שרשור שאלות!

mayane21

New member
ואיייי יצאתי ../images/Emo163.gif ../images/Emo9.gif

תודה רבה
פשוט אין הוראות.... ואני מרגישה בורה בתחום! אפשר לנקות את הדיסקית אחר"כ מהעודפים של הלק, עם אציטון?

למזמינות מאיביי - ראיתן שהמוכר warbid נעלם ?

לא הייתי בטוחה לאן לשרשר את זה :) הזמנתי מהם כמה פעמים והייתי מרוצה, לפני שבוע הזמנתי את van d'go (מחכה לו למרות שאני מתחילה להבין שכנראה אני לא אראה אותו..) נכנסתי לסטטוס של ההזמנה והחנות פשוט נסגרה. קצת מבאס, אבל מצד שני מזל שלא הזמנתי ביותר מדי כסף. יש כאן עוד בנות שמחכות להזמנה מהם?

Come Alive

New member
מה?

כן, אני מחכה להזמנה מהם.. כתוב שהם כבר לא רשומים באיביי, אבל מצד שני כתוב לי שההזמנה נשלחה. לחכות? לצפות? לעשות עם זה משהו? לא יודעת..

לא יודעת :(

באמת שאין לי מושג, גם אני קיבלתי מייל שהם שלחו לי את ההזמנה, אני מאוד מקווה שהיא תגיע. במקרה הכי גרוע מבקשים החזר מאיביי/פייפאל, למרות שעוד אף פעם לא יצא לי לעשות את זה. הכי מצחיק שהזמנתי מהם שוב רק בגלל שאני כבר "מכירה" אותם...

Come Alive

New member
נהה,

טניה (המוכרת של WARBID) היא לא בחורה רעה, אין לה סיבה ואני לא חושבת שגם אפשרות "לגנוב" לנו את הכסף.. המקסימום של המקסימום, נקבל את הכסף בחזרה מפייפאל או איביי, לא ביג דיל.

Harlot

New member
לא צריך להתרגש

זה לא בהכרח אומר שהמוכר ברח עם הכסף או משהו כזה. לפעמים מוכרים מושעים מאיביי מכל מיני סיבות. זה ממש לא אמור להשפיע על קבלת ההזמנות שלכן. גם אם כן זו לא ממש בעיה כי פייפאל יחזיר את הכסף בלי שום בעיות. בקיצור - לא לדאוג ולחכות בסבלנות.

Come Alive

New member
אני לא נלחצת מהקטע הזה

אני פשוט תוהה אם לחכות או לכתוב לפייפאל על זה? ואם לחכות- כמה זמן? עד שאני רואה שזה לא מגיע ומבקשת את הכסף?

Harlot

New member
תלוי מתי הזמנת

יש לך עד 45 יום מיום הקניה לפתוח דיספיוט בפייפאל(שימי לב - 45 ימים בפועל. לא ימי עסקים) לא כדאי לעבור את 45 היום האלה, כי אז כבר אי אפשר. אני הייתי מחכה שלושה ארבעה שבועות (ומנסיון אישי עם warbid הוא לא מזדרז לשלוח, זה בדר"כ לוקח את הזמן הזה), ורק אז נוקטת בצעדים מתקדמים.

Come Alive

New member
אוקי,

(ואת לגמרי צודקת, משהו מעצבן שקרה לי איתה רק לאחרונה הוא שמסתבר שקיבלתי בתקופת החגים של ארה"ב משהו במהירות יותר גדולה ממה שקיבלתי בזמן שאין חגים ואין כלום.. לא יודעת מה היא עושה שם, אם זה איך שהיא שולחת או הזמן שהיא לוקחת לפני שהיא שולחת, אבל זה לוקח הרבה זמן יחסית) תודה!

סקרמנטה

New member
שיק 210 - מישהי מכירה אותו "אישית"?

צירפתי כאן תמונה שלו שמצאתי באחד הפורומים מזמן ושמרתי במחשב. איכשהו עכשיו "גיליתי" אותה ומאוד מצא חן בעיניי הצבע שלו. מה אתן יכולות לספר על הלק? הוא נראה לכן קרמי? אולי במקרה יש לכן סווטץ' שלו? :) (איך לא שמתי לב אליו בחנויות עד כה?!) לילה טוב, וצום (תענית אסתר) קל ומועיל

mgirl

New member
ציפורן שנשברה :'(

היי לכולן! כבר הרבה זמן שהיה לי סדק בציפורן והיום הוא הפך סופית לשבר. וזה כואב! הסדק נמצא איתי כבר מעל חודש והציפורן לא מראה כל סימני התארכות, שזה מתסכל, אבל תמיד הייתה לי צמיחה מאוד-מאוד איטית. אבל עכשיו זה כבר יותר קריטי כי אני לא יכולה לעשות כלום עם האצבע הזו ואז אני צריכה להסתובב עם פלסטר על הקצה של האצבע כל הזמן, שזה לא כיף ולא מאוד נוח גם... יש עצה? אני יודעת שיש ערכות כאלה לשיפוץ ציפורניים אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לבעיה הזו, וחוץ מזה שאני בספק אם אפשר להשיג כזה דבר אצלי בצפון הנחשל (עפולה). מצרפת תמונה של השבר הארור.. :'(

Marble Arch

New member
זה ניראה כואב..../images/Emo4.gif

אישית הייתי גוזרת ונותנת לה לצמוח- מחר זה כבר לא יכאב..

mgirl

New member
אבל אי אפשר לגזור! זה קצר!

יש שם רק אצבע מתחת! אצבע!!!

למעלה