היייי D:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif
מישהי שמה לב שנעלמתי?XD טוב נו אני בטוחה שלא
לא היה לי מחשב שבועיים XDD חח וזה סבבה לגמרי..[: שיר השבוע של מקפליי: האמת בקושי שמעתי מקפליי השבוע

אבל חזרתי קצת לענייניםD: שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה של simpl plan והשיר החדש של paramore להקת השבוע:הרבהההההההההD: אלבום השבוע: לא יודעת. קליפ השבוע: לא יודעת XD אה כה,זה של איימי ווינהאס D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטיטאניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק#$%^&*(*^*&^&*^*&^*& הסרט הכי יפה בעולםםםםםםםםםם *_* משהו שהכעיס אתכם השבוע: XD משהו ששימח

: משהו שעיצב: =[ ציטוט השבוע: ואו יש הרבהXD אני:"מה את עושה יא סתומה?" חברה שלי:"ביד,מה נראה לך שאני עושה?!?!" אני:"ביד?" חברה שלי:"נו באמת,כבר עשיתי היום,מה אני איזה יוליה שעושה ביד כל היום.." - אני מספרת בדיחה על רוסיות[וגם אני חצי!XD] "מה ההבדל בין פחית שתיה לרוסיה? שפחית שתיה פותחים פעם אחת" אחותי הקטנה:"אמא אפשר לפתוח אותךךך?" XDDDDDDDDDDDDD - חברה שלי:"לכי תעשי ביד לדני את יודעת מה" אני:"בכיףף *-*" חברה שלי:"איכס יא מגעילה,ואם יצא לו הנוזל הלבן הזה?" אני:"את מתכוונת לשפיך??XD" חברה שלי:"לא סתומה,לפיפי!" מתנגן בראש / בפלייליסט: לאדעת XD תמונת השבוע: דדדדדדדדדני תעשה לי מיליון ילדים קבקזים D:::