אני די בטוחה שהרשימה שלי הכי מגוונת כאן ../images/Emo3.gif
לפני הכל - אל תסקלו \ תהרגו \ תירקו \ תקללו אותי בבקשה . אני אוהבת כל מיני סגנונות .
אז נתחיל עם הלהקות שלי
:
Crossfade - להקה מדהימה שלא הרבה מכירים, האלבום השני שלהם הוא אחד הטובים ששמעתי .
OneRepublic - להקה חדשה יחסית, אלבום הבכורה שלהם מצוין, כל שיר שם מדבר אליי .
Oasis - צריך לומר משהו בכלל ?
Snow Patrol - יור אול דאט איי האב
Sugarcult - גם, לא הרבה מכירים, כמעט כל השירים שלהם נדירים ! ממצליחה במיוחד על האלבום - Palm Trees And Power Lines .
The Kooks - כי זה הסולן היחידי עם מבטא בריטי שלא בא לי להרוג .
The Fray - לא, לא רק האו טו סייב א לייף .
Yellowcard - בעיקר האלבום הראשון.
The Killers - כי הם רק משתבחים עם הזמן !
The Used - איי קוט פייר אין יור איייזזזזז
Finch Mest Nickelback Phanton Planet Reamon - סופרגירל
RHCP- כי גם להם יש לפעמים יציאות טובות .
Nirvana - אם כל הגראנג' בעולם !
Madina Lake Maroon 5 - שני שירים מהאלבום החדש, ציפיתי להרבה יותר.
MCR - למרות שלא שמעתי שיר שלהם כמה חודשים טובים, הם עדיין להקה אחלה (תוציאו את כל הפוזה והמסחור, כן?)
New Found Glory Nightwish Saliva -!!!!!!!!!@#$ Taking Back Sunday Sum 41 Smile Empty Soul Jet Incubus . אני אפסיק כאן, כי יש לי יותר מ120 להקות באייפוד ואין לי כוח לכתוב את כולן . (למרות שאת הרוב כבר עשיתי
) עכשיו מגיע החלק של הסקילה ..
Beyonce - כי זאת פאקינג ביונסה, ויש לה שירים מדהימים, והיא לא עוד פרחה רזה ובלונדינית על קוק .
Kelly Clarkson - למען האמת, היא הייתה צריכה להיות ראשונה בחלק הזה . השירים שלה מרגשים אותי כל פעם מחדש, והיא אחת הזמרות הבודדות שאני באמת מכירה \ אוהבת \ יודעת בע"פ את כל הדיסקוגרפיה שלה .
Britney Spears - האלבום החדש שלה די אחלה, ובואו לא נשקר לעצמנו - כולנו אוהבים אותה !
Nick Lachey Chris Brown Ne-Yo Justin Timberlake - יש לו קצב טוב .
Edwin McCain |Sean Paul Rihanna - רגע רגע רגע!!! רק שני שירים
.
Chingy Usher 50 Cent Bow Wow Omarion Alicia Keys-האלבום החדש שלה מצוין !
John Mayer . עד כאן החלק המוזר.. כי אני באמת לא רוצה להמשיך ולהראות לכם עד כמה שטחית אני יכולה להיות . אני בטוחה שאני אשכח מלא מלא להקות ואחזור, אבל עד אז , סלמאת