יום ראשון

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחחחחח...../images/Emo9.gif לי ולשלי יש קשר כזה טוב

כמו לחבורת ממש טובותXDD שלשום עבדו על מישהו שאנחנו תאומות זה משמ כייף=] נאממ..אני יעלה כמה תמונות מהשוט הזה בקרוב, אולי במקוויקנד=] XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום נחמד ...

בבצפר היה ...................................... רגיל ><" אחה"צ הלכתי לקנות מתנה לחברה ............................... אחרי זה הלכתי לחוג ................. יום משעמם שכזה , וחברה שלי לא שמה עליי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו, יום ראשון...

ושוב- החפירה השבועית שבה אני משתגעת ולא מסוגלת להפסיק לכתוב: אז ככה, היום התחיל חרא כי רבתי עם אמא שלי על הבוקררררררר, ואז היא לקחה לי את המחשב לעבודה שלה
מגמות מגמות- התחלנו לראות בתקשורת את דלתות מסתובבות(שזה לא דלתות נפתחות- שני סרטים שונים ושניהם ממש יפים למרות שאת דלתותנפתחותבהתחלה לא אהבתי ואז אתה נכנס לעלילה ו..אין מילים פשוט- מדהים...לזכירה:מסתובבות- עם גווינת' פאלטרו, נפתוחת- עם אנדי מקדואל ושניהם סרטים ברריטים[
] ויש שם אנשים אירים עם מבטא חביב השניהםם
) אח"ר כך..כל מיני שיעורים צפגרים באזרחות דיברנו על גורל ומזל. למה
כי פורים. מה הקשר
אין לדעת.. שיעור מתמטיקה היא החליטה שהיא עושה בוחן על הלוח וכולם חייבים לראות והתחלתי להילחץ כי זה מביך להיכשל ולהגיד למורה שאת לא יודעת לפתור את התרגיל מול 40 ילדים שנועצים בך עיניים, אבל זאת רותם(המורה), הכל היה בצחוקים בסוף ואני אפילו לא נבחנתי...וכשהיא הודיעה על הבוחן, כדי שהיום יהיה יותר קראפי נכנסתי לדיכאון מוק שוב- שנמאס לי ממתמטיקה (הדיכאון הזה התחיל מאז שחרשתי למבחן תחיים וקיבלתי 57) אממ.. אח"כ הגעתי הביתה והמשכתי לסדר את החדר סדר חנוכה לצלילי מקפליי (JML,GH, שזה די חרא שאלה 2 הדיסקים היחדים שיש לי שלהם כי זה..אותם שירים
כמעט..XDDולא יכלתי לשמוע במחשב כיכי הוא לא היה אמא לקחה..:&#39
לא שלא היה את המחשב הלא נייד אבל הוא בחדר השני והוא עמוס מידי ואי אפשר לעבוד בו כמעט, עוד פעם אני לא יכולה להפסיק לכתוב וכבר עוד שניה גמרתי, חבל שחזרתי לכטן לכתוב את הסוגריים האלו XD) כי אחרת לא הייתי מקבלת את המחדב, אז טלמוס באה אליי ו"למדנו" לערבית(טוב, למדנו קצת) ואז דיברנו על האוסקר וגילינו שיש בופור בויאודי וכל דבר מלמידה הזכיר לנו את בופור (מוחמד מת
הגיע לגן עדן
אם יש גן עדן
בופור
וכו') ואז הלכנו לראות והיה ממש עצוב ויפה וארוך ואז כשגמרנו פתחתי SKY ניוס והיה כתבה על בופור ומתחת היה כתוב שבולטון הפסידו 4-1 לקבוצה כלשהיא
כי דני..אז..זה חשוב
..שקט
(מסקנה, בסופו של דבר היום היה חביב..
ונספר גם על שבת כי הוא היה חביב..הכל התחיל שבוע שעבר בשבת שאחרי הפעולת קורס הבנות שיקחו כדורסל במגרש בשבט והבנים עלו על הגג של החדרים וזרקו עליהן שקיות מים אזאז הבנות הכריזו מלחמה ואתמול אחרי הפעולה הייתה מלחמת מים מטורפת כולם הביאו חבילות של ניקול(בבית זה הכל
) וזה היה בשבט, במעוז אביב(השכונה שהשבט נמצא בה), בית ספר יסודי קרוב והכל ומילינו שקיות בחדרי זבל של הבניינים
וזה היה משהו מטורף ביותר והבנים האידיוטים דמו צבע מאכל צהוב שנשוב זה פיפי אבל לא הצחליח להם כי ראינו אותו קודם..בכל אופן היה ממש כיף זה נמשך בערך שעה וחצי וכולם יצאו רטובים והרוסי- פלאפונים. זה הכל מהר לשלוח לפני שיהיו לי עוד דברים לכתוב ורני לא אפסיק. פיס אאוט(ס'פקאצה אני
)XDD

