יום ראשון

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifשפשפתי, חמש פעמים../images/Emo70.gif

את כוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססית. את ושלי- כוסיות עלל גאש
מ - ו - ש - ל - מ - ו - ת -
אז במיוחד את פגר- דיי לבכות כל היום על השיער המדהים שלך כי האגרוף שלי מחכה למפגש ...
את לא צריכה לחשוב אם לכתוב לי
בתגובה או לא, אני אעדיך שלא כי אז לא תשקרי לי XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיך הגעת למסקנה שאני לא אוהבת אותך?

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gifתודה../images/Emo9.gif

יעעע התגעגעתי!!! כדאי לך להראות נוכחות במפגש פסח! LOL

../images/Emo204.gif^^

אני בהחלט אשתדל, נראה כבר. [אני יוצאת לחופש כעיקרון בכ"ח אדר ב' - לועזי? אממ... 3 באפריל, אבל אני אהיה בירושלים 4 ימים בשבוע -
, לעזאזל >< - אז אני לא יודעת! דאמעט.
] מתגעגעת גם כן! ^^

butbut

New member
../images/Emo126.gifדאמ! אני כזה מקנא בך../images/Emo70.gif

את קרובה לירושליים...
. אני פשוט מאוהבת-עם כול הפירוש של המילה-בעיר החסרת חיים הזאת.
LOL אני מטורפת, או מה? XDD

../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

אני גם חולה על ירושלים. במיוחד שירד פה שלג. ^^ עיר מהממת. הכל פה כלכך... ארג. אין לי מילים.

butbut

New member
../images/Emo126.gifדי זה גורם לי לרצות לעלות על האוטובוס

הראשון היישר לשם!! את לא מבינה כמה שאני מטורפת על המקום הזחיח הזה:] XDDD היא באמת עיר יפה ,במיודח בחלק העתיק. והשילוב הזה של ההרמוניה בין הערבים ליהודים. זה כזה מפחיד ומגניב ביחד.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאמנדה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

סליחה על הבורות אבל
, בת כמה את
את בצבא
היית במפגש האחרון
אין לי מושג איך את נראית וכל פעם אני מדמיינת אותך מחדש XDDD

../images/Emo204.gifXD

אז ככה: אני כבר בשנתי ה-21 [לצערי
] - מה שאומר שאני בת 20 ועוד מעט ושליש. אני לומדת לקבל את העובדה שעברתי את גיל הטיפש-עשרה לאט - אבל בטוח.
אממ.. לא, לא עשיתי צבא, לא עשיתי שרות, ישר אחרי תיכון הלכתי ללמוד לתואר ראשון במחשבים, לא מצא חן בעיניי אז פרשתי, ועכשיו אני לומדת אנגלית. ולצערי לא הייתי במפגש האחרון, אבל אני בונה על להגיע למפגש הבא.
[אוה, ותמונות קודרות ואפלות שלי את יכולה למצוא במייספייס או בפייסבוק.
]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכוסיות../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifרק אני.....

כולן כולן פה!! חוץ ממני!! ואל תגידו שאני מדברת שטויות כי זה נכון! זה כ"כ נכון
[law self esteem someone....?] XD זה שיוצאות לי תמונות יפות פה ושם זה לא אומר... לכן כל הזמן! ואתן כוסיות שתיכן!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifתפסיקי עם זה!! את מודעת לעובדה שאת גם

אחת היפות בפורום- הפורום שלנו מלא בבנות יפות!!! כולן יפות!!! מאיפה בא החוסר ביטחון העצמי הזה? XDD בשבילי את יפה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני תמיד הייתי חסרת ביטחון

מאז ומתמיד, ותמיד שהיו אנשים שאמרו לי שאני יפה, לקחתי את זה לא ממש ברצינות כי חשבתי שהם צוחקים עליי כנראה שזה בגלל שהדבר הזה וכל העלבונות שספגתי במשך השנים ממש השפיעו עליי וזה באמת.. אני לא מקבלת כל דבר כזה "וואלה סבבה" אני פשוט ככה..XD אבל תודה.. ממש תודה

butbut

New member
../images/Emo126.gifעכשיו עוררת את יצר הכעס שליXDD

את פאקינג יפה!!!

ענבז

New member
../images/Emo216.gifחמודות :) בא לכן להעלות את כל השוט לכאן?

יהיה מגניב לראות הכול :) זה ממש מגניב לראות את הקשר שלכן :) וואי אתמול אמא שלי חצי בכתה ועשתה לי שיחה שהיא הייתה עם אחותה בריב כל השנים ורק עכשיו זה מסתדר, ושהיא רוצה שאני ואחותי נהיה יותר בקשר וכאלה.. כי דוגרי אני ואחותי לא רבות - אנחנו פשוט לא מדברות, בכלל. (היא בת 10 ) נ.ב מאומץ: חח בחרתי מאומץ באופן די פשט, מה יצא יצא, אין לי משוג אם זה יפה או לא, לא התעמקתי.. :) 333>>>

למעלה