M U S I C

../images/Emo28.gif M U S I C

המשימה : כל אחד מחברי הפורום יכין רשימה של להקות שהוא אוהב . המטרה : חשיפה ללהקות ולמוזיקה חדשה ושונה
חוקים : ( כן כן, יש חוקים, אני נורא קשוחה .
) על הרשימה להיות מפורטת ככל שניתן . אם אתם אוהבים להקה בגלל שיר אחד מסוים או כמה שירים תכתבו את שם השיר. אם אתם מעדיפים אלבום מסוים - כיתבו גם את זה. כמובן שגם כל אמן שהוא לא להקה יתקבל בברכה
את הרשימה שלי תקבלו אחרי זה . תהנו !

../images/Emo58.gif D:

סאם 41 ה-להקה שאני הכיייי אוהבת :) דיסק מומלץ: ממש ממש כולם.. אבל הכי הכי: Underclass hero מתי התחלתי לשמוע אותם: בערך שבוע לפני שחזרנו ללימודים מהחופש הגדול,שהייתי קטנה אח שלי השמיע לי 3 שירים שלהם ואיזה יום אחד היה לי ממש משעמם והתחלתי לחפש את השירים האלה,אבל כל השירים היו יפים
ואני פשוט התאהבתי בהם P: [אאאאאווווווווו............!DDDD:] שירים שאני הכי אוהבת: כולם (=
סימפל פלאן אז ככה.. אריאל מפורום הכירה לי אותם,וממש ממש אהבתי את השירים.. ואז התחלתי לאהוב גם אותם
דיסק מומלץ: בינתיים Still not getting any.. נחכה שהחדש ייצא D: מתי התחלתי לשמוע אותם: גם.. בערך מתחילת שנה P: שירים שאני הכי אוהבת: erfect, Your love is a lie
מקפליי אהמ.. חיפשתי בגוגל תמונות של סאם 41 :) ופתאום!!!!! [
] ראיתי תמונה של דאגי,ואני הייתי ככה
חיפשתי עליו,וקראתי שהוא בלהקה ששמה מקפליי D: וחיפשתי גם עליהם,ולא אהבתי בהתחלה את השירים שלהם \: חשבתי שהם גרועים! [WTF?!] ולאט לאט התחלתי לחשוב שהם טובים,וזהו D: אני אוהבת אותם כלכך
דיסק מומלץ: Just my luck, Motion in the ocean מתי התחלתי לשמוע אותם: חחחח וואללה אין לי מוסג X D שירים שאני הכי אוהבת: I'll be ok, The heart never lies
גוד שארלוט חרשו עליהם בראש1.. אז אני וחברה החלטנו לנסות XD דיסק מומלץ: Good morning revival מתי התחלתי לשמוע אותם: לא מזמן דווקא :) שירים שאני הכי אוהבת: המוווןןןןןןן אבל הכי הכי נראה לי Hold on
בלינק 182 כמו סאם,אח שלי השמיע לי את אול דה סמול ט'ינג,והחלטתי לנסות את השאר :) דיסק מומלץ: Take off your pants and jucket מתי התחלתי לשמוע אותם: בערך תחילת שנה שירים שאני הכי אוהבת: I miss you

../images/Emo58.gif אני יודעת שלא הייתי צריכה להמליץ על

ג"ש.. חחחחחח אבל רשמתי את ה5 להקות הכי הכי

ב-12 לפבואר

6 ימים לפני היומלדת שלי :] אבל יכול להיות שבארץ זה יצא יותר מאוחר..

PerfectSP

New member
חח לא יכול להיות,זה בטוח../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

מעניין כמה זמן ייקח... אמנים מאוד מוכרים זה שבוע שבועיים.. השאלה כמה לסימפלD:

