מקוויקנד

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif יש של כל אחד לבד אני חושבת... ../images/Emo9.gif

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif

אבל אני כן מכירה תמונות אחרות מהסט.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif~מתה~

איזו תמונה מושלמת
אפעם לא ראיתי אותה

Dirty wings2

New member
היייי D:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

מישהי שמה לב שנעלמתי?XD טוב נו אני בטוחה שלא
לא היה לי מחשב שבועיים XDD חח וזה סבבה לגמרי..[: שיר השבוע של מקפליי: האמת בקושי שמעתי מקפליי השבוע :( אבל חזרתי קצת לענייניםD: שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה של simpl plan והשיר החדש של paramore להקת השבוע:הרבהההההההההD: אלבום השבוע: לא יודעת. קליפ השבוע: לא יודעת XD אה כה,זה של איימי ווינהאס D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטיטאניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק#$%^&*(*^*&^&*^*&^*& הסרט הכי יפה בעולםםםםםםםםםם *_* משהו שהכעיס אתכם השבוע: XD משהו ששימח:D: משהו שעיצב: =[ ציטוט השבוע: ואו יש הרבהXD אני:"מה את עושה יא סתומה?" חברה שלי:"ביד,מה נראה לך שאני עושה?!?!" אני:"ביד?" חברה שלי:"נו באמת,כבר עשיתי היום,מה אני איזה יוליה שעושה ביד כל היום.." - אני מספרת בדיחה על רוסיות[וגם אני חצי!XD] "מה ההבדל בין פחית שתיה לרוסיה? שפחית שתיה פותחים פעם אחת" אחותי הקטנה:"אמא אפשר לפתוח אותךךך?" XDDDDDDDDDDDDD - חברה שלי:"לכי תעשי ביד לדני את יודעת מה" אני:"בכיףף *-*" חברה שלי:"איכס יא מגעילה,ואם יצא לו הנוזל הלבן הזה?" אני:"את מתכוונת לשפיך??XD" חברה שלי:"לא סתומה,לפיפי!" מתנגן בראש / בפלייליסט: לאדעת XD תמונת השבוע: דדדדדדדדדני תעשה לי מיליון ילדים קבקזים D:::

Dirty wings2

New member
בא לי מקופלתתת../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

היי איש! אני אוהבת אותך

Dirty wings2

New member
יאללה עוד אחתתD:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

יש לי מצברוח היום לתמונות
גאדדדדדדד#%^^Y*)&*&*)&*)%^
|אוהב|

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifOMFG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהחיוךךךךך

OMG OMG OMG OMG OMG OMG נמסהההההההההה נמסההההההההה אומג אומג אומג אומג אומג
אומג אוממג אומג אומג אומג
XDD אני לא יכולההההההה אני מרגישה כאילו הוא מסתכל עליי ומחייך אומג אומג
*נפטרת* -----------------

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאוייייי הטושוני שלו!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

$^%$T#$#$*^^(_*()(&*%$^%#$%^&))_(&$^#$$

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהטוסיק והחיוך..! ואואה השפתייםםםם../images/Emo99.gif

יאו איזה שפתיים
טוב כדאי שאני אפסיק לפני שאני אכנס לאקסטזה מחומשת בחזקת 2 בריבוע.
מאוחר מידי ><"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבדיחה על רוסיותXDD

