מקוויקנד

בקשר למשה- אני קוראת לו משקפמשה XD

די משה כזה לוזרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

הוא כזה כאפות XDDDD ואי אבל איך שעשו אותו בארץ נהדרת,היה גאוני פשוט לא הפסקתי לצחוק XDDDDDDDDDDD

oFka7

New member
בילי וסמוש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

[כאילו סמוש מיוטיוב נכון? ~פאדיחות~]

oFka7

New member
כןןן אררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

הם כאלה קרועים XDDDD

Sharon Kez

New member
סתיו,

את לא צריכה כותרת מושכת בשביל שיכנסו להודעות שלך, זה מספיק שאת כותבת אותן. <: אוווווווווווווווווווווו חחחח ..רייאן זה הסקייטר ההוא? הוא ממש חתיך חח מתי יש תוכנית עליו?! XD קיצור.. דברי איתי כבר. <:

purple floyd

New member
שרון,

איזה כפרההההההההההההההההההההה
חחחחח כן הוא
יש בMTV לולז דברי איתי את

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDD

גם אני קוראת למשה- מוסה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וזה- לידע כללי: אני ממש רוצה אוטו אחר אז כזה כל פעם שאני רואה ג'יפ אז אני אומרת לאבא שלי "תסכל..תלמד..תפתח את הארנק.." הוא כבר משלים אותי! אז כזה אני מתחילה "תסתכל.." ואז הוא ממשיך "שחכתי את הארק בבית." משפחה של מוגבלים. קרע אותי
XDDDDDDDDDDDDDDDD איי איי פרפל את כזאת קשוחה

Yu vi

New member
חהחהח סתיו הנוווווש <:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים על אבאשלך הרגו אותי! XDDD וגם זה- בריל א.לנעם לא קוראים נעם. קוראים לו-נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם#$@%#@ או לחילופין-המהגדןעלהחהנלגיחהנ ב.למשה לא קוראים משה קוראים לו מושול\מוסה ג.יפית ד.לעידן קפון בשום פנים ואופן לא קוראים עידן\קפון קוראים לו אך ורק קפי. תלמדו. חחחחחחחחחחחחחחחחח קורע. אני עדיין מורשמת ~
~ מהשיר המדהים שלך. 3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאי אני חלק ממקוויקך D:

XDDDDDDDDDDDDDDD אבא שלך קורע חחחחחחחחחחחחחחח שכחתי את הארנק בביתXDDDDDDDDDDDDD~מתה~

just orr

New member
חחחחחחחחחח הקטעים עם האוטו

ממששש מצחיקים XDDD אומגד לריאן יש תוכנית?!?!?!?!?!!?!?!?!?
רציני?!?!!??!?!?!?! איך קוראים לזה? חחחחחח תהיי בריאה.

sweet shir

New member
מקסימקסימקסי3>

חהחה הציטוטים. קראתי לפני מלא זמן אז אני לא זוכרת מה הצחיק אותי, אבל אני זוכרת שצחקתיXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif איזה מגניב מה שעשיתם בספר מחזור

DD: איזה כיתה את? אני מניחה שלא י"ב ^^

sweet shir

New member
לא חחחחח סתיו לא הייתה ברורהXDD

אני כתבתי עליה ממה שהיה ספר מחזור שלי בשנה שעברה.

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחח בלאקי קונה סוכריות לב XDD

התאומות תמד ממש משעשעות אותי XDDDDD חחחחחחחחח וגם אבא שלך XDDDDDDDDDD וגם ברריל חחחחחחחחחח תגידי ערד זה ליד דימונה?

purple floyd

New member
אין תאומות,

יש אותי תאומה א' והיא תאומה ב' XDDDD וכן ערד זה ליד דימונה, בערך, כיאלו, באותו אזור

למעלה