אני די בטוחה שהרשימה שלי הכי מגוונת כאן ../images/Emo3.gif

לפני הכל - אל תסקלו \ תהרגו \ תירקו \ תקללו אותי בבקשה . אני אוהבת כל מיני סגנונות .
אז נתחיל עם הלהקות שלי
: Crossfade - להקה מדהימה שלא הרבה מכירים, האלבום השני שלהם הוא אחד הטובים ששמעתי . OneRepublic - להקה חדשה יחסית, אלבום הבכורה שלהם מצוין, כל שיר שם מדבר אליי . Oasis - צריך לומר משהו בכלל ? Snow Patrol - יור אול דאט איי האב
Sugarcult - גם, לא הרבה מכירים, כמעט כל השירים שלהם נדירים ! ממצליחה במיוחד על האלבום - Palm Trees And Power Lines . The Kooks - כי זה הסולן היחידי עם מבטא בריטי שלא בא לי להרוג . The Fray - לא, לא רק האו טו סייב א לייף . Yellowcard - בעיקר האלבום הראשון. The Killers - כי הם רק משתבחים עם הזמן ! The Used - איי קוט פייר אין יור איייזזזזז
Finch Mest Nickelback Phanton Planet Reamon - סופרגירל
RHCP- כי גם להם יש לפעמים יציאות טובות . Nirvana - אם כל הגראנג' בעולם ! Madina Lake Maroon 5 - שני שירים מהאלבום החדש, ציפיתי להרבה יותר. MCR - למרות שלא שמעתי שיר שלהם כמה חודשים טובים, הם עדיין להקה אחלה (תוציאו את כל הפוזה והמסחור, כן?) New Found Glory Nightwish Saliva -!!!!!!!!!@#$ Taking Back Sunday Sum 41 Smile Empty Soul Jet Incubus . אני אפסיק כאן, כי יש לי יותר מ120 להקות באייפוד ואין לי כוח לכתוב את כולן . (למרות שאת הרוב כבר עשיתי
) עכשיו מגיע החלק של הסקילה ..
Beyonce - כי זאת פאקינג ביונסה, ויש לה שירים מדהימים, והיא לא עוד פרחה רזה ובלונדינית על קוק . Kelly Clarkson - למען האמת, היא הייתה צריכה להיות ראשונה בחלק הזה . השירים שלה מרגשים אותי כל פעם מחדש, והיא אחת הזמרות הבודדות שאני באמת מכירה \ אוהבת \ יודעת בע"פ את כל הדיסקוגרפיה שלה . Britney Spears - האלבום החדש שלה די אחלה, ובואו לא נשקר לעצמנו - כולנו אוהבים אותה ! Nick Lachey Chris Brown Ne-Yo Justin Timberlake - יש לו קצב טוב . Edwin McCain |Sean Paul Rihanna - רגע רגע רגע!!! רק שני שירים
. Chingy Usher 50 Cent Bow Wow Omarion Alicia Keys-האלבום החדש שלה מצוין ! John Mayer . עד כאן החלק המוזר.. כי אני באמת לא רוצה להמשיך ולהראות לכם עד כמה שטחית אני יכולה להיות . אני בטוחה שאני אשכח מלא מלא להקות ואחזור, אבל עד אז , סלמאת

fat lip

New member
יילוקארד, דה יוזד, מסט! 3>

ריהאנה מזעזעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני לא יכולה לסבול תבחורה המטומטמת הזאת אני מצטערת <_< לא נולד שיר שלה שאני אשכרה אסבול קלי קלרקסון אחלה :) אלישיה קיז אחת הטובות!

אני יודעת !

גם אני שונאת את ריהנה, אבל יש לה שני טראקים - Cry ו - rehab, שאם נתעלם מהקול המזעזע שלה, הם די טובים . וזהו ! אני מכחישה כל קשר אלייה . ולא, שני השירים האלה ממש לא אמברלה \ SOS . גם לי בא להתאבד כשאני שומעת שירים כאלה :S

שמעת שהאלבום הבא שהיא מוציאה הוא בסגנון

דאנס \ פופ ? כנראה בהשפעתו של ג'ייזי, היא עובדת עליו עכשיו ונאמר כי זה יהיה אלבום בסגנון של בריטני וריהאנה . אני אישית התבאסתי .. כל הייחוד שלה היה בסגנון הR&B . אני מפחדת שהיא תהפוך לאיזה בימבו מטומטמת .

lilmama

New member
וואלה?

אני דווקא שמעתי אחרת, שהאלבום החדש יהיה יותר ראפ.

אנ'לא יודעת, אני מקווה שהיא תישאר ביונסה

ולא תהפוך לריהנה2 . (לג'ייזי יש נטייה לגרום לאמנים טובים להפוך לכאלה
)

A Silent Murder

New member
שוגרקולט!!

יואו, הם כאלה טובים.
קוונטינג סטארס זה אחד השירים היפים שלהם. וגם ממורי באקוסטית.
ואומיגד, מישהי בפורום ג"ש שומעות קלי קלארקסון חוץ ממני!O: חחחח זה מעולה.D: ולא חשבתי שבכלל מכירים את וואןרפבליק בארץ חוץ ממני. וואי, מגניב לדעת שכן חח.
יש לך טעם מעולה.:)

מה.. קלי שולטת ~!@#%

Back To California ו - Pretty Girl השירים הכי טובים שלהם . להקה מדהימה
ודווקא וואןריפאבליק די מפורסמים בארץ בזכות אפולוג'ייז . למרות שלדעתי הוא אחד השירים הפחות טובים באלבום כולו .(All We Are
)

למעלה