../images/Emo205.gifהו, יום ראשון...
ושוב- החפירה השבועית שבה אני משתגעת ולא מסוגלת להפסיק לכתוב: אז ככה, היום התחיל חרא כי רבתי עם אמא שלי על הבוקררררררר, ואז היא לקחה לי את המחשב לעבודה שלה
מגמות מגמות- התחלנו לראות בתקשורת את דלתות מסתובבות(שזה לא דלתות נפתחות- שני סרטים שונים ושניהם ממש יפים למרות שאת דלתות
נפתחותבהתחלה לא אהבתי ואז אתה נכנס לעלילה ו..אין מילים פשוט- מדהים...לזכירה:מסתובבות- עם גווינת' פאלטרו, נפתוחת- עם אנדי מקדואל ושניהם סרטים ברריטים[
] ויש שם אנשים אירים עם מבטא חביב השניהםם
) אח"ר כך..כל מיני שיעורים צפגרים באזרחות דיברנו על גורל ומזל. למה
כי פורים. מה הקשר
אין לדעת.. שיעור מתמטיקה היא החליטה שהיא עושה בוחן על הלוח וכולם חייבים לראות והתחלתי להילחץ כי זה מביך להיכשל ולהגיד למורה שאת לא יודעת לפתור את התרגיל מול 40 ילדים שנועצים בך עיניים, אבל זאת רותם(המורה), הכל היה בצחוקים בסוף ואני אפילו לא נבחנתי...וכשהיא הודיעה על הבוחן, כדי שהיום יהיה יותר קראפי נכנסתי לדיכאון מוק שוב- שנמאס לי ממתמטיקה (הדיכאון הזה התחיל מאז שחרשתי למבחן תחיים וקיבלתי 57) אממ.. אח"כ הגעתי הביתה והמשכתי לסדר את החדר סדר חנוכה לצלילי מקפליי (JML,GH, שזה די חרא שאלה 2 הדיסקים היחדים שיש לי שלהם כי זה..אותם שירים
כמעט..XDDולא יכלתי לשמוע במחשב כיכי הוא לא היה אמא לקחה..:'
לא שלא היה את המחשב הלא נייד אבל הוא בחדר השני והוא עמוס מידי ואי אפשר לעבוד בו כמעט, עוד פעם אני לא יכולה להפסיק לכתוב וכבר עוד שניה גמרתי, חבל שחזרתי לכטן לכתוב את הסוגריים האלו XD) כי אחרת לא הייתי מקבלת את המחדב, אז טלמוס באה אליי ו"למדנו" לערבית(טוב, למדנו קצת) ואז דיברנו על האוסקר וגילינו שיש בופור בויאודי וכל דבר מלמידה הזכיר לנו את בופור (מוחמד מת
הגיע לגן עדן
אם יש גן עדן
בופור
וכו') ואז הלכנו לראות והיה ממש עצוב ויפה וארוך ואז כשגמרנו פתחתי SKY ניוס והיה כתבה על בופור ומתחת היה כתוב שבולטון הפסידו 4-1 לקבוצה כלשהיא
כי דני..אז..זה חשוב
..שקט
(מסקנה, בסופו של דבר היום היה חביב..
ונספר גם על שבת כי הוא היה חביב..הכל התחיל שבוע שעבר בשבת שאחרי הפעולת קורס הבנות שיקחו כדורסל במגרש בשבט והבנים עלו על הגג של החדרים וזרקו עליהן שקיות מים אזאז הבנות הכריזו מלחמה ואתמול אחרי הפעולה הייתה מלחמת מים מטורפת כולם הביאו חבילות של ניקול(בבית זה הכל
) וזה היה בשבט, במעוז אביב(השכונה שהשבט נמצא בה), בית ספר יסודי קרוב והכל ומילינו שקיות בחדרי זבל של הבניינים
וזה היה משהו מטורף ביותר והבנים האידיוטים דמו צבע מאכל צהוב שנשוב זה פיפי אבל לא הצחליח להם כי ראינו אותו קודם..בכל אופן היה ממש כיף זה נמשך בערך שעה וחצי וכולם יצאו רטובים והרוסי- פלאפונים. זה הכל מהר לשלוח לפני שיהיו לי עוד דברים לכתוב ורני לא אפסיק. פיס אאוט(ס'פקאצה אני
)XDD