מקוויקנד

talosh1234

New member
עונהה D:

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי השבוע מקפליי =OO שיר השבוע לא של מקפליי: The All-American Rejects - Dirty Little Secret ו Simple Plan - When I'm Gone להקת השבוע:סימפל פלאון ואול אמריקאן רג'קט
!! אלבום השבוע: - קליפ השבוע: Simple Plan - When I'm Gone
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ג'סט מיי לאק.. היה שוב ביס חח משהו שהכעיס אתכם השבוע:סתםם איזה ריב עם ידיד משהו ששימח:מממ.. השלמתי עם ידיד ועכשיו הקשר מתחזק
ידיד אחר שלי מהכיתה כ"כ מצחיק אותי לפעמיםם XDD משהו שעיצב:אממ... היה לי קשה השבוע כי שבוע שעבר סבתא נפטרה
ציטוט השבוע:לאא זוכרת X: מתנגן בראש / בפלייליסט:Simple Plan - When I'm Gone
תמונת השבוע:מכוערת אניי X: חוחוחוו בבצפר

../images/Emo12.gif השירותים של החטיבה

לא מלוכלים ומגעילים
הם נקיים
!
כמה נסגר
איפה הדלת שיש עליה ציור של אמא מומין כתומה איפה? D: את כזה חמודה

יש בשירותים של הבנות בביניין של

שיכבה מממ ט' אני חושבת, דלת שיש עליה ציור של אמא מומין זאת מהמומינים ערוץ אחד "עם סניף וגם סנופקין ומאי הקטנה" זאתי D: הבעיה - היא כתומה! אמא מומין כתומה! ממש מוזר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif למה בהוט לא חורשים על JML? ../images/Emo46.gif

יש לכם בשירותים מייבש לידיים??? =0 (נו לא יודעת איך קוראים לזה ><") איזה השקעה! טחחח איך סומכים עליכם עם זה? בבת-ים בקושי יש מים בברזים XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifראשונה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Trani Not Alone I Wanna Hold You
Help
שיר השבוע לא של מקפליי:
kelly clarkson- since you been gone kelly clarkson- because of you enriko- hero all time low- come on come all
להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
וונדרלנד
קליפ השבוע:
not alone+ diarriah ממושן
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דרייק וג'וש, לא מדהימה, השרדות, ארתור, זאק וקודי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמ, לא ממש זכור לי ><" רוב הסיכויים שבצפר או דברים אחרים ><"
משהו ששימח:
ראיתי את הDVD של וונדרלנד
זה כ"כ מושלם
והיום אני הולכת לעשות ביביסיטר ולהרוויח קצת כסף למשהו שאני צריכה לקנות
משהו שעיצב:
עשיתי חיסון ביום ראשון
זה כואב עד עכשיו
אבל עכשיו פחות........
אה וגם שהיום היה לחברה דיי טבוה שלי יומולדת והיא לא התייחסה אליי בגרוש ><"
ציטוט השבוע:
אין לי כמעט
~ המחנכת שלי ראתה שמישהו כתב את השם שלה בגדול על השולחן ואחרי זה כתב "זונה" אז היא אמרה: אני לא זונה
!! XD ~ היום הקריאו שמות בכיתה המורה: מתן מתן: מה
עילם[ילד שיושב לידו]: מה שלומך
מה זה מה
XDD ~ משהו מארתור שנורא הצחיק אותי XDD ארתור נאבד. אמא של ארתור: אני הולכת לחפש בבית הספר
אבא של ארתור: אני הולך לחפש בתחנת האוטובוס
גילי אחות של ארתור: אני הולכת לספר לכולם
XDDDDDDDD ~ בשיעור אנגלית: המורה: בוא נראה משפטים שהשלמתם: עלמה: i was eating a banana
המורה: יפה
עלמה: והמשפט השני: i was baking a cake and after it i was eating a banana
המורה: יפה
~כולם צוחקים מהבננה של עלמה~ אחרי זה היינו בספר באנגלית ותרגמנו מילים: המורה: brain- i jope every one in here have a brain אני: לעלמה אין. עילם: יש לה בננה. XD ~ אני חייבת לכתוב את הציטוט שמיקי שמה שבוע שעבר ולא הפסקתי לצחוק ממנו
המורה: ליסטן טו מי
ילד: לא מבטאים את הט'. המורה: איי קנואו
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~ זהו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
hero של אנריקו XD
תמונת השבוע:
אל תגידו שהם לא פשושיזמים

