יום ראשון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif =0 הו! רילי?

בטח את לא ממש צריכה, כל עוד זה לא מפריע לך הדבר היחיד שצריך להיות אכפת לך זה מה אחרים חושבים. מקנאה בך, זה חוסך הרבה כסף [60₪ בממוצע לחודש] וזמןןן אני שונאת ללכת אל המרוקאית העצבנית הזאת.. ><" טחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאצלנו יש אחת שעושה ב-40

והיא עושה לחברות שלי כל הזמן אני לא ממש צריכה לסדר, רק לנקות קצת ולעשות צורה

TomiSh XD

New member
אל תתחילי עם זה אם את לא באמת צריכה...

לא ראיתי תגבות שלך חח אבל אם זה לא כזה נורא אז חבל להתחיל עם הסיוט הזה חח אני התחלתי לנקות כי בכיתה ו' הורדתי לעצמי איזה חצי גבה XDD אבל זה לא כזה נורא חח זה עדיין הצורה שהיתה לי כל הזמן

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהרגע שמתי תמונות שלי למעלה

איפה שיש שאלון בשרשור שהכי למעלה XDD אני לא ממש מבינה בזה אבל חח אז אני לא יודעת מה לעשות

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני חושבת שמריטת גבות זה מזוכיסטי בטירוף

זה ממש כואב. ואת עוד משלמת על זה. XDD אגב-POD

../images/Emo204.gifאז ככה.

היום התעוררתי בשבע וחצי בגלל שאחי הקטן החליט שאני צריכה להכין לו ארוחת בוקר. והייתי שיא העייפה, כי הלכתי לישון ממש ממש מאוחר אתמול בלילה. בע. אז קמתי, חצי מטושטשת, והלכתי להכין לו ארוחת בוקר! ><'' והכנתי גם לעצמי.
[חביתה מקושקשת בתוך סנדוויץ' עם גבינה. יאמי.
] ואז הלכתי לאינטרנט וגלשתי קצת. היה לי נחמד. כשההורים שלי חזרו מהפארק [
] הם אמרו שאני אהיה חייבת להישאר בבית כי אחי הקטן חולה.
כפרעליו. מתה על היצורון הקטן והבובון הזה.
אז פספסתי
[><''! יהיו לי רק 21 פגישות מתחילת שנה, דאמעט! ><''], ונסעתי לירושלים בשלוש, ישנתי כל הדרך, עלו חיילים חתיכים, כפרעליהם [
], והיה נחמד. ובמכללה היה את האולפניאדה המתמטית, שלתדהמתי המרובה שידרו אותו בגל"צ וגם ב-HOT [כאילו, OMG, מה הולך כאן?! בטח בגלל שיולי תמיר הגיעה. XD], והיה ממש מגניב. ולשאלה היומית: יום חמישי! חוזרים הבייתה, אפשר לדבר בטלפון כמה שרוצים... [
] Home Sweet Home.

../images/Emo204.gif><

וכמובן שכחתי להוסיף [כי למטה לא רואים וכי אני צומיסטית
] שכתבתי פיק חדש, והוא בבלוג שלי. והוא מאד מאד מאד מאד מאד מאד עצוב.

butbut

New member
../images/Emo126.gifנכון שחיילים במדים זאת חולשה?../images/Emo99.gif

XDDDDDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחיילים במדים עם מבטא אמריקאי

(עדיף בריטי אבל זה מה שהיה
) כמו דייויד העולה החדש ממיאמי שהכיתה שלנו אימצה גאאאד#@$%$%^&%^&%$^%&^$%&%^&%&^%6הוא היה שזוף כזה עם שיער שטני בהיר קצר ועיינים כחולות ו%^&^%$^&%$%^%$^&%$^&%$^&%$^^%^&%^
נרגעתי
(סליחה שנדחפתי)

../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין על האינטרנט.

עכשיו עשיתי MyHeritage, [אני מעלה כלמיני תמונות ובודקת לאיזה מפורסמים אני דומה, סתם כי משעמם לי ויש לי תמונות ספר XD], ולהפתעתי ושעשועי המרובה, יצאתי דומה ב-50% לבאסיסט האהוב עליי, הלא הוא מיסטר דאגלס שלנו! OO אני מתכוונת, WTF?! אה, כן, ומקודם יצאתי דומה ב-60% לאנג'לינה ג'ולי.
נפלאות האינטרנט.

