שרשור שאלות!

mgirl

New member
אני אוהבת

את ג'ייד 356 (סגול כהה שימר), ו261 (בורדו כהה שימר). לא ניסיתי שום דבר אחר...

RUTHIE1

New member
סליחה אבל נשפכתי למיטה...

תראי, אם את בעניין של צבעי בורדו-סגול-יין וכו', מציעה לך פשוט לגשת לדוכן ולראות מה את אוהבת. לג'ייד יש כמה גוונים באזור. (בעלי ישן כרגע ולא רוצה להפריע לו ולבדוק מה יש לי) פוגי נתנה תמונה בשרשור יותר למטה של לק של לייף, ויש פה עוד כמה המלצות...בשורה תחתונה, הלקים של ג'ייד ואורלי באיכות טובה לדעתי והם בד"כ במבצע בסביבות ה-20 ש"ח. בהצלחה!

המלצות!

טוב, אז אני אמליץ לך על אורלי - כי מכל אלו שהזכרת אני מכירה רק של החברה הזו. enchanted forest - ירוק כהה קרמי מדהים! crawfords wine - אדום שימר אם תמצאי משהו מקולקציית המאט תקני! כל הצבעים יפים... אני יודעת שהיה מבצע על הלקים של אורלי - הם עולים 20 במקום 40, נראה לי שזה עדיין ככה. בהצלחה!

Come Alive

New member
אאאא

מי יודעת מה הלק הזה, של קייטי פרי, מהקליפ- If We Ever Meet Again? למה הוא כזה מגניב? יכול להיות שזה Minx?

קייטי פרי משתמשת ידועה של minx

ואני כמעט בטוחה שגם זה minx, יש לו את מראה נייר הכסף האופייני... לא יודעת אם זה עוזר, אבל אורלי יוצאים בקרוב בקולקצייה בהשראת minx, זה נקרא Foil FX, מצרפת קישור...

Come Alive

New member
כן, אני מכירה את זה..

זה לא ממש דומה יש יותר דומים מזה דווקא
תודה בכל אופן

emilis

New member
שאלת מציאת גוון

טוב אחרי שראיתי את הגוון של ZOYA paige בבלוג של נעה התאהבתי בו
האם לשיק או כל חברה אחרת שאפשר למצא בארץ יש גוון דומה? מאיפה אפשר להזמין את הלקים של זויה? תודה

צונית

New member
לא בדיוק אבל בערך ../images/Emo13.gif

שיק 310 מזכיר קצת את הגוון... נראה לי שהשיק קצת יותר "חם" בעוד שהזויה יותר "קר", אבל זה בסך הכל די דומה. יש מצב שגם לג'ייד יש גוון כזה, משום מה קופץ לי לראש שראיתי ג'ייד כזה בסופר פארם... (אנא התעלמי מהמריחה הרשלנית, מרחתי רק כדי לצלם עבורך ואז להוריד
)

צונית

New member
אני רק אציין

שאחרי צפייה נוספת בשתי התמונות יחד, בבקבוק הגוון של השיק נראה הרבה יותר דומה! בתמונות אין ביניהם כל משותף חוץ מזה שהם שניהם סגולים. אבל בבקבוק השיק ממש מזכיר...

צונית

New member
טוב תיקון

צילמתי עכשיו עוד לק וגיליתי שיחסית למציאות, המצלמה שלי (עם או בלי פלאש) משנה את הגוונים להרבה יותר חמים מהמציאות. אז קחי בחשבון ששווה לך לבדוק את ה310 בעצמך כי הוא באמת דומה, הרבה יותר ממה שהתמונה מראה.

emilis

New member
../images/Emo140.gif וואו תודה על ההשקעה...

רק עכשיו הצלחתי למצא זמן כדי להגיב הצבע נראה מקסים אני בהחלט אבחון אותו בהקדם ותודה גם לשאר העונות אני אבדוק את כל הצבעים המדוברים בינתיים הצבע שקניתי הוא 228 של שיק ולמרות שהוא לא ממש דומה למה שחיפשתי הוא מהמם !

RUTHIE1

New member
לג'ייד יש כמה גוונים דומים...352,358,367

(זה מה שיש לי אבל אולי יש עוד...) בנוסף ה-267 של שיק דומה גם הוא...

צונית

New member
../images/Emo41.gifהמלצות ללקים שמחים?? ../images/Emo41.gif

אז עובר עליי סופ"ש רע ביותר ואני ממש בדיכאון. נברתי באוסף הלקים שלי וניסיתי למצוא לק שמח אחד! לק כזה שכשאני אסתכל עליו יבוא לי לחייך... ולא הצלחתי למצוא כזה!
כל הלקים שלי קודרים ומבאסים, שחורים, חומים, סגולים כהים, כחולים, יש גם כמה סגולים פחות כהים אך אף אחד מהם לא נחשב "שמח", ויש גם אדומים שלקחתי בחשבון ויתכן שאשים אחד עכשיו, אבל להבא אני רוצה שהלק השמח שלי לא יהיה אדום. ורוד לא בא לי טוב עכשיו, קשה לי להסביר למה... אולי כי חרשתי עליהם בזמן האחרון וזה כבר איבד מהאפקט... אז יש למישהי המלצה ללק שמח?
משהו שעושה פרפורים של הנאה בבטן וחיוך על השפתיים?
תודוש.

יפעתיקו

New member
וורוד:)../images/Emo110.gif

לא משנה אם הוא ילדותי, צועק וכו... תמיד הוא עושה שמח בעיניים:)

Marble Arch

New member
המלצות לא ארצישראליות הולכות??../images/Emo104.gif

לק אחד בגוון מנטה- לא משנה באיזה חברה, זה ממש משמח! לי אישית יש את Mint Candy Apple של אסי ואני מרוצה עד הגג מהגוון, אבל יש כזה גם לצ'יינה גלייז, OPI בטח ובעצם לכל חברה אני חושבת. הלק החדש של OPI - סוזי אומרת פנג שווי,הנה קישור לבלוג של נעה- אפילו במזג אוויר שלה הוא עושה שמח
http://noasmolsky.blogspot.com/2010/02/opi-suzi-says-feng-shui-nail-polish.html OPI- Done Out in Deco, אותי הוא משמח
http://3.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SXjg6KHwuVI/AAAAAAAACeU/wURgRTpGNyE/s1600-h/doneoutindeco.jpg וכמובן... רובי פאמפס- ניראה לי שיש לך אותו לא? אי אפשר להסתכל על הדבר הזה ולא לחייך!!

למעלה