מקוויקנד

דנושש XD

New member
כמו שאמרתי לך כבר אתמול..

יש לך אותנו!
כל אחת הייתה מעדיפה שוויץ על טיול שנתי מאעפן.. במיוחד כמו בבצפר שלי - קריוקי עם המורות ודיסקו "מטורף"

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif תודה רבה לכולן ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אין לכן מושג איך זה מעודד אותי [:

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifנונית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את יודעת תמידתמיד שיש לך אותי
[וגם את מקסיטי שאני כבר רוצה לראות
]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifMy McWeekend../images/Emo205.gif

שיר השבוע של מקפליי
Broccoli Don’t know why I predict a riot Danny's gay(מה לעשות שנדבק לי למוח
(XD
שיר השבוע לא של מקפליי
The all American rejects it ends ronight Relient k- be my escape Relient k- who I am hates who ive been Yellow card- back home Harry and the potters- stick it ti Dolores
Stereophonichs- it means nothingהקליפ
Blink 182-all the small things The beatles- hey jude The beatles- here comes the sun The beatles-strawberry field forever הידעת?-הדטרבנים אף פעם לא הייתה לי רשימה כזאת ארוכה><"
להקת השבוע
מקפליי רליינט TAAR
אלבום השבוע
נמנמ..אין ספציפי נראלי><
קליפ השבוע
הילד שפוחד לשיר שדנה שלחה לי
http://youtube.com/watch?v=3k9TNhTaP6g&feature=RecentlyWatched&page=1&t=t&f=b |רדיו|תוכנית\סרט השבוע|רדיו| אממ..הישרדות? היום אני הולכת לראות על גופתה המתה אז גם זה><
משהו שהכעיס
אממ...אמא שלי כרגיל שהמורה לתנ"ך לא יולדת שהמורה להיסטוריה לא חוזרת
משהו ששימח
לוידעת..שמח בכללי
משהו שהעציב
דני וטל וכולם מתו ביא בייבי! השיחה שלי עכשיו עם סנדרה על מלחמה בעולם
ציטוט השבועבועה| וואו יש מלא, אני מקווה שהם יצחיקו><
אני מציירת לאופיר את ביל מתטוקיו על פי בקשתה(תמונה מצורפת). התחלתי מהשיער. אופיר:"את יודעת מה זה מזכיר לי?" אני"סוניק X?" היא:"לא, דרגון בול"
מורה מדבר על מורות, אילנה זאת מורה שכולם שונאים מורה:"...וגם אם יש מורות שאתם לא כל כך אוהבים.." כל הכיתה:*משתעלים*"אהמאילנהאהמ"*משתעלים*
*בנסיעה* דניאלו:*טועמת משהו*"או מיי גאד למה זה כל כך מתוק מה זה?" אני:*כמו בארץ נהדרת*"זה סוכר" *מגיעים, רואים בית עם מין מבנה כזה למעלה* גניאלו:"מה זה על הבית?" אני*כמו בארץ נהדרת*"זה סוכה!"
*אמא שלי עושה לי לבנדוד שלי ולדניאלו חידון, בנדוד שלי ודניאלו כל הזמן "רבו" אמא:"מה זה חיה שנכחדה, דומה לפיל?" בנדוד:"דניאל" XD אחר כך קראנו לה דניזאור
הכלבה שלי ממש שמנה, שיחה עם דנה במסן* אני:"דנה, מיקה לא יורדת ממני ואני לא מצליחה להזיזאותה! נראה לי שאני אתקשר לאמא שלי שתבוא לנוריג אותה!" דנה:"עזבי אמא, תזמיני גרר!"(נו משהו כזה לא זוכרת איך בדיוק היא אמרה XD)
*אבא שלי גרוע באנגלית, אני ודניאלו בוחנות אותו מול אמא שלי* דניאלו:"מה זה נקלס?" אמא:"שרשרת"(NACKLACE( אבא:"חסר צוואר"(NECKLESS)
*לדנה יש קלסר עם מלאכית בלונדינית ושמלה ורודה* אני:"תראו זאת שרלוט מהפיק של בוט, היא בשמים." נוי:"לא, זה טום מהפיק של בוט בשמים"XD
מתנגן בראש\פלייליסט|בדגש|
relient k be my escape

דנושש XD

New member
הווו אני מככבת אצלך השבוע ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

אז מה? עבר המבחן בהסטוריה הא?
את חייבת לשים את הוידיאו עם הארי-שהיום חיקית אותו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהלך מרטיט עצבים../images/Emo70.gifיצאתי חיוורתXD