דנושש XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"כולם הביאו חבילות של ניקול (במטבח זה הכל
)" חחח לא יודעת למה זה הצחיק אותי.. גם לנו היה היום בוחן במתמטיקה,אבל אצלינו זה היה לכל הכיתה,בכתב...על דף..אויי ויי
והמורה עוד מחייכת לה..מאושרת עד הגג.. ביץ'..
הוו גילי
חחח..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו, איטס אפרת, ביץ'../images/Emo11.gif

איזה מגעילה היא, איך שהיא מדברת והצחוק שלה כזה.. מגעיל..לא נורא
מקווה שהלך טוב וגם אם לא חפיף עד שהיא תתחיל לבדוק את זה יגמר כבר הסימסטר הבא אז זה בטוח לא יהיה בתעודה כבר

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלעוד מישהו יש בעיה בלהכנס למסן בגלל

שיש לו דואר של וואלה?!?!?! כי כתוב לי שזה לא קיים!! ואני משתגעתתתתת!!! כי זה לא נכנס לי למסן

ZivMusic

New member
../images/Emo79.gifלי יש דואר של וואלה.

אבל הוא לא עושה לי בעיות בלהכנס למסן.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo104.gifביריה 2008../images/Emo27.gif../images/Emo163.gifהיה כיף../images/Emo70.gif

האמ...לא הייתי פה אתמול כיוון שהייתי בטיול ביריה..
זה טיול מבני עקיבא שכל שנה יוצאים כל שבטי הרא''ה[אם מישו מבין בזה
] ועולים על ביריה שלפי מה שהבנתי זה היה פעם ישוב ואז הרסו משו כזה ועכשיו אין!>< וכל שנה עולים את זה... אז יצאנו אני ועוד 3 חברות שלי,מדריכה עם מנהלת הסניף[קומונרית><],3 בנים,ומדריך XD וחיכינו שעווות עד שהאוטבוס בא.. והיינו באוטבוס עם חברות שלי מסניף אחר עם הבנים בשבט שלהם [שאחד מהם ממש חמוד...^^] ואחרי זה עלו ילדים מרעננה שהיו שם המון חתיכים XDD ושהגענו אחרי 3 שעות נסיעה התחלנו לעלות את ההר הזה...
על ההתחלה התעייפתי...אבל זה היה כיף
ראינו מאות ילדים בגיל שלנו מכל הארץ...וזה היה מאגניב XD וראינו גם ילדים שאנחנו מכירים וזה... *היו המוןןןןן ילדים יפים
* והעלייה הזאת היתה מתישה..אז רציתי לעשות קיצור ונתקעתי בשיח קוצים
>< ונתקע לי קוץ בסנטר שהוא לא יצא לי עד עכשיו..אני צריכה להוציא בפינצטהXD ואז הגענו למעלה והביאו לנו מרק..
ונחנו טיפה והיה מופע לייזר עם סרטון... וזהו חזרנו הביתהD: היה כיף באוטובוס ..מצחייקXD וזהו...כאבו לי כל הרגליים שחזרתי
אבל עכשיו לא^^ מצטערת על החפירה...><
מי שקוראת....אם מישי קוראת בכללXD יומטוב=]

mclola

New member
יאווו גם את היית בסיוט הזה?!../images/Emo12.gif

XDDD איזה עלייה מעצבנת>< אבל ה ר ב ה בנים חמודים=). האממ נחמד לדעת.. שיש עוד מישי בפורום שהייתה בביריהO;

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאת היית ביומראשון?!?!האאא מגנייייב

איזה סניף את?!?!?!DDD: אולי ראיתי אותך?
ספרי ספריייD: אני מקרית הרצוג... הייתי עם סוודר של פוקס כחול כהה כזהXD *בטח לא ראית אותי בכלל>< XDDD* איך אני מתלהבת^^

למעלה