל דג שם עלה בין 250 - 450 שקלים אבל שווה כל שקל, אחרי שהסבירה לי שצריך פילטרים יותר חזקים משיש לי, פורק חלבונים, חצץ מרינה, ומלח מיוחד, וראשי כוח, יעני השקעה של לפחות 2000 שקלים בלי הדגים.......ירדתי מזה, אבל אם אתה באיזור תקפוץ לשם לראות את הדגים.......אם לא בישביל הדגים אז בישביל.......מרינה

Nitay112

New member
הגורל הביא אותך לשם... ../images/Emo3.gif

זה באמת השקעה ענקית כל הדבר הזה! רק פורק חלבונים עולה איזה 1000 שקל... וזה עוד מרינה... שלא נדבר על כמה עולה ריף (עם אלמוגים) ויש צורך גם במקרר... וכל אלמוג עולה 500 שקל + קיצר... צריך לזכות בפיס בשביל זה... אבל בשביל מרינה אני מוכן לבוא...

KingTino

New member
מה אני מבקש כמשאלת ליבי

יש לי כמה אפשר לכתוב אותם, טוב מה אני שואל אותכם בכלל תקראו ותסבלו יאללה ... 1- אשה שתוכל להבין אותי , כי אני מסובך יותר מנשים וקשה להבין אותי, שתצליח להקיים איתי בית וילדים למופת שיגדלו על המורשת הערבית, וידעו שהם חיים במדינה ישראלית , ויכבדו אותה, 2- אני מבקש כמשאלה מיוחדת שאני אצליח להגשים את החלום היפה שלי , וללמוד דת והסטוריה נוצרית כולל להיות מטיף נוצרי 3- שיהיה כבר שלום בעולם וכולם יחיו בשלום ושלווה ולא יהיה כבר מלחמות ובמיוחד , לא לראות אנשים אוכלים מהזבל , שכולם יחיו בכבוד הדדי ובעזרה לזולת , 4-שכל מי שאני אוהב יהיה לו רק טוב , ובאמת לא לראות בעולם הזה צער או מחלות או ילדים מתים ממחלות קשות ומתענים 5- שלדפוק למייק כפה בצוואר

THE WIZARD 55

New member
אני מגשימה לך אחת מהן

תנחש איזה... ומה הקטע עם כולם היום, שלום, אושר, רק אני חושבת על כסף בעולם הזה?.. אהה גם עגייב חשב, אבל בקטן...

junior gong

New member
תנחש איזה משאלה הגשימה לך

אךךךךךך.......זה כאב. לילה טוב לכולם הייתי פה.

Aeroguy

New member
אהלאן

1. סוף הציונות - בשביל שנוכל סוף-סוף לחיות בשוויון, ערבים ויהודים יחד 2. סוציאליזם - בשביל להעמיק את השוויון 3. אושר - יבוא ישירות מהשניים הראשונים...

משאלות...../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

1. שלא יהיו מלחמות יותר לעולם, כולל באפריקה 2. שגורי יהיה בריא ושמח 3. שיפול מטאור על הכנסת ונתחיל לבנות הכל מהתחלה, אבל עם אנשים טובים וישרים א מ ן
תודה קוסמת
לטיפולך

THE WIZARD 55

New member
ריפוי הגשמת לי משאלה../images/Emo25.gif

ולגבי המשאלות שלך...חסר לי שם משהו

טוב טוב... ../images/Emo13.gif

ושהחייל יתאפס על עצמו ויהיה בנאדם!!
היום דפדפנו בשריטות שלו... אלוהים, כמה הענשת אותו! על מה???

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif טוב שהוא מודע

לשריטות שלו... או שיתאפס, או ... תמיד יש עוד חיילים..
יום טוב

פרתיק

New member
המשאלות שלי

1- טיול של שנה שלמה מסביב לעולם עם אשתי וילדיי. 2- הרבה הרבה כסף, בין היתר כדי לעשות את הטיול. 3- עבודה שבה אוכל להרוויח 100 אלף שח בחודש כדי שאוכל להגשים את שתי המשאלות הראשונות.

למעלה