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif לא! לא! לא! זה לא הלך ככה

המשפטים שלי היו: when Ora saw : me I was eating a banana והשני: while the parents: were sleeping i ate banana מה הפלצת על הבייקין? XDDD ואם הייתה לי בננה במקום מח לא הייתי יכולה להמציא משפטים מתוחכמים כלכך

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif המקוויקנד שלי :)

שיר השבוע של מקפליי: אוי הרבה .. :) שיר השבוע לא של מקפליי: מממ לא יודעת .. XDD להקת השבוע: מקפליי
בעיקר .. זה היה שבוע שמוקדש למקפליי D: אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים .. אין לי מושג למה XD והבחורות הטובות :) ולא מדהימה [= משהו שהכעיס אתכם השבוע: בגלל שאני מפסידה טיול שנתי כל החברות שלי כל הזמן אומרות לי מעפנה וכאלה .. ודי חלאס כאילו הבנתי שאני לא אהיה.. ואני מתבאסת אבל אל תגרמו לי להרגיש יותר רע !! זה כל כך עיצבן אותי ! גם הן כל הזמן שוכחות שאני לא אהיה והן כל הזמן שואלות אותי על דברים שיהיו שבוע הבא ובטיול השנתי וגאד כל כך קשה לזכור שאני לא אהיה ??!? מה הן עושות לי דווקא ???!?!? משהו ששימח: אני טסה יום ראשון בבוקר לשוויץ לעשות סקי
! [[: משהו שעיצב: אני מפסידה טיול שנתי ): ציטוט השבוע: טוב יש לי כמה .. * בשיחה עם דנה וגילי [אתמול]* הגענו לדבר על שיער .. ואז אמרתי [אני לא זוכרת בדיוק איך זה הלך] "כשאני מכבסת את השיער שלי..................................." חח כאילו מכבסת במקום חופפת XDD ניסיתי לעודד חברה שלי שהיא תצליח במבחן מועד ב' במתמטיקה והיא אוהבת את טוקיו הוטל אז ניסיתי כדי שהיא תאמין לי לומר לה בגרמנית [וברור שאני לא יודעת גרמנית] אז אמרתי לה "אוכטין פוכטין צ'אק 100" וזה היה קוווורע ! כי כאילו זה היה בגרמנית XD לא ממש ידוע מה הפירוש של המפשט הזה .. זה משהו בסגנון של את תקבלי 100 :) אה וציירתי משהו לרייבן [ציירתי את מקסיטי XD] אז אני אצלם את זה יותר מאוחר [אין לי כוח עכשיו.. גם קבעו לנו עוד שיעור בלט קלאסי היום באחת וחצי אז אני צריכה לאגור כוחות XD חח] ואעלה את זה לפה :) מתנגן בראש / בפלייליסט: השעון מעורר שלי זה השיר של מוגלי ובאנה מהמחזמר ספר הג'ונגל [בכיכובו של תום אבני שהיה כל כך מתוק
אבל רק כשהוא קטן] ואז אני כל הזמן שרה אותו DD: תמונת השבוע: זה הרקע של המחשב שלי .. אני כל כך אוהבת את הרקע הזה
זה כאילו דני מסתכל ישר עליי !!

NoNo xD

New member
אוי ועוד ציטוט מסרט ..

ראיתי סרט שישי שעבר או שעבר שעבר .. לא משנה XD אז רואים את הסבתא שחושבת שהיא גוססת וחושבת שהיא בת 133 אומרת לנכד שלה : [הסרט היה באנגלית אבל אני כותבת בעברית] הסבתא *בשיאהדרמטיות* : "כל החיים שלי ניסיתי לגלות משהו" *אווירהדרמטית* הסבתא : "אבל לא הצלחתי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט התפוצצתי ששמעתי את זה ..
הקטע הוא שזה לא מצחיק .. אבל לי יש הומור מיוחד XD
הומור לא מצחיק
יכול להיות שזה לא נכון מילה במילה אבל בעיקרון זה ככה וממש צחקתי מזה DDDDD: טוב נרגעתי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמעפנות החברות האלה../images/Emo70.gif

יש לך אותנו ואנחנו אומרות- ת ה נ י

למעלה