MelMcFly

New member
יום מעצבן ><"

היום התחלתי ב-9 ולא היה לי כוח ללכת לבצפר, טוב מתי יש לי כוח XDD המורה למדעים לא באה אז שחררו אותנו שעה לפני הזמן
ידעתי שלא כדאי לי ללכת היום כי אין שום דבר מיוחד, ומדעים לא למדנו בכלל .. רק שעתיים וגם זה בקושי. אוףףף אני כ"כ עצובה שהדיחו את גיא מהישרדות ,
ואת קולטון מאמריקן איידול ,וגארט וג'ואן הם כאלה טובים
מישו אחר היה צריך ללכת בכיתי אתמול כמו ילדה מפגרת XDDD אבל כ"כ רציתי שגיא שישאר וגם קולטון
וחברה שלי עצבנה אותי היום כי אמרתי לה שהדיחו את גיא, אז היא אומרת לי "יששש מגיע לו" וזה כ"כ עצבן אותי כי היא בכלל לא רואה הישרדות! והיא גם לא יודעת מי זה גיא בכלל! ועכשיו גם האייסי לא מתחבר ><" טוב חפרתי
תשובה יומית
היום הכי כייפי שלי .. ניראה לי שישי ושבת יום שישי קצר ושבת חופש כמובן .. האמת אני אוהבת גם את יום ראשון ושני כי הם קצרים יום ראשון אני מתחילה ב-9 והיום קצר, ושני אני לומדת 3 שעות ושעה אחת זה לא ממש שיעור ויש לי שעתיים איפור במעודון ספורט .

דנושש XD

New member
הווו איזה יום ../images/Emo178.gif :-\

היום התחיל סבבה,שעתיים מגמות וזה ואז היה שיעור אנגלית שהיה שיעור סביר,בערך
אח"כ המורה למורשת [
] חפרה לנו שעה על פורים!!! על מגילת אסתר והכל,מילא שתלמד את זה-אבל למה לחזור על כל דבר מיליון פעם???? |ליצם ואז בשעה האחרונה היה לנו מתמטיקה
ושוב,כמו בכל שיעור המורה עשתה לנו בוחן-פתע :-\ אח"כ היא נזכרה שהיא צריכה להחזיר לנו את המבחנים מלפניי שבועיים וחצי [טוב שנזכרה...] וממש התאכזבתי מהציון שלי,ציפיתי להרבה יותר וזה פשוט ביאס אותי לגמריי.. בנוסף לכל היום הזה אני גם לא מרגישה טוב,,אבל אמא שלי דורשת ממני להישאר בית [אז מי אני שאתנגד לה?
] חחח [: הווו
בקיצור יום מיותר..
Life is getting harder day by day And I don't know what to do, what to say And my mind is growing weak every step I take
*אני בספק אם מישהי קראה את זה
*

דנושש XD

New member
כמובן ששכחתי את השאלה היומית ../images/Emo69.gif

אז ככה...אני הכי אוהבת את יום שישי [כי אחריו בא שבת
] ואת יום שבת כי.....זה יום שבת
אבל גם את יום ראשון כי זה יום קצר ונסבל יחסית לכל שאר הימים,ואני מסיימת ברבע ל-1 שזה הכי מוקדם אצלי במערכת

butbut

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo126.gifיש לך בעיה עם המבטא שלי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDD נאממ..היום שלי היה משעמם. השכמה לשניצל[מיקע], אסמסים עם חסילון סקסי[סיון]...ויציאה לנתיתה עם בונבון[חברה] הארי[מיכל] ושליילה[שלי אחותי]XDDD. היה קורע
><" היינו בים
ושרפנו את האולסטאר הישנות של מיכלולי!!!
היה קורע!!!!!!!!!LOL אח"כ במרכז העיר ליד המקום של הסקייטרים- פגשנו פולל בנים רוסים, והיו כמה שהראו לנו פעלולים באופנים.-.-" [הוא היה ממש טוב
] הם היו כאלו חתיכים!!
XDD היה מצחיק שהם לא האמינו לי ולשלי שאנחנו רוסיות! זה ממש בעסה לא להיראות רוהסי כשאתה כן רוסי!. ואז ראינו כמו ילדים "פריקים אימואים"[אני שונאת הכללות!! אבל בלי זה איך תבינו למה אני מתכוונת?XD]. נאמ.. ועכשיו חזרתי..O.O חחח
הנעל השרופה:]]
איזה צחוקים היה כשלקחנו את המצית של אחד האנישם שמתעמלים בים במכונות לכושר
=]]]

butbut

New member
../images/Emo126.gif*נתניה...חח הנה סתם תמונה שלי ושל שלי

מהשוט תמונות החדש שלנו שנקרא "ג'ינס". LOL אני זאת זאת שמנשקת והיא זאת שפותחת ת'פה XDD
אני צריכה להסתפר כבר!!!!!!!!! LOL

butbut

New member
../images/Emo126.gifטוב, עכשיו תשפשפי את העיניים ותאמרי את

זה שוב.. XDD נראה אם תצליחי LOL נאמ...

למעלה