שרשור שאלות!

Marble Arch

New member
חח../images/Emo13.gif

קודם כל אפשר לגזור עם מספריים קטנות, בכל אופן את יכולה גם להניח לזה כמו שזה וזה בטח יתנתק מעצמו באיזשהו שלב.. הוא ממש תלוי שם על חוט השערה..

mgirl

New member
ציפורן מטופשת!

מעכשיו אני מסתובבת בלי ציפורניים כדי להעניש אותה.

תולי01

New member
אאוץ', נראה ממש כואב ../images/Emo122.gif

תשמעי, בתור עזרה ראשונה את יכולה למרוח על זה שתי שכבות של מייבש, או לק "עבה" אחר שיש לך, לחכות שזה יתייבש ו...כן, רצוי לשים את הפלסטר אח"כ. הלק נותן מעין אפקט של דבק, שיעזור בינתיים לשמור על זה. לי יש את הערכה לתיקון הציפורניים של אורלי ואני מאוד ממליצה עליה. אפשר להזמין אותה בטראנסדיזיין בממש זול (בסביבות ה- 4 דולר אם אני לא טועה) אבל אם את רוצה בארץ, אז אני חושבת שראיתי אותה במשביר לצרכן. עם הערכה, היית יכולה לתקן את הציפורן עוד לפני שהיא נשברה וגם עכשיו, את יכולה להדביק את הסדק ולפחות לא להסתובב עם פלסטר וזה יהיה לך יותר נוח

Come Alive

New member
מסיר לק איכותי?

טוב, אז אני ולייף לא עובדים ביחד טוב. להסיר לק עם המסיר הזה זה כמו לחצוב יהלומים או משהו
זה עבודה במשרה מלאה. חשבתי לעצמי, אולי לק איכותי מחו"ל יעשה את העבודה? יש המלצות על משהו מסויים?

Ultra marine

New member
אגב בעניין הזה..

יש לי את המסיר הורוד והמסיר הכחול. הורוד לא עושה כלום!! והכחול מעולה..

Ultra marine

New member
מה????

כתוב עליו לציפורניים רגישות...
מזל שאני קונה דברים לפי הצבע בעיקר
(אז במקרה נפלתי פעם אחת על הורוד כשלא היו כחולים..)

Come Alive

New member
חח גם אני קניתי אותו בגלל שכתוב לרגישות

כי אני בנאדם עדין כזה בגוף, בכל הגוף, ותמיד המליצו לי לקחת דברים שהם לעדין, לעור עדין, לציפורניים עדינות וכ'ו.

Ultra marine

New member
ואני לעומת זאת,

אחרי הניסוי עם הורוד אמרתי לעצמי - אני? רגישה? מה חשבתי לעצמי?!

mgirl

New member
אומרים שזה מייבש את הציפורניים

וגורם לפיצולים ולקילופים. מצד שני, ללקים קשים תמיד הכי טוב אציטון...

שאלת טראנס דיזיין

הזמנו מטראנס ב12 לחודש, החבילה נשלחה ב12 או ב14, לא ברור. הגיוני שהחבילה עדיין לא הגיעה? באיזה שלב צריך להתחיל לדאוג?

רוני325

New member
אז ככה..

מחר אני הולכת לסופר פארם אילו לקים של גייד או אורלי או רבלון או קרליין הייתן ממליצות לי לקנות? יאללה תשפכו...

RUTHIE1

New member
עקרונית - ממליצה על ג'ייד ואורלי. אילו גוונים

את מחפשת??

למעלה