M U S I C

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

כל אלה אחרי גוד שארלוט .... Seconds To Mars 30 Fall Out Boy Kelly Clarkson Boys Like Girls Sum 41 Simple Plan The Red Jumpsuit Appartus Bullet For My Valentine The Used Maroon 5 The All American Rejects בטוח שכחתי מישהו, אם אני יזכר אני יוסיף.

../images/Emo9.gif

יש לי כמה אמנים ולהקות שאני אוהב...
רונה קינן
רונה היא זמרת, מאוד מוכשרת שהיא שרה בסגנון רוק-מיושן כזה... אני לא יודע איך להסביר. היא הוציאה כבר שני אלבומים (לנשום בספירה לאחור ועיניים זרות) היא השתתפה בפסיבל הזמר הישראלי והגיע לאחד המקומות הראשונים אבל לא זכתה (ד"א גם הבנות נחמה השתתפו באותו פסטיבל
). three days grace ת'אמת שאין לי משוג עליהם
פשוט יש להם שיר כל כך כל כך כל כך יפה שקוראים לו i hate everything about you
coldplay אחלה להקה! השיר הכי יפה שלהם- yellow...! good charlotte להקה לא משהו... הייתי אומר נדושה, זה לא שאני אלך להצטרף לפורום שלהם ולכתוב שם הודעות בבוקר
סתם,סתם תרגעו

שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

אוקיי דבר ראשון :
Green Day
אני בטוחה שכולכם מכירים את הלהקה, אבל פשוט הייתי חייבת לרשום אותה. בזמן האחרון לא יצא להם שום דיסק חדש, הדיסק האחרון שיצא היה American Idiot - דיסק מומלץ בהחלט !
בעיקרון הכרתי אותם מ-Basket Case ו-Good Riddance אבל כשהתחילו לצאת הסינגלים של AI ממש התחלתי לאהוב אותם
עוד דיסק מומלץ - Dookie The Used להקה מדהימה !
האמת שאני מכירה רק את האלבום Lies For The Liars ועוד כמה שירים בודדים - אבל זה רק בגלל העובדה שאני עצלנית מידי לחפש את האלבומים האחרים
בקיצור - להקה ממכרת לגמרי, דומה קצת ל-MCR בסגנון [לטעמי לפחות] לברט הסולן שלהם יש קול מדהים
Sum 41 גם לגבי סאם - יש לי רק את הדיסק האחרון שלהם - Underclass Hero ועוד כמה שירים, אבל אלבום באמת מעולה
עוד כמה שירים מומלצים: In Too Deep The Hell Song Over My Head Heart Attack Infected Mushroom כן כן, אני יודעת שאתם בשוק D: אבל זאת בדיוק הסיבה שהכנסתי אותם לרשימה. רק משהו קטן שיש לי להגיד - צאו מהעניין שאלה טראנסים/טראקים או איך שלא תקראו לזה - יש להם שירים גאוניים ! התחלתי לאהוב אותם מאח שלי ששמע אותם דיי הרבה, ולמרות שבד"כ אני ממש לא אוהבת טראנסים, ישר התאהבתי בשירים שלהם
כל האפקטים האלקטרוניים והגיטרות פשוט....
לא חושבת שמישהו פה יוריד עכשיו אלבומים שלמים שלהם אז אני אמליץ על כמה שירים : Suliman Converting Vegetarians In Front Of Me Scorpion frog Heavyweight ואם בכל זאת להמליץ על אלבום - Vicious Delicious Relient K להקה שיצא לי להכיר לא מזמן, האמת שדיי במקרה ואין לי מושג אפילו איך XD בקיצור אני לא אחפור עליה יותר מידי כי גם אני לא יודעת עליהם הרבה כ"כ. דיסק מומלץ - Five Score And Seven Years Ago עוד כמה שירים מומלצים: Be My Escape Pressing On College Kids More Than Useless ואחרונים חביבים: Useless ID למי שלא מכיר - להקה מישראל [$#^$*%^@#%@^] הם פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם
הכרתי אותם כשהם הופיעו בפסטיבל בשקל במגדל העמק XD הייתי ממש מופתעת שלהקה ישראלית יכולה להיות כ"כ כ"כ טובה ! [סליחה לכל אוהבי המוזיקה הישראלית] הם להקת פופ פאנק. משהו קליל כזה :) אני בטוחה ב-100% שכל אחד פה יאהב את הסגנון שלהם :] וד"א - הם שרים באנגלית דיסק מומלץ - Redemption נראה לי שזהו
קצת חפרתי אבל לא נורא D: תקראו בכל זאת P:

XnevermindX

New member
אפשר בלי לפרט? ../images/Emo6.gif

טוב נו, בסדר
נתחיל עם... Escape The Fate באמת שכל השירים מדהימים
להקה מעולה
Bring me the horizon, Blessthefall, Alesana, Kill Hannah, Drop Dead Gorgeous
כל הלהקות מעולות, עם שירים מדהימים
בנוגע לשירים: ב-Kill Hannah: השירים המולצצים שלי הם Lips Like Morphine ו-Love You To Death BMTH- כל השירים, בהחלט. וגם בכל הלהקות האחרות.

XnevermindX

New member
KH ../images/Emo99.gif ג'ונתןןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אלסאנה זה סקרימו

A Silent Murder

New member
This Is The SOUND!^^

חח מצחיקה, את רוצה שאני אכתוב את כל הארטיסטס שיש לי באייפוד?XD אין טעם, זה יקח לי שנים.:) אבללל, העתקתי מהבלוג את הרשימה של האמנים שאני אוהבת במיוחד.:) 3 Doors Down 30 Seconds To Mars All Time Low Asteria Bayside BetterLUCK Boys Like Girls Boys Night Out Breaking Benjamin Bullet For My Valentine Chris Daughtry Cobra Starship Cute Is What We Aim For Escape The Fate Evanescence Faber Drive Foo Fighters Funeral for a Friend Good Charlotte Hedley Hilary Duff Hinder Hopes High Kelly Clarkson Lifehouse Linkin Park Lostprophets Lovex Madina Lake Mayday Parade My Chemical Romance Nickelback Oasis OneRepublic Outlandish Papa Roach Paramore Pink Seether Silence Of A Silhouette Simple Plan Stone Sour Story of the year Sugarcult The Academy Is... The All American Rejects The Almost The Exies The Red Jumpsuit Apparatus The Used Three Days Grace Useless ID Within Temptation Yellowcard אביב גפן סער בדישי כןכן, אז אני אוהבת לשמוע קלי קלארקסון, הילארי דאף ופינק. תהרגו אותי.
חוץ מזה שפינק מעולה, ויודעת לכתוב ממש יפה.
ולקלי קלארקסון יש קול מדהים! והיא מרגשת כל כך, וגורמת לך להאמין בכל מה שהיא שרה. ואת הילארי דאף סתם נחמד לשמוע.XD למרות שיש לה כמה שירים עם ליריקס מדהים (עד כמה שזה נשמע לכם לא הגיוני.
חוץ מזה אני בטוחה שזו לא היא שכתבה את השירים עם הליריקס הגאוני, כי נו... היא עמה כזאת חח.
).

A Silent Murder

New member
הנה, תראו.

תאמרו שזה לא יפה! וזו רק דוגמא אחת, יש לה עוד.

"I'm shedding Shedding every color Trying to find a pigment of truth Beneath my skin"​

nickelback ../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

השיר שלהם - פוטוגרפ - הוא הצליל המתנה בפלא שלי ^^

למעלה