נשארתי בן 3 באחרונים... אני אשלח לך קיושר(אני אחפש אותו כי הוא איפשהו בפייבוריטים שלי, ויש לי 250 בערךXDD)
בשבילי הכוכב זה את

sweet shir

New member
Be My Escape ../images/Emo99.gif

אשכרה מזכיר את דרגון בול.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הציטוטים! XD

Maddie

New member
המקוויקנד הגיע! אני עוזבת ../images/Emo4.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Star girl Please Please Don't stop me now Bubble wrap she falls asleep Little Joanna Home is where the heart is broccoli
שיר כ"כ חמווווד
שיר השבוע לא של מקפליי:
Jonas brothers-Time for me to fly Jonas brothers-Holywood Jonas brothers- Please be mine Jonas brothers-Hello beautiful Jonas brothers-Just friends Jonas brithers-6 minutes RJA-cat and mouse RJA-my guardien angel הכל בגלל רייבן
התמכרתי לג'ונס ברודרס.
להקת השבוע:
McFly Jonas brothers
אלבום השבוע:
Motion in the ocean
קליפ השבוע:
לא ראיתי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הלוחשת לרוחות אני והמזל שלי
אמריקן פאי 2 הישרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי עיצבנה אותי! היא כ"כ מושפעת!
משהו ששימח:
קניתי אמ פי!!#@*$ ובקשר לאני עוזבת
יש לי טיול שנתי ראשון-שני-שלישי יאיייי!!^^ וכמו שאמרתי - המורה שלי לאנגלית ילדה %$#@&$!*@#$@!
משהו שעיצב:
א. כותבים העציב.אני חושבת
ב.כלום |ראר|
ציטוט השבוע:
אופקה:"ערסים גורמים לי לבכות." אני:"ולי הם גורמים לקפוץ מהגג בצרחות. ובכל זאת אני לומדת איתם
" כן לא מצחיק
אני:"כאפות מארץ הכאפתיות" טלי:"הכפיות?" אני:"הכאפתיות!" אני:"טלי את נוגעת לי בתחת" טלי:"אופס."
שיעור אנגלית אני:"איריס! איריס!איריס! איריס! איריס! איריס" *אני מתעצבנת המורה לא מסתובבת* אני:"המורה!" *מסתובבת*
באוטובוס ילד א':"עומר! עומר! עומר!" הילד השני מסתובב ילד א':"תקרא לגל"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly-Memory lane
תמונת השבוע:

Maddie

New member
התפקשש לי../images/Emo122.gif../images/Emo185.gif

עוד תמונה!
כמה חרשתי עליה באמפי!

Maddie

New member
עוד אחת|ראר|../images/Emo185.gif

מוגבלללליייםםםם יש עוד אחת ודי D:

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאוו גם את אוהבת את ג'ונאס?../images/Emo98.gif

אבל אין לי את השירים האלה
Jonas brothers-Holywood Jonas brothers- Please be mine Jonas brothers-Hello beautiful Jonas brothers-Just friends את יכולה להעלות לי בבקשה?

Maddie

New member
תוסיפי אותי../images/Emo185.gif

[email protected] רייבן גרמה לי להתמכר
ויעליק
התמונה חתוכה כי...ככה
זה כאילו רק העיניים

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifמיי מסן דונט וורקינג../images/Emo7.gif

הוא סטופיד!>< אין לך אולי אייסי?^^ ><אני מרגישה רע שאין לי מסן,כי לכולן פה יש מסן!!!ושלי החליט לא לעבוד מיליון שנה

Maddie

New member
עוד ציטוט!../images/Emo185.gif

*רועי בא אליי עם 20 שקל* רועי:"הנה קחי על אתמול, היה כיף"
*אני באה לאיתמר עם ציור סדיסטי שציירתי במתמטיקה* אני:"תראה אני כ"כ סדיסטית!" איתמר:"מטומטמת, סדיסט זה אחד שמכאיב לעצמו" אני:"לא זה לא, זה מזוכיסט, סדיסט זה אחד שאוהב להכאיב לאחרים" איתמר:"נו זה מה שאמרתי!" המורה לשל"ח מדבר עם ילדה מהכיתה שהיא ממש נמוכה הילדה:"קובי אני הולכת שנייה לשירותים!" המורה:"טוב תזהרי שלא ידרכו עלייך בדרך!"
אחרי כמה דקות המורה:"את יוצאת לטיול?" הילדה:"לא.." המורה:"טוב, אז כשנצא לטיול עם כיתות א' אני אודיע לך" XD

למעלה