מקוויקנד

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo47.gifמקוויקנד../images/Emo18.gif../images/Emo130.gif

אעאעאעאעאסוף שבועעעעעעע הגיע מהררר
שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:
[אני עושה מקוויקנד ועפה לסבתא לשמור על בנדודי החמודדדדד חמודדדד

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני יעשה רק ציטוטים וזהההה XDDD

ציטוט השבוע:
אני וסיוון בשיחה על השיר של דני XDD -*Michelle Dylan*- אומר/ת: שישיר לי את זה ANYTIME סיוון המותק-sivan mcfly- פורום מקפליי אומר/ת: חח כהה לא זיהיתי אותו מהר! -*Michelle Dylan*- אומר/ת: איזהחמודד -*Michelle Dylan*- אומר/ת: שיאוו סיוון המותק-sivan mcfly- פורום מקפליי אומר/ת: mickey's bras, mickey's bras! mickey knickers and mickey's bras! סיוון המותק-sivan mcfly- פורום מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDD -*Michelle Dylan*- אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD עוד כמה סיוון המותק-sivan mcfly- פורום מקפליי אומר/ת: אוי אנלא זובלת אותו << סיוון המותק-sivan mcfly- פורום מקפליי אומר/ת: סובלת**>< -*Michelle Dylan*- אומר/ת: זובלת XDDDDDDD -*Michelle Dylan*- אומר/ת: מילה חדשה -*Michelle Dylan*- אומר/ת: זה זבל ובלתי נסבל -*Michelle Dylan*- אומר/ת: XD סיוון המותק-sivan mcfly- פורום מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD להקת השבוע- מקפליי והובאסטנק שיר השבוע- Grits-my life be like[woo ahh] אחלה שיר לאוהבי מוזיקה שחורה סרט- טיטאניקקקקקקק
לא רק בלונדינית!!
ותמונההההה שלייי שסיוון אמרה לי שאני נראית כאילו אני עושה פרסומת לשמפו ואני יראית פוצית XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכןכן שוב אני....XDD

התחלתי להתלהבבב XDD לא שרואים XDD וטוב שכך

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאורגזםםםםםםםםם../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

ג'ייזזזזזזזזזזזזזזז
אני... לא ... יכולה.... לשלוט... בעצמייייייייי!!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifדני ג'ונס-סיפורי כלבים XD איזה חמודדדדדד

יאוווו
למרות שרואים רק חצי מדני..אפילו לא.. עדיין החלק הזה שרואים, כל כך יפה!! הכלב יותר
XDD סתם לא...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifנכון נכון שהוא דורש ביס בשפתיים?!../images/Emo99.gif

$@#$@#@$%%$R&*^*^&*# זו התמונה שאני הבאתי לך

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחיחייי פוצי מוצי קוצי שמוצייייי|לה| ^__^

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יאווו כששרתי לך את ליידי'ס בראס XDDDDDDDDDDDDDDDD איזה יפה הוא בגירסא המיקית
כפרות עלייךךךךך
D:

kelly7i

New member
ושאני אמרתי שאת מזכירה מיקי מאוס../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD אני רואה פה יותר פרסומת

למשחת שיניים ><" עם השיניים הלבנות והמושלמות שלך ~מקנאה~ דיי להיות מהממת! שו פוצית?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמעניין למה הן לבנות XDD

והן בכלל לא מושלמות, יעני שאני ממש ממש מחייכת זה ממש מראה נוראי למרות שהיה לי גשר והכל XDD אבל יש להן רגעים XD
תשאלי את סיוון

למעלה