ואיזה סתומה חברה שלךXDDDD

purple floyd

New member
~כותרת מושכת שגורמת לאנשים להיכנס~

חהחה נפלתם בפח ועכשיו יש לי את הנשמה שלכם!
אזמה אם בכלל נכנסתן לתמונה
שיר השבוע של מקפליי: אין X: שיר השבוע לא של מקפליי: Red Hot Chili Peppers - By The Way Red Hot Chilli Peppers - Cant Stop Me First and the Gimmie Gimmies - Walking on Sunshine Radiohead - Nude Billy Talent - Line and Sinker
להקת השבוע: בילי טאלנט
אלבום השבוע: לאיודעת. קליפ השבוע: בוקסמן דאנס של SMOSH חהחה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חייו של ריאן שקלר!!!!11 אני מתה עליוווו שיאוווווו ~נירגעת~ וסקינססס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ידיד שלי. משהו ששימח: שאחרי 8 ימים, סוףסוף ראיתי אותו דאמט. משהו שעיצב: שהיום הייתי אמורה להיות בת"א אבל אני לא. ציטוט השבוע: מממ ~ארוך~ שיר כתבה עליי לספר מחזור|סהדגש| סתיו (גאון) עדי: מי אמר למי: "מקסייייייי" מתי? כל הזמן. למה נמחקה מהקומיקס? לא הפסיקה לאכול קינדר בואנו. צבע המסטיק? שחור. והמבין יבין. טיפ לחיים? גוף ראשון בעתיד זה עם א'. עתידות? תהיה הבמאית של "ה-OC" העונה ה- 10 --- אני ואמא שלי ראינו סרט שיש בו מבטא צפון אירי, והוא הרבה יותר כבד משל הבריטים, והם אמרו שם fuck off אז אני והיא שנה מנסות לחכות את המבטא וזה גרר לזה ששתינו בסלון צועקות "פאאאאאאאאקקקקק אוףףףףףףףף" כמה מחשיד זה היה Oם" --- או שאמרתי לאבא שלי טנקס ואח שלי אומר לי "שחכת שאבא לא יודע אנגלית?" XDDDDDD הוא באמת לא הכי טוב באנגלית
--- עיצבנתי את אבא שלי אז הוא אמר שהוא לא מדבר איתי
אז אחרי כמה זמן הוא התחיל לחפור ואח שלי אומר לו "לא החלטת שאתם לא מדברים?" ~מתה~ --- בריל
א.לנעם לא קוראים נעם. קוראים לו-נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם#$@%#@ או לחילופין-המהגדןעלהחהנלגיחהנ ב.למשה לא קוראים משה קוראים לו מושול\מוסה ג.יפית ד.לעידן קפון בשום פנים ואופן לא קוראים עידן\קפון קוראים לו אך ורק קפי. תלמדו
|סהדגש| --- נועה - מקפליי אומר/ת: אוקיי, שנייה, אני פשוט חייבת, ראיתן איך במועצת שבט עידן כזה אמר לדן "אתה צודק אבל זה פשוט לא נכון" XDDDDDDDDDD איזה דפוק באמשלי >< --- מדברות על חתיך אחד.. |סהדגש| אריאל - מקפליי אומר/ת: אבל ישלו ספטום אנד איי דונט לייק איט iStav אומר/ת: גם אני לא iStav אומר/ת: אבלל iStav אומר/ת: לו זה מטעים iStav אומר/ת: *מתאים iStav אומר/ת: ~מפגרת~ iStav אומר/ת: XDDDDDD iStav אומר/ת: הוא מזה טעים!!11 XDDDDDDDD iStav אומר/ת: ~מצחיקה את עצמי~ אריאל - מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני בטוחה שהתנסית בו iStav אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD --- ~יש לטוויני אוטו חדש~ iStav אומר/ת: הלווואי ואבא יקנה אוטו חדש דאמט תאומה ב' אומר/ת: חח למה iStav אומר/ת: כי שלנו מעפןןןןן iStav אומר/ת: אני רואה אותו ואני כזה "פאק" תאומה ב' אומר/ת: חחחח "זה לא האוטו שליייי" iStav אומר/ת: "מה זה הדבר הירוק הזההההההההה" תאומה ב' אומר/ת: חחחחח חרק גדוול בדרך אליננווו~ - לידע כללי: אני ממש רוצה אוטו אחר
אז כזה כל פעם שאני רואה ג'יפ אז אני אומרת לאבא שלי "תסכל..תלמד..תפתח את הארנק.." הוא כבר משלים אותי! אז כזה אני מתחילה "תסתכל.." ואז הוא ממשיך "שחכתי את הארק בבית." משפחה של מוגבלים. --- תאומה ב' אומר/ת: בעלך הלך ובגד בך עם אישה אחרת תאומה ב' אומר/ת: ואז הוא אמור אבוי תאומה ב' אומר/ת: אם טוויני תגלה את זה תאומה ב' אומר/ת: I'm a deadman תאומה ב' אומר/ת: ומאז הוא מתרחק ממך iStav אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav אומר/ת: רגע, iStav אומר/ת: זה עצוב iStav אומר/ת: ~לוקחת את הצחוק בחזרה~ iStav אומר/ת: מה זה בגד בי? תאומה ב' אומר/ת: עשה מעשי סדום עם אישה אחרת iStav אומר/ת: מי האישה האחרת? iStav אומר/ת: היא הדדמן לא בלאקי! תאומה ב' אומר/ת: אממממ.. דניאלה iStav אומר/ת: בטחחח תאומה ב' אומר/ת: או אנה iStav אומר/ת: אפילו לא בצחוק תאומה ב' אומר/ת: אולי היא גנבה גם את בלאקי כמו שהיא לקחה את וויטני iStav אומר/ת: מאז מה שאנה עשתה לך עם ווטיני iStav אומר/ת: אומיגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד תאומה ב' אומר/ת: יש לה מזל שאני לא יודעת לדבר באנגלית אחרת הייתי נכנסת בה חצופה לקחה את וויטני --- לא תבינו בכל מקרה.
תאומה ב' אומר/ת: נגלה אם יש ביננו קשר ביולוגי תאומה ב' אומר/ת: (גנים וכאלה) תאומה ב' אומר/ת: וגם תאומה ב' אומר/ת: נסביר את התופעה של איך זה שאני קיבלתי את המוח ואת נשארת בלי כלום iStav אומר/ת: בטח בטח --- לא באתי לבית ספר... שחף - פלאפון אומר/ת: ווה אמר שאני נראה כאילו דפקתי מלא באנגים =< iStav אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav אומר/ת: אתה נראה עד כדי כך גרוע? שחף - פלאפון אומר/ת: חחחח iStav אומר/ת: הוא בטח מבין בזה שחף - פלאפון אומר/ת: חח הייתי עייף --- אסאמסים עם תאומתי היקרה: היא:הוא בא עד הקפטריה והיה שם כל ההפסקה. אני: הוא חיפש אותי הנושנושון. היא: הוא הלך לקנות סוכריית לב. אני: את רצינית? היא: לא. מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום. תמונת השבוע מקסי%##@!%#%@!

למעלה