../images/Emo205.gifMy McWeekend../images/Emo205.gif
שיר השבוע של מקפליי
Broccoli Don’t know why I predict a riot Danny's gay(מה לעשות שנדבק לי למוח
(XD
שיר השבוע לא של מקפליי
The all American rejects it ends ronight Relient k- be my escape Relient k- who I am hates who ive been Yellow card- back home Harry and the potters- stick it ti Dolores
Stereophonichs- it means nothingהקליפ
Blink 182-all the small things The beatles- hey jude The beatles- here comes the sun The beatles-strawberry field forever הידעת?-הדטרבנים אף פעם לא הייתה לי רשימה כזאת ארוכה><"
להקת השבוע
מקפליי רליינט TAAR
אלבום השבוע
נמנמ..אין ספציפי נראלי><
קליפ השבוע
הילד שפוחד לשיר שדנה שלחה לי
http://youtube.com/watch?v=3k9TNhTaP6g&feature=RecentlyWatched&page=1&t=t&f=b |רדיו|
תוכנית\סרט השבוע|רדיו| אממ..הישרדות? היום אני הולכת לראות על גופתה המתה אז גם זה><
משהו שהכעיס
אממ...אמא שלי כרגיל שהמורה לתנ"ך לא יולדת שהמורה להיסטוריה לא חוזרת
משהו ששימח
לוידעת..שמח בכללי
משהו שהעציב
דני וטל וכולם מתו ביא בייבי! השיחה שלי עכשיו עם סנדרה על מלחמה בעולם
ציטוט השבועבועה| וואו יש מלא, אני מקווה שהם יצחיקו><
אני מציירת לאופיר את ביל מתטוקיו על פי בקשתה(תמונה מצורפת). התחלתי מהשיער. אופיר:"את יודעת מה זה מזכיר לי?" אני"סוניק X?" היא:"לא, דרגון בול"
מורה מדבר על מורות, אילנה זאת מורה שכולם שונאים מורה:"...וגם אם יש מורות שאתם לא כל כך אוהבים.." כל הכיתה:*משתעלים*"אהמאילנהאהמ"*משתעלים*
*בנסיעה* דניאלו:*טועמת משהו*"או מיי גאד למה זה כל כך מתוק מה זה?" אני:*כמו בארץ נהדרת*"זה סוכר" *מגיעים, רואים בית עם מין מבנה כזה למעלה* גניאלו:"מה זה על הבית?" אני*כמו בארץ נהדרת*"זה סוכה!"
*אמא שלי עושה לי לבנדוד שלי ולדניאלו חידון, בנדוד שלי ודניאלו כל הזמן "רבו" אמא:"מה זה חיה שנכחדה, דומה לפיל?" בנדוד:"דניאל" XD אחר כך קראנו לה דניזאור
הכלבה שלי ממש שמנה, שיחה עם דנה במסן* אני:"דנה, מיקה לא יורדת ממני ואני לא מצליחה להזיזאותה! נראה לי שאני אתקשר לאמא שלי שתבוא לנוריג אותה!" דנה:"עזבי אמא, תזמיני גרר!"(נו משהו כזה לא זוכרת איך בדיוק היא אמרה XD)
*אבא שלי גרוע באנגלית, אני ודניאלו בוחנות אותו מול אמא שלי* דניאלו:"מה זה נקלס?" אמא:"שרשרת"(NACKLACE( אבא:"חסר צוואר"(NECKLESS)
*לדנה יש קלסר עם מלאכית בלונדינית ושמלה ורודה* אני:"תראו זאת שרלוט מהפיק של בוט, היא בשמים." נוי:"לא, זה טום מהפיק של בוט בשמים"XD
מתנגן בראש\פלייליסט|בדגש|
relient